Tivron Sp. z o. o.
3 87 6 1

Opinie o Tivron Sp. z o. o.

Aktualny sprzedawca

Nie zgodzę się z przedmówcą, który twierdzi, że coś trzeba wciskać. jeśli wciskałeś to mamy jasność, że brakło ci umiejętności. Produkty naturalne mają różne działanie - zależy to od organizmu. Nie każdemu pomogą tak samo. Trzeba spróbować aby samemu się przekonać. Nawet idąc do lekarza po głupi antybiotyk może być tak, że musisz wziąć kolejny, bo ten na ciebie nie zadziałał. Czy w takiej sytuacji też twierdzisz, że zostałeś naciągnięty?! no bez jaj. Naszą rolą jest przekonywać - owszem, ale to klient decyduje, czy kupuje. Nikt mu nie grozi, nie szantażuje, itd. Granice są jasne - sprzedajesz, a klient jeśli chce to kupie. Jeśli nie chce to nie kupi. Nie dajmy się zwariować. Jeśli kogoś nie stać nie buszuje po sieci i nie kupuje różnych rzeczy. A jeśli coś zamawia, to znaczy, że ma fundusze. Skoro już nie pracujesz oznacza to tylko, że się do tego nie nadajesz. ps. sfrustrowaną konkurencję pozdrawiamy. Jeśli chcecie zatrzymać pracowników u siebie to doradzam inne metody a nie smarowanie opinii w internecie. Skoro ludzie odchodzą, tzn, że są lepsze miejsca a Tivron taki jest. Tak się składa, że pracowałem w kilku miejscach (global, contact sales). Bokiem mi już wychodzi abonament i internet. Tutaj przynajmniej możesz więcej zaoferować klientowi, przygotowujesz własną ofertę. Komunikat do potencjalnych kandydatów: nie kierujcie się opiniami. Sprawdźcie sami.

Chlopaczyna???
@Aktualny sprzedawca 12.02.2019 12:20

Wciskasz, wciskasz bo Ci z tyłu głowy swiszczy wskaźnik EALI... Jeżeli pracujesz to pewnie wiesz czym jest kampania R2... Dziwne jest to , że jest to taki świetny produkt A jakoś po tej pełnej kuracji która trwa 3 miesiące negatywnych opinii jest 60% , 2/3 , 3/4... Jak masz podpieta tą kampanię to życzę stalowych nerwów na każdą środę xd Jak ktoś ma doświadczenie w sprzedaży to zarobi tam jakąś kase i to około średniej krajowej + , ale bez umowy o pracę i łatwo to też nie przychodzi. Gdyby nie ten zjebany wskaźnik Eali to naprawdę nie powiem bo np konkursy , niespodzianki , prezenty , płace i procenty za dodatkowe godziny , zmiany i dni mają bardzo fajne. Niestety pracownicy nie zdają sobie sprawy z tego , że jest to finansowane właśnie z tego wskaźnika i np braku umów...

Sprzedawca
@Aktualny sprzedawca 12.02.2019 12:20

Skoro już nie pracuję w Tivronie, to znaczy, że się nie nadaję? A skąd wiesz jaki był powód mojego odejścia, być może propozycja bardziej rozwojowej i lepiej płatnej pracy. Jakikolwiek powód by nie był, to z góry prostacko oceniasz, nie mając tak naprawdę pojęcia kim jestem. Do tego sprzedaż w twojej głowie ma baaardzo ograniczoną przestrzeń, uwierz mi, są też inne miejsca niż praca dla Orange czy dla was : ) I to ty co najwyżej próbujesz szkodzić w głupi sposób konkurencji, bo w mojej wiadomości nie padła żadna nazwa firmy poza Tivronem, w twojej dwie. Po części się zgodzę co do tego co napisałeś o upsellu, ale dlaczego piszesz tylko o sprzedaży drogą internetową? Warto wspomnieć o prasie, gdzie najczęściej dzwonią bidaki z renciną 800zł i oczekują wysłania czegoś za darmo, pod mocnym naciskiem i agresywnym sposobie sprzedaży w końcu co któryś kupuje, wierząc, że kombinacja l-argininy i witaminy b6 zlikwiduje zatory żylne, często osobom, którym mało pomogła koronografia. Do tego praktyki, które mają wprowadzić kupującego w błąd, że jakkolwiek jest to powiązane z refundacją w NFZ. Klient nie jest według ciebie zmuszany? A praktyki w wakacje, gdzie pod koniec każdej rozmowy sprzedażowej na tej kampanii trzeba było czytać pseudo formułkę, której wydźwięk miał mniej więcej taki wydźwięk: "Po zatwierdzeniu refundacji nie da się już jej anulować, czy jest pan/pani tego świadom i czy można ją wprowadzić do systemu?" Pracowałem tam i na każdy twój desperacki argument można odpowiedzieć z logiką, być może skoro nadal tam pracujesz, to do niczego innego się nie nadajesz, niż do pracowania w HR na umowie zlecenie : )

Chlopaczyna???
@Sprzedawca 12.02.2019 21:09

Witam serdecznie. Jak długo tam pracowałeś i w jakim okresie czasu? Rozstanie z nimi było bardzo nieprzyjemne???

Astrofizyk

czytam, czytam i zastanawiam się czy czytam o tej samej firmie, w której pracuje. Osoba, na której tak bardzo psy wieszacie, nigdy nie zachowała się nie fair w stosunku do mnie. Nie pracuję bezpośrednio pod nią, a widząc, że ja mam problem, a mojego TL nie było - bez problemu mi pomogła. Filmik na (usunięte przez administratora) A kogo to obchodzi? Przychodzę do pracy,a nie szukać sensacji. Pracuje, zarabiam, kadra ma do mnie szacunek. Nie wywyższają się, np obiady jemy razem. Jak się zajmuje człowiek tym czym ma się zajmować - a nie szukam na sile problemu jest ok. Co zresztą widać po pracownikach, którzy zagościli tu dłużnej niż rok :]

Cyrk
@Astrofizyk 12.02.2019 08:05

Ha ha ale ściema prosto od Ani z HR ????????????

Sprzedawca

Piszę to jako były pracownik według swojej opinii, mam nadzieję, że komuś się to przyda. Praca z liderami wygląda dobrze, są w porządku i tyczy się to każdego zespołu, można też zarobić fajne pieniądze, jeśli chodzi o panią dyrektor, to sprawa mnie praktycznie w żaden sposób nie dotyczy, przychodziłem do pracy pracować i zarabiać, nie interesował mnie jej temat, więc ona nie interesowała się mną. Jeśli przychodzisz do pracy plotkować, albo się obijać, to na pewno w jakiś sposób przykujesz na siebie uwagę, to że jednak przeprowadza momentami zmiany, pod wpływem impulsów nieznanego pochodzenia, to temat na inną rozmowę. Sam stosunek firmy do pracownika oceniam nawet ok. Minusem jest to, co masz robić. Jeśli nie masz sumienia to nie dotyczy cię to co napiszę. Sprzedajesz drogie suplementy, których działanie ogranicza się jedynie do efektu placebo, często osobom starszym, które chwytają się już czegokolwiek, co pomoże im w chorobie, a cudowna "kuracja" zje pół renty/emerytury albo sprawi, że staruszek pójdzie i weźmie chwilówkę z rrso 200%. Nie wierzysz w produkt i doskonale zdajesz sobie sprawę, że to co robisz to żerowanie na ludzkiej chorobie albo kompleksach (dotyczy cudownych preparatów odchudzających). Sam fakt reklamowania tych suplementów nie jest do końca legalny, ponieważ nie są one odpowiedzialne za medyczne leczenie w tak zaawansowanych schorzeniach jak miażdżyca. Przykro się odbiera połączenia przychodzące, w których klienci nigdy nie zobaczyli pieniędzy, obiecanych im za zwrot. Pomijam już fakt, że konsultanci obiecują, że jak kuracja nie zadziała, to można odesłać puste opakowania i w ten sposób odzyskać pieniądze, ale należą się one klientom, którzy rezygnują w ciągu 14 dni po zakupie drogą internetową i nawet nie odpieczętowali opakowania. Pamiętam jak raz w imieniu jakiegoś klienta zadzwonił ktoś, kto przedstawił się jako policjant to panienka w okularach Versace błyskawicznie dokonała przelewu za zwrócony produkt. Standardowa procedura to odsyłanie klientów do wypełnienia formularzu na stronę internetową i czekanie na odpowiedź, która nigdy nie nadejdzie, a jeśli jakimś cudem nadejdzie, to masz odesłać opakowania, które za chwile zostaną sprzedane komuś innemu, a twoje pieniądze nadal zasilają jedno z kont w ING Banku Śląskim. Same suplementy robione są prawdopodobnie w miejscu przypominającym laboratorium w blokowej piwnicy z dużą zardzewiałą wanną, nie są w żaden sposób zapieczętowane, ani nawet nie mają folii, raz słyszałem od klienta, że między kapsułkami był brud. Podsumowując tą rozprawkę, jeśli potrzebujesz pieniędzy, to zarobisz tutaj te 3/6 tyś, w zależności od twoich umiejętności sprzedażowych, natomiast po jakimś czasie może zacząć docierać do ciebie większa myśl, że pieniądze to nie największa wartość w życiu i twój produkt powinien mieć jakiekolwiek podłoże sensu dla nabywcy. W Krakowie jest kilka miejsc, które oferują nawet wyższe zarobki, a ty jako sprzedawca będziesz miał komfort, że twój produkt nie służy do dojenia emerytów.

Sprzedawca

Piszę to jako były pracownik według swojej opinii, mam nadzieję, że komuś się to przyda. Praca z liderami wygląda dobrze, są w porządku i tyczy się to każdego zespołu, można też zarobić fajne pieniądze, jeśli chodzi o panią dyrektor, to sprawa mnie praktycznie w żaden sposób nie dotyczy, przychodziłem do pracy pracować i zarabiać, nie interesował mnie jej temat, więc ona nie interesowała się mną. Jeśli przychodzisz do pracy plotkować, albo się obijać, to na pewno w jakiś sposób przykujesz na siebie uwagę, to że jednak przeprowadza momentami zmiany, pod wpływem impulsów nieznanego pochodzenia, to temat na inną rozmowę. Sam stosunek firmy do pracownika oceniam nawet ok. Minusem jest to, co masz robić. Jeśli nie masz sumienia to nie dotyczy cię to co napiszę. Sprzedajesz drogie suplementy, których działanie ogranicza się jedynie do efektu placebo, często osobom starszym, które chwytają się już czegokolwiek, co pomoże im w chorobie, a cudowna "kuracja" zje pół renty/emerytury albo sprawi, że staruszek pójdzie i weźmie chwilówkę z rrso 200%. Nie wierzysz w produkt i doskonale zdajesz sobie sprawę, że to co robisz to żerowanie na ludzkiej chorobie albo kompleksach (dotyczy cudownych preparatów odchudzających). Sam fakt reklamowania tych suplementów nie jest do końca legalny, ponieważ nie są one odpowiedzialne za medyczne leczenie w tak zaawansowanych schorzeniach jak miażdżyca. Przykro się odbiera połączenia przychodzące, w których klienci nigdy nie zobaczyli pieniędzy, obiecanych im za zwrot. Pomijam już fakt, że konsultanci obiecują, że jak kuracja nie zadziała, to można odesłać puste opakowania i w ten sposób odzyskać pieniądze, ale należą się one klientom, którzy rezygnują w ciągu 14 dni po zakupie drogą internetową i nawet nie odpieczętowali opakowania. Pamiętam jak raz w imieniu jakiegoś klienta zadzwonił ktoś, kto przedstawił się jako policjant to panienka w okularach Versace błyskawicznie dokonała przelewu za zwrócony produkt. Standardowa procedura to odsyłanie klientów do wypełnienia formularzu na stronę internetową i czekanie na odpowiedź, która nigdy nie nadejdzie, a jeśli jakimś cudem nadejdzie, to masz odesłać opakowania, które za chwile zostaną sprzedane komuś innemu, a twoje pieniądze nadal zasilają jedno z kont w ING Banku Śląskim. Same suplementy robione są prawdopodobnie w miejscu przypominającym laboratorium w blokowej piwnicy z dużą zardzewiałą wanną, nie są w żaden sposób zapieczętowane, ani nawet nie mają folii, raz słyszałem od klienta, że między kapsułkami był brud. Podsumowując tą rozprawkę, jeśli potrzebujesz pieniędzy, to zarobisz tutaj te 3/6 tyś, w zależności od twoich umiejętności sprzedażowych, natomiast po jakimś czasie może zacząć docierać do ciebie większa myśl, że pieniądze to nie największa wartość w życiu i twój produkt powinien mieć jakiekolwiek podłoże sensu dla nabywcy. W Krakowie jest kilka miejsc, które oferują nawet wyższe zarobki, a ty jako sprzedawca będziesz miał komfort, że twój produkt nie służy do dojenia emerytów.

Tgh

Jak czytam te wszystkie komentarze toz to joke, ludzie ! Prseciesz wiadomo ze to piszą te z hr te komenty pozytywne.. tajemnica złej atmosfery.. chcesz wiedzieć poznaj menagerke rynku polskiego ;] zadufana w sobie panienka, traktuje wszystkich z gory, mobing ... ona nie ma do nikogo szacunku, byl już niżej komentarz o filmiku, wstyd żeby osoba na takim stanowisku gzdzila się z liderka na oczach kazdego fujuju jak chcesz byc traktowany jak najgorszy smiec to polecam, polecam ;]

Chlopaczyna????
@Tgh 04.02.2019 07:07

Podaj imiona i nazwiska tych Pań z samych liter???????

peace
@Tgh 04.02.2019 07:07

nie pasuje Ci to droga wolna. 130 osób tu pracuje, zarabia i ma znajomych. Nikt cię tu nie trzyma. Idź siej frustrację i ferment gdzie indziej. Takich tutaj nie potrzeba. Przyjrzyj się swojemu życiu, bo chyba nie jest szczęśliwe jeśli wypisujesz tutaj takie wątki. Powodzenia w dalszym życiu

peace
@Chlopaczyna???? 04.02.2019 20:04

zgłoś się do telenoweli na polsacie jeśli szukasz wrażeń

Wuye
@Tgh 04.02.2019 07:07

Racja, firma jest bez sensu. Mają jakieś chore wymagania. Chca zeby przychodzic punktualnie, męczyć się kilka godzin dziennie pracując, wypłaty niby mega dobre jak na callcenter ale co z tego, skoro trzeba na nie zapracować. Do tego jak parę dni nie przyjdziesz do pracy bez informacji albo robisz bardzo niski wynik to jeszcze potrafią cie zwonic. Chwalą się że mają świeże owoce dla pracowników, różne konkursy, ekspresy z kawą, itp, ale to się przecież każdemu należy, to nie zaden wyczyn... żeby w 21 wieku takie rzeczy...

K1993
@Wuye 04.02.2019 22:10

A w jakiej pracy tolerują to ze mozna pare dni nie przychodzić?

Xd
@K1993 05.02.2019 13:05

To był akurat sarkazm z jego strony...

Tgh
@Chlopaczyna???? 04.02.2019 20:04

Chyba nie ciezko sie zorientowac o kogo cho. . . . . Dawaj strzelaj zobaczymy czy myslimy o tej samej Pani

Chlopaczyna???
@Tgh 05.02.2019 18:41

No właśnie nie wiem , nie znam tam każdego z nazwiska bo jest za dużo osób...

Tgh
@Chlopaczyna??? 05.02.2019 18:58

A. N rynek PL ;] to inicjały sa menagerki . . . Każdy to ja zna ma takie samo zdanie liżą (usunięte przez administratora) bo musza . . .

Chlopaczyna???
@Tgh 06.02.2019 16:55

Tej akurat raczej nie znam osobiście... Z polskiego rynku znam Krzysztofa , Piotra , Wojciecha i Beatę o ile jeszcze w ogóle tam pracują. To są akurat koordynatorzy / team leaderzy . No chyba że awansowali albo się zwolnili...

Iza
@Wuye 04.02.2019 22:10

Rozumiem sens Twojego komentarza, jednakże bardzo Cię proszę, byś w przyszłości nie używał sarkastycznego języka. Mam wrażenie, że masz wiedzę na temat funkcjonowania tego przedsiębiorstwa, dlatego skorzystam z okazji i zapytam o interesującą mnie kwestię. Czy firma Tivron dba o rozwój swoich pracowników poprzez cykliczne szkolenia lub indywidualne kursy doszkalające, które w konkretny sposób podnoszą ich kwalifikacje zawodowe? To dość istotny aspekt, a nie udało mi się znaleźć nigdzie informacji na jego temat. Mogę liczyć na Twoją pomoc?

Tgh
@Chlopaczyna??? 06.02.2019 21:40

Całe szczęście ze nie znasz . .

Tgh
@Iza 08.02.2019 14:15

Blagam czytając takie komentarze na temat kadry zarzadzajacej interesuje Cię rozwój osobisty ? Nie chce być niemiły ale ostrzegam.... przestrzegam

Konsultant 2018

Pracowałam prawie rok i mi się podobało. Zrobiłam na fajny samochód i wakacje. Musiałam zrezygnować ze względu na studia, ale polecam każdej ogarniętej osobie. Super kasa.

Agata
@Konsultant 2018 01.11.2018 22:44

hej czy mozesz napisac w jakm jezyku pracowalas? szukam czegos z wloskim i dla chłopaka chorwacki/angielski on jest native ja mam b2 wloski czy b2 wystaczy? czy mozesz podac mi swojego maila bo mam kilka pytan odnosnie pracy z gory dziekuje pozdrawiam ;)

Pati
@Agata 24.01.2019 20:31

Hej ja widziałam ostatnio oferte z serbskim i chorwackim na olx chcialam zapytac czy wie ktos czy to jest jeszcze aktualne? oraz jak wyglada rekrutacja - czy dlugo czeka sie na odpowiedź z firmy? Nie ukrywam że zależy mi na tym aby szybko rozpoczac wspolprace bo finanse sie koncza po przeprowadzce a firmy w ktorych bylam prowadza miesiacami procesy;/ z jednej firmy mieli sie odezwac w ciagu 2 tyg minal miesiac i dalej cisza jak zapytalam to powiedzieli ze nie maja jeszcze decyzji... w tivron slyszalam ze sa szybkie rekrutacje - czy ktos moze potwierdzic ze rozpoczecie pracy byloby w miare szybko? bede wdzieczna za odpowiedz Podaje mojego maila : patrycjapati.pajak@interia.pl bede wdzieczna za wszystkie informacje ;) pozdrawiam!

J_2018
@Konsultant 2018 01.11.2018 22:44

To trzecie call center gdzie pracowałem. Jakby nie to, że ze względów prywatnych musiałem się przeprowadzić pewnie pracowałbym dalej. Kasa jak to w call center, jak się starasz można zarobić na prawdę dobre pieniądze. Spora elastyczność w godzinach pracy, atmosferę też dobrze wspominam, na tyle że do tej pory mam kontakt z pracownikami.

|
@J_2018 26.01.2019 15:44

A prowizję można było zrobić na 2x podstawę, tak by 3 podstawy w jednym miesiącu zebrać?

były praco

Dzień dobry, miałem z ta firmą przyjemność współpracować nawet dłużej niż 3 msc. Odszedłem sam. Zacznę od tego jak bardzo ludzie są przekupywani ze wystawiają pozytywna opinie. Liderzy walczą o przetrwanie u Pani kierownik, która na yt ma filmik polporno z UWAGA... z jedną z LIDEREK :) Niektórzy polecieli za to ze wstawiali się za pracownikami, a zostali ci co wielbią przełożoną. Liderka z rynku polskiego zrobi wszystko żeby utrzymać się na pozycji, sprzeda każdego za bycie na swoim stanowisku. Śmianie się przy wszystkich z kogoś jest poniżej pasa. Zastanówcie się czy chcecie dla kogoś takiego pracować... Nie pozdrawiam!

Agnieszka

pracuję od dwóch miesiecy . nigdy wcześniej nie miałam do czynienia ze sprzedażą, bałam się, czy to w ogóle dla mnie. Jak wiele osób sprawdziłam przed rozmową co takiego piszą inni o firmie. Były opinie lepsze i gorsze ale teraz wiem jak jest naprawdę. Rozmowa rekrutacyjna duuuużo mi rozjaśniła nt pracy. Przyjęli mnie no i jestem. na początku dużo nauki o produktach, też o technikach sprzedaży ale lider sporo pomaga. Nie jest to korpo, dużo się dzieje ale jedno mogę powiedzieć - zależy im na ludziach (przynajmniej mojemu liderowi na mnie zależy). Wyniki sprzedażowe muszą być - taka praca no ale wspólnie na nie pracujemy. Jeśli się angażujesz i stosujesz do wskazówek to idzie co raz lepiej. Oferowane widełki w ogłoszeniach są prawdziwe - co nie oznacza, że zarobisz tyle nie dając nic od siebie. Ci co szukają pracy aby się poobijać - nie polecam. Ale tym, którzy chcą pracować szczerze polecam.

Iza
@Agnieszka 16.01.2019 18:31

Przedstawiony przez Ciebie opis pracy może być atrakcyjny dla potencjalnych kandydatów. Zarówno pozytywna atmosfera, jak i możliwość otrzymania pomocy w firmie to ważne kwestie dla nowo zatrudnionych pracowników. Na stronie Tivron w zakładce Kariera możemy przeczytać, że praca rozpoczyna się płatnym szkoleniem przygotowującym. Czy powiesz nam, jak wygląda to szkolenie? Wspomniałaś o nauce nowych rzeczy i technikach sprzedaży, ale zapewne są poruszane także inne aspekty? http://www.tivron.com/kariera/

Polecający

W ostatnim czasie poleciłem dwóch swoich dobrych znajomych do pracy w Tivron. Ludzie często polecają. To chyba o czymś świadczy. Ok, jest za to kasa, ale wiadomo, że jeśli byłoby w firmie kiepsko to za żadne pieniądze nie poleciłbym jej nikomu bo wstyd. Na szczęście w Tivron jest inaczej, nie ma siary.

Eryk
@Polecający 26.07.2018 22:38

w krk jest kilka cc, każde się niby reklamuje jako "najlepsze". W sumie takie polecenia o czymś świadczą, w każdym razie bardziej niż puste zachwalanie. Spróbuję i się zgłoszę. Sprawdzę i dam znać :D

Mon

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, świetna atmosfera w biurze, pracownicy uśmiechnięci więc warto chociaż iść i zobaczyć jak to wygląda. Ja się nie dostałam, bo za słabo znam język, ale będę próbować jak się poduczę, polecam

Alice
@Mon 24.09.2018 10:38

Dokładnie - warto przyjść na rozmowę zobaczyć jak jest naprawdę. Jest duzo stanowisk u mnie tez byl jezyk za slaby ale mieli jakies wolne miejsca na stanowisko bez j obcego i udalo mi sie dostac. Teraz szkole j.włoski i mam nadzieje ze za kilka miesiecy bede juz gotowa aby przejsc na wl bo tam maja wyzsze prowizje niz na pl chociaz tez nie narzekam ;) jakbyscie mieli pytania to zostawcie swoje maile to podpowiem o co pytaja na rozmowie i jaks ie przygotowac pzdr! ;)

M. L

Sehr nette Verdientmöglichkeiten, Leuten mit B2 Niveau Deutsch beibringen und Sie können Ihre Sprachkenntnisse steigern weil sie jederzeit auf Deutsch kommunizieren, Nette Arbeitsatmosphäre und Unterstützung vom Vorgesetzten (albo "Chef") und anderer Leute im Team. Flexible Arbeitszeiten für Stundenten und mehr. Es ist auch in Ordnung, wenn sie nicht alle Stunden unter der Woche erledigen können, denn Sie können auch am Wochenende kommen. Starke Empfehlung!

Maciek
@M. L 22.09.2018 23:08

dziś wysłałem CV pod niemiecki właśnie , zobaczymy co będzie dalej :)

Zainteresowany

Nie wiecie czy szukają kogoś z hiszpańskim/portugalskim ?

Beata
@Zainteresowany 16.01.2019 08:20

jakiś czas temu widziałam z portugalskim ale dosłownie przez chwilę. Też mnie interesuje hiszpański. Na co dzień uczę języka ale widzę, że trochę na tym tracę. Doszłam do wniosku, że taki kontakt z klientem pozwoli mi nie zagubić umiejętności.

Nico

Fajnie, że dają szansę ludziom bez doświadczenia + nie jest to korpo . Jasne w korpo da sie zarobic tylko ze robisz nagodziny i oprocz dzwonienia wykonujesz rapoty odipsujesz na maile i robisz milion innych rzeczy - tu jest o tyle spx ze siadasz i gadasz przez tel nie obchodzi cie nic innego nie ma wyscigu szczurow. kazdy ma swoich klientow wiec nie ma tak ze kogos komus zabierzesz a pozniej pretensje tylko jest luz. Wiadomo ze nie do przesady bo jednak nikt sie nie obija ale nie ma takiego cinienia jak w korpo (ten kto doswiadczyl pracy w korpo wie o czym mowie). Kasa rowniez wychodzi spoko - ja akuat mam dzialalnosc to jestem na b2b i wyciagam bez problemu 5-6 na reke msc bez zadnych nadgodzin

Jacek
@Nico 18.09.2018 15:02

Ja też mam b2b. Kurde, fajna sprawa. A ile jeszcze przy okazji wrzucam w koszty! no a extra kasa zamiast to urzędu skarbowego leci do mojej kieszeni! Pozdro!

Nami
@Jacek 19.09.2018 19:19

cześć ! a mógłbyś mi podać do siebie swego maila? chciałabym zapytać o b2b. będę bardzo wdzięczna za kontakt.

Ela
@Nico 18.09.2018 15:02

No właśnie, mi zaoferowali na rekrutacji, że pokryją mi zus preferencyjny, jeśli zgodzę się na 3/4 etatu. Muszę się nad tym zastanowić

bono

Firma ok, duzo mozna zarobic na prowizjach - nie patrzcie na podstawe bo z tym jest roznie ale z mojego dosw tam gdzie mniejsza podstawa tam wyzsze prowizje i mozna zarobic dwu nawet wiecej krotnosc podstawy wiec jak znasz jezyk to dopytuj jaki przedzial prowizji . Praca zdecydowanie dla ludzi ktorzy lubia sprzedaz, maja gadane. Spoko lokalizacja dobry dojazd praktycznie z kazdej czesci Krk niedaleko dworzec czyzyny wiec dla tych co dojezdzaja z jakis mniejszych miejscowosci tez spoko

Amelia
@bono 10.10.2018 22:56

Widziałam na FB ogłoszenia, że poszukują osób z francuskim, ale to chyba nie jest sprzedaż - bardziej obsługa klienta. Orientuje się ktoś jak duży jest zespół francuski?

Paweł

z mojego doświadczenia (też pracuję z językiem) mogę powiedzieć, że dbają o atmosferę. Kiedy zaczynałem to trochę się obawiałem, że każdy będzie mi wilkiem. A tu niespodzianka. Wszyscy przyjaźnie nastawieni, wychodzisz na papierosa w różnym gronie. Pracuje tu sporo osób, już jest odrobinę ciasno. Przełożony wymaga - to fakt, też pomaga jak trzeba. Wg mnie zdrowo, tak powinno być. Bez zbędnej pompy, po ludzku.

Paweł
@Paweł 15.09.2018 09:29

A i jeszcze jedno! Nie musisz tylko zajmować się sprzedażą. Co pewien czas widzę, że ci co sprzedawali zmieniają stanowisko. To fajne, że daje się takiej osobie szansę a nie wywala, bo nie spełnia oczekiwań. Otwierają się nowe wakaty, też powstaje nowy dział. Jestem zaskoczony tempem w jakim to wszystko się dzieje.

Kamil
@Paweł 15.09.2018 09:29

Zdecydowanie potwierdzam!

Krakus

Nie dość że nie ma umowy o pracę to jak upomniałem się o ubezpieczenie zdrowotne i składki ZUS które zapewniano mi że będą płacone został mi dzień póżniej cały laptop i programy zablokowany. pracowałem zdalnie i z dnia na dzień cały laptop został zablokowany bo byłem u lekarza który nie mógł mi wystawić L4, dzięki niemu się dowiedziałem na czym stoję, zablokowali mi wszystkie wejścia do programów nie informując mnie nawet o tym. Dzwoniąc po tej sytuacji do pracodawcy mówiono mi że jak sam zauważyłem nasza współpraca dobiegła końca. Tak z dnia na dzień, gdzie w umowie zlecenie wpisane było że jest okres 2-tygodniowego wypowiedzenia który pracodawca jak i sam pracownik się jej trzymać muszą, niestety nie została ona zachowana. Sprawa z nieopłaconymi składkami ZUS i całą zaistniałą sytuacją trafiła niestety do sądu.

genius77

Naprawdę nie dają tam zwykłej umowy o pracę ? : (( Kto w dzisiejszych czasach po 25 roku życia po skończonych studiach i z dobrą znajomością np. dwóch języków potwierdzoną kursami, certyfikatami, pobytami za granicą itd., chce się pakować w coś takiego świadomie ? Dziwne że rozwijające się firmy z polskim kapitałem stosują jeszcze tego typu umowy śmieciowe. Rząd powinien coś z tym zrobić a nie tylko dbać o 500+ na dzieci. dziękuję za komentarze i pozdrawiam

MadameT
@genius77 01.04.2017 14:25

Niestety ta firma ma do zaoferowania tylko umowę o dzieło, ewentualnie coś w stylu samozatrudnienia. Dlatego jest taka rotacja, co chwilę ludzie odchodzą. Słabiutko, warunki pracy pozostawiają naprawdę dużo do życzenia a piękne zdjęcia na facebooku mają się nijak do rzeczywistości. Są w Krakowie bardzo dobre prace gdzie umowa o pracę nie jest przywilejem a normą! Tylko trzeba naprawde dobrze znać języki obce. Warto rozważyć inne opcje.

Nowalepszapraca
@MadameT 06.04.2017 13:41

Popieram. Jestem po studiach filologicznych i kilku wyjazdach zagranicznych i znalazłam pracę, gdzie na dzień dobry dostałam podstawę w wysokości podstawy + premii w Tivronie, oczywiście na umowę o pracę :) Ludzie Drodzy , szanujcie się i nie zgadzajcie na śmieciówki! Godząc się na takie a nie inne warunki zatrudnienia sami sobie szkodzicie i psujecie rynek pracy. A lata zawodowe lecą.

NieLubięŚciemniaczy
@Nowalepszapraca 16.05.2017 15:49

To pochwal się kwotą hahahahha

Opowiadasz Bajki
@Nowalepszapraca 16.05.2017 15:49

Pochwal się też firmą, przekonamy się ile w tym prawdy.

Vigama22
@Nowalepszapraca 16.05.2017 15:49

Hej Madame, są sytuacje inne , nie wszystkim są potrzebna umowę o pracę z różnych powodów , nie szkodzimy sobie i nie psujemy rynek pracy ,miej taki świadomość też! Kochamy i Szanujemy Siebie i w ten sposób również! Pozdrowienie

Klaudia

A ja szczególnie polecam pracę na rynku niemieckim, w poprzednich pracach to mogłam pomarzyć o takiej wypłacie.

Angelika

Wiadomo.. jak każda firma ma plusy i minusy.. Dla mnie na pochwałę zasługuje super atmosfera i naprawdę fajni ludzie, duża wypłata co miesiąc i elastyczny grafik. Minusem jest umowa zlecenie, ale jest płatny urlop.

EWEL !

Złożyłam wypowiedzienie jakiś czas temu, od znajomych z firmy dowiedziałam się , że jest coraz gorzej ... Praca jest cieżka... prowizje , które były wypłacane zagłuszały wyrzuty sumienia ... Z tego co mi wiadomo jest teraz cyrk ... zwalniają bardzo dobrych pracowników, kasa już nie ta sama , 8h użerania się ze staruszkami ... To jest przykre . W 100% nie polecam tej firmy ... Strata czasu , mydlenie oczu i dokręcanie śruby ... Jeśli jesteś osobą bez kręgosłupa moralnego , bezdusznym materialistą , proszę bardzo, firma idealna dla Ciebie .

Pracownik xd
@EWEL ! 23.10.2018 21:47

Można prosić o jakieś szczegóły???

EWEL
@Pracownik xd 27.10.2018 15:18

Jeśli twoj nick jest prawdziwy to sam wiesz jak jest i szczegółów nie potrzebujesz. Po za tym ,: to tonący statek :) :)

Pracownik xd
@EWEL 31.10.2018 17:21

Jestem byłym pracownikiem tej firmy , więc stąd moja ciekawość... Mogłaby Pani coś szczegółów zdradzić???

Konsultant 2018
@EWEL ! 23.10.2018 21:47

Ewel, nie Ty złożyłaś wypowiedzenie tylko się z Tobą pożegnali za to że olewalas pracę i nie przychodziłas..... słabo tak teraz komentować. Weź się lepiej do jakiejś roboty z której Cię nie wywala zamiast oczerniac firme

Pracownik xd
@Konsultant 2018 01.11.2018 22:55

Rany... Czy Tivron i jego przekupieni pracownicy nie rozumieją tego , że ktoś może sam odejść bo mu nie odpowiadają warunki pracy... Skoro jest u was tak mega to dlaczego są ogłoszenia non stop wystawione... To spora firma, rozwija się ale bez przesady , rotacja też tam jest. Ma jak każda plusy i minusy z tym, że rozmawiając z ludźmi tam i pracując słyszy się , że im dłużej jest i bardziej się rozwija tym pracownicy mają gorzej xd

iks

Fajna firma zwlaszcza jesli chodzi o jezyki - mozna zarobic duzo na prowizjach wiec rynki jezykowe polecam zwlaszcza wloski . Jak ktos ma doswiadczenie w sprzedazy to moze pytac o inne stanowiska niz konsultant na tym rynku bo wiem ze maja zrobic (zrobili?) nabór.

Jkj

Nie polecam ! Nie bede się rozpisywać ale to co się działo ba projekcie(usunięte przez administratora) w porównaniu do innych firm to przedszkole. Przekleństwa i kompletny brak profesjonalizmu. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wymien8c kadrę zarządzającą projektem.

Ex pracownik jednych i drugich

UWAGA! PRACOWNIK TIVRONA SIEDZI I OSKARŻA O OCZERNIANIE DOBREJ FIRMY, BO STRACIŁO SIĘ W NIEJ PRACĘ.

Piotr Jakubowski
@Ex pracownik jednych i drugich 25.07.2018 18:34

Co za zenujacy troll internetowy!!!sam odszedlem z tivron przez dalekie dojazdy I troche lepsza kase w innej firmie ale takiego trolla jeszcze nie widzialem. Nie pozdrawiam takich ludzi. Generalnie sama firma ok ale pare elementow do poprawy.

Ex pracownik jednych i drugich
@Piotr Jakubowski 24.08.2018 00:16

@Piotr Jakubowski - skonfrontujemy, bo mam świadków :) ?

Zocha

Fajna praca zwlaszcza jak jestes sprzedazowy - idzie sporo zarobic - atmosfera ok. Cenne doswiadczenie i mozliwosci rozwoju - chcialabym po roku pracy postarac sie o stanowisko lidera w tej firmie - wiem ze sa szanse awansu wiec dla mnie super ze nie jest to typowe call center gdzie jestes x lat tylko konsultantem ale tez docenia sie ludzi ktorzy chca isc w gore . poki co nie ma sie do czego przyczepic (pracuje od niespelna 5 msc) pzdr

John

Dość dobrze znam angielski, znajdzie się dla mnie miejsce z takim językiem?

Lola
@John 21.09.2018 21:05

podpinam sie pod pytanie tyle ze u mnie jezyk wloski+ angielski - czy znajdzie sie cos ? i czy maja rekrutracje na stanowiska dla osob z dosw ?? pzdr

Aga
@John 21.09.2018 21:05

Nie ma pracy z angielskim, niestety. W sumie to taki powszechny język więc nawet jestem zdziwiona ale cóż. Jest wiele innych, na przykład węgierski - dla mnie total egzotyka! kosmos :) ale można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy od osób dla których ten język ojczysty. To jest plus międzynarodowej firmy - ciekawe opowieści o kulturze, zwyczajach. Zawsze też ktoś poleci fajną miejscówkę na wakacje albo co zobaczyć. Nie ma to jak info z pierwszej ręki ;)

Tom
@Lola 21.09.2018 23:27

tak jak ktoś już napisał, angielski nie ale włoski jak najbardziej. Zespół włoski jest świetny - oceniam z obserwacji, siedzę niedaleko włoskiego teamu ;)

Tom
@John 21.09.2018 21:05

tak jak ktoś już napisał, angielski nie ale włoski jak najbardziej. Zespół włoski jest świetny - oceniam z obserwacji, siedzę niedaleko włoskiego teamu ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik xd

Jaki okres czasu pracowalas?

Wicky
@Pracownik xd 12.09.2018 21:56

Ania zapewne nadal pracuje :)

Pracownik xd
@Wicky 13.09.2018 14:30

Skąd taki wniosek?

anonymous
@Pracownik xd 13.09.2018 15:09

zbyt dobrze płacą :) :)

Pracownik xd
@anonymous 14.09.2018 14:13

Hmmm na rynku zagranicznym być może tak , na polskim nieźle aczkolwiek idzie też tyle zarobić gdzie indziej

Dorota

To po co tam pracowałaś? inni jakoś są zadowoleni i wcale nie muszą być pozbawieni kręgosłupa moralnego... Pewnie Cię wyrzucili, bo oszukiwałaś i teraz płaczesz...

Wojtek

Ja tam się niczym nie przejmuję, bo czym? klientem? co jeden to inne widzimisie. Sprzedaje i zarabiam i dobrze mi z tym! Peace!

Beatris

Ktoś tu pytał o hiszpański. Możesz zarobić średnio 6/7 tyś na rękę. Oczywiście z prowizją. Trzeba już być wyjątkowym "orłem" aby nie mieć wyników i prowizji. U nas to kwoty raczej z tych dolnych. A zespół hiszpański niewielki ale stabilny :)

Klaudia
@Beatris 15.09.2018 18:29

a skąd mam wiedzieć, czy sobie poradzę? Nie mam doświadczenia w czymś takim.

Beatris
@Klaudia 15.09.2018 22:17

Jeśli przejdziesz rekrutację to na 90% sobie poradzisz. Nie przyjmują każdego. Nie znam się na branży Hr ale jak tak obserwuje kto przychodzi i potem rozmawiam jak idzie to w większości przypadków ludzie się odnajdują. Z resztą, mogę powiedzieć na własnym przykładzie. Na początku duużo nowego ale z czasem układa się w głowie. Każda kolejna rozmowa to praktyka

Igor
@Klaudia 15.09.2018 22:17

Próbuj! do odważnych świat należy, na pewno w sprzedaży ;)

Niki

A jak klimat w środku? Pracowałam w korpo z językiem i strasznie mi dopiekło. Chciałabym wreszcie obracać się wśród normalnych ludzi, którzy nie utopią w łyżce wody za twoimi plecami...

Paweł
@Niki 14.09.2018 20:52

z mojego doświadczenia (też pracuję z językiem) mogę powiedzieć, że dbają o atmosferę. Kiedy zaczynałem to trochę się obawiałem, że każdy będzie mi wilkiem. A tu niespodzianka. Wszyscy przyjaźnie nastawieni, wychodzisz na papierosa w różnym gronie. Pracuje tu sporo osób, już jest odrobinę ciasno. Przełożony wymaga - to fakt, też pomaga jak trzeba. Wg mnie zdrowo, tak powinno być. Bez zbędnej pompy, po ludzku.

Paweł

a na hiszpański szukają? Jak wyglądają zarobki, ale takie rzeczywiste?

Zostaw opinię o Tivron Sp. z o. o. - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tivron Sp. z o. o.

Classified Adverts | Ilha dos Dinossauros (Dinosaur Island) 2014 | 1x916 Acacias 38