Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.

2 Dodaj opinię
Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
2 59 6 1

Opinie o Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.

anti

nie mam z ta firma żadnych problem, plac na czas, nie wiem skąd te złe opinie, mogłaby tylko pani Joasia się częściej odzywać.32361

Jacek Gotzen

Chce sprostowac moj wcześniejszy wpis odnośnie nie wypłacenia całości mojego wynagrodzenia.dzis byl uprzejmy wyjaśnić mi bardzo kompetentny i przemily Wasz pracownik ,ze jak sie okazuje moje pieniądze były w całości rozliczne za moje wynagrodzenie jednak z przyczyn o których duzo sie rozpisywac były przesłane w dwoch transzach na dwa różne rachunki.Juz wiem ze jako firma jesteście państwo ok!!!!!.Sprawa została wyjaśniona i dlatego deklaruje chec dalszej współpracy.Oby więcej takich pracowników z kompetencjami.Jeszcze raz przepraszam i dziekuje

Wielbicielka

(usunięte przez administratora) Nie piszcie że prestige nie ma plusów bo ma i nie żartuje!

Halina

Znajoma poleciła mi tę Firmę, gdyż od 6 lat w niej pracuje i jak mówi: nie ma żadnych zastrzeżeń i jest ze współpracy z tą Firmą zadowolona. Jednakże, po zapoznaniu się z różnego rodzaju opiniami... tu na tej stronie, doznałam dezorientacji... w tym, kto tu mówi prawdę a kto robi niepotrzebne nieporozumienia, by szkodzić Firmie i chętnym opiekunkom w celu podejmowania decyzji o pracę. Szok! Nie pojmuję ludzi i ich zachowań, pomimo wielu już z co niektórymi ludźmi zarówno dobrych jak i złych doświadczeń. Dochodzi do tego, że na obecny czas - nie wiadomo, komu wierzyć a komu nie. Bardzo przykre jest to, jak jeden człowiek drugiemu człowiekowi robi wciąż pod górkę :( I komu tu wierzyć? Wiadomo, nikt nie jest idealny ale każdy z nas może być człowieczy, to nic nie kosztuje. Pozdrawiam wszystkich, bez względu na osobę i stan w jakim się znajduje... Szanujmy się wzajemnie, a życie każdego z nas stanie się milsze i prościejsze. Warto!

Beata Chabinka

W zeszłym roku mój narzeczony współpracował z Prestige 24 i został potraktowany skandalicznie.Żadnej pomocy ze strony firmy.Do dnia dzisiejszego ma problemy z Zusem.Zresztą same Panie w biurze bardzo często się zmieniają.To również o czymś świadczy.Ja osobiście nie polecam

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Beata Chabinka 07.02.2019 19:35

Pani Beato, zapraszam Pani narzeczonego do bezpośredniego kontaktu celem wyjaśnienia sprawy. Jeżeli nie znam szczegółów to nie mogę pomóc. Kontakt e-mail: marketing@prestige24h.pl Telefon: +48 58 551 00 52 Miłego dnia Dział marketingu, Prestige24h

Jacek Gotzen

Chce sprostowac moj wcześniejszy wpis odnośnie nie wypłacenia całości mojego wynagrodzenia.dzis byl uprzejmy wyjaśnić mi bardzo kompetentny i przemily Wasz pracownik ,ze jak sie okazuje moje pieniądze były w całości rozliczne za moje wynagrodzenie jednak z przyczyn o których duzo sie rozpisywac były przesłane w dwoch transzach na dwa różne rachunki.Juz wiem ze jako firma jesteście państwo ok!!!!!.Sprawa została wyjaśniona i dlatego deklaruje chec dalszej współpracy.Oby więcej takich pracowników z kompetencjami.Jeszcze raz przepraszam i dziekuje

Jacek Gotzen

Ja czekam od Lipca na czesc należnego mi wynagrodzenia.nie bede tu używał Nilu tylko sie podpisze.to skandal a jak dzwonie to za każdym razem słyszę ktos dzis sie z panem skontaktuje i nic!!!!zostaje droga sadowa i fora które pietnuja tego typu praktyki.to zwykłą kradziez Moje sugestie dla Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.: Prosze kolejny raz o moje pieniadze

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Jacek Gotzen 31.12.2018 19:51

Dzień dobry Panie Jacku. Zacznę od PRZEPRASZAM w imieniu firmy. Zaraz zajmę się wyjaśnieniem sprawy w trybie pilnym i obiecuję, że dziś do Pana zadzwonię i zamkniemy temat. Rafał Ereciński Dział marketingu Prestige24h

BF

Witam Pracowalam w PRESTIGE dobra Agencja Pracowalam jak byla Pani JOASIA Nie wiem czy jeszcze pracuje Chcialam nawet wrocic ale otrzymalam tylko jedna oferte i wybralam inna AgencjeGdy poinformowalam o tym koordynatorke Byla bardzo nie mila CYTUJE ,,NIE MA PANI POWROTU DO NASZEJ FIRMY Szkoda ze psuje ta osoba wizerunek Firmy Pozdrawiam wszystkich pracownikow BF

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@BF 23.12.2018 15:28

Dzień dobry Pani. Dziękuję za komentarz. Chciałbym zweryfikować przekazaną informację i wyjaśnić ją z działem rekrutacji oraz oczywiście z Panią. Czy mogę prosić o trochę więcej szczegółów w wiadomości e-mail na adres: marketing@prestige24h.pl Miłego dnia

Mirka

odradzam każdemu wyjazdu

Uważajcie

Jedyny plus to ze wypłata na czas na składkach ZUS oszukują nie odprowadzają od 4259 tylko od 100 zł . Nie polecam są lepsze agencje . (usunięte przez administratora)

Opiekunka

Odradzam współpracy uważajcie nie działają legalnie i są mili na początku...

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Opiekunka 19.12.2018 20:22

Dziękuję za opinię, ale: 1. Działamy legalnie, na rynku jesteśmy od 9 lat i naprawdę łatwo nas sprawdzić oraz zweryfikować. 2. Mili jesteśmy cały czas :) i co ważne staramy się utrzymać ten poziom do końca, nawet jak druga strona nam tego nie odwzajemnia :) Miłego dnia, Zespół Prestige24h

IZA

nie polecam wam tej agencji pracy zastanówcie się dobrze zamian wejdzie w współprace

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@IZA 18.12.2018 12:12

Pani Izabelo, dziękuję za opinię. Każda rzeczowa opinia jest dla mnie i dla naszej firmy bardzo ważna. Czy mogłaby Pani przesłać w wiadomości prywatnej, więcej szczegółów co zawiodło w naszej współpracy. Proszę o informację na adres: marketing@prestige24h.pl Miłego dnia

Clare

Na ich stronie jest napisane że mają oferty z Berlina, ale od roku niczego mi tam nie zaproponowali. To teraz ja się pytam gdzie są te oferty z Berlina?

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Clare 01.12.2018 21:37

Dzień dobry Nasze zlecenia w Berlinie są obecnie obsadzone przez nasze Opiekunki, stąd pewnie wynika brak zaproponowania Pani możliwości na wyjazd do tego miasta. Mamy dużo ofert również z innych rejonów Niemiec. Gdyby zdecydowała się Pani na wyjazd w inny rejon, to zapraszam do kontaktu z naszym działem rekrutacji: - telefon: +4858 551 00 52 - biuro w Sopocie przy ul. Reja 13/15 (XI piętro) Miłego dnia Dział marketingu Prestige24h

Były pracownik !

Są tak bezczelni ze lepiej nie mówić ale napisze wam żebyście wiedzieli jak to oni legalnie działają ! Otóż karty EKUZ raczej nie dostaniesz jednym słowem trzeba kupić prywatne ubezpieczenie to jakiś masakra że tez takie agencje funkcjonują , w Niemczech byłoby to niedomyślenia. Składki zusowskie odprowadzają od (usunięte przez administratora) a piszą że uczciwe składki ZUS śmiech na sali . Zlecenie nie przedstawią zgodnie z prawdą wysyłają na miny i straszą karami . Firma niekompletna , nie odpowiedzialna maja dobry marketing na którzy ludzie się łapią i na tym koniec . Straszenie wyzyskują i traktują człowieka góry . Od rodzin często biorą po (usunięte przez administratora)euro miesięcznie u nich więcej jak 1300 euro z wielkim bólem i premia okradzioną nie zarobisz.

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Były pracownik ! 23.11.2018 15:53

Dzień dobry. Dziękujemy za wpis, ale jedyne co w nim jest prawdą, to faktycznie to, że Prestige24h ma dobry marketing :) Dobry bo oparty o tzw. marketing pozytywny, a nie negatywny. Jesteśmy otwarci, pozytywnie nastawieni do pracy, naszych Opiekunek i Opiekunów, podopiecznych oraz partnerów biznesowych :) A teraz krótko i na temat na temat uwag: 1. EKUZ – wszyscy pracownicy są ubezpieczeni. To, że ktoś nie otrzymał fizycznie karty EKUZ do ręki nie oznacza, że nie jest ubezpieczony. Ubezpieczenie jest od momentu zgłoszenia, a nie wydania samej karty. Proces wydawania karty trwa i nie jest uzależniony od nas. Jak to mówią "biurokracji nie przeskoczysz". 2. Zlecenia – przy wysyłaniu na zlecenie, rzetelnie informujemy pracowników gdzie jadą. Informacje oparte są na opisie otrzymywanym od partnerów niemieckich, rodzin podopiecznych, oraz samych Opiekunek i Opiekunów, którzy są na miejscu. W naszym interesie jest, aby pracownik na zleceniu był z niego zadowolony i pozostał tam przez uzgodniony czas. Powód uczciwego podejścia do Pracowników jest prosty. Takie podejście nie generuje nam np. dodatkowych kosztów i problemów. Wszyscy są zadowoleni: Wy, my, podpieczny(a) i jej najbliżsi itd. A jeżeli jest jakiś problem ... jak jest nam zgłoszony, to staramy się go wspólnie rozwiązać. 3. Wynagrodzenie – średnie wynagrodzenie jest na poziomie 1300 Euro miesięcznie na rękę. Są zlecenia gdzie płacimy więcej i takie gdzie trochę mniej (np. 1200-1250 Euro). Prezentując ofertę jasno przedstawiamy warunki finansowe, na które pracownik musi się zgodzić przed podpisaniem umowy. 4. Kary – odpowiedzialność za swoją pracę powinna być chyba naturalna dla każdego. Ewentualne kary, są stosowane chyba przez wszystkich pracodawców w Polsce i w każdym innym europejskim kraju. Dotyczy to przecież tylko skrajnych sytuacji jak np.: - porzucenie swojego stanowiska pracy, - spożywanie alkoholu w pracy, - kradzieże mienia itp. co może narazi pracodawcę na straty. Spokojnego wieczoru i weekendu, Prestige24h

Aneta
@Prestige24h Sp. z.o.o. S.K. 23.11.2018 20:36

bzdura

elżbieta
@Prestige24h Sp. z.o.o. S.K. 23.11.2018 20:36

Panie Rafale czy jest jeszcze jedna firma Prestige24h ? bo jak pana czytam to odnoszę wrażenie że pracowałam nie z tą firmą ,którą pan reprezentuje a inną Prestige24h.Pozdrawiam

gosc

nie polecam wam

marek

i ja nie polecam dobrze ze raz z nimi pracowałem i na tym koniec powiem krótko (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)

jola

odradzam te agencje zerują jak tylko mogą teraz domki i wczasy oferują po 500 zł za dobę (usunięte przez administratora)sobie szukają (usunięte przez administratora)

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@jola 05.11.2018 11:51

Pani Jolanto, chyba ten wpis nie o nas? Jakie domki? Jakie 500 zł? Miłego dnia, Prestige24h

EWA

ja tez wam nie polecam tej firmy oszustwo jedno wielkie

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@EWA 30.10.2018 13:23

Pani Ewo. Może trochę więcej szczegółów. Jakie wielkie oszustwo? Firma jest, działa na rynku od 9 lat. Działamy w pełni legalnie, oferując sprawdzone i pewne zlecenia na terenie Niemiec. Nasi pracownicy pracują w oparciu o umowy, są zgłoszeni do ZUS, maja karty EKUZ itp. Średnie wynagrodzenie jest na poziomie 1300 Euro miesięcznie na rękę. Tak więc wszystkich zainteresowanych zapraszamy do kontaktu: - telefon: +4858 551 00 52 - biuro w Sopocie przy ul. Reja 13/15 (XI piętro) - e-mail: rekrutacja@prestige24h.pl - wiadomość na profilu Facebook/Messenger (http://www.facebook.com/prestige24h/). Zawsze warto pytać u źródła ???? Miłego dnia od całego zespołu Prestige24h

magda
@Prestige24h Sp. z.o.o. S.K. 30.10.2018 14:50

ja z wami pracowałam szkoda ze nie mówicie prawdy ile tego ZUS wy odprowadzacie i zakłamujecie stan podopiecznych (usunięte przez administratora) mówią wam że ze do 1osoby a biorą za dwie . Kopnij się (usunięte przez administratora) sam do opieki .

magda
@Prestige24h Sp. z.o.o. S.K. 30.10.2018 14:50

śmiać mi się chce z was że tez tacy (usunięte przez administratora)tam pracują (usunięte przez administratora)

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@magda 03.11.2018 17:51

Pani Magdo, nie schodzimy do poziomu rozmowy, gdzie obrażamy inne osoby. Bez komentarza.

Edyta

Pracowałam i nie polecam firma bardzo złe traktowała pracowników jak niewolników zero pomocy ważne żebyś robiła. Traktują gorzej niż psa. Jedno co maja na obronne to żałosne komentarze

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Edyta 18.10.2018 12:44

Dzień dobry Pani Edyto Przykro nam, że tak ocenia Pani naszą współpracę :( Szanujemy wszystkie opinie zamieszczane na nasz temat, podobnie jak szanujemy naszych Pracowników. Na publikowane komentarze staramy się odpowiadać rzeczowo. Czy jest to żałosne? Całe szczęście czasy niewolnictwa minęły chyba bezpowrotnie, a my w swojej pracy kierujemy się m.in. utrzymaniem dobrych relacji z naszymi Opiekunkami i Opiekunami. Zawsze jesteśmy do Waszej dyspozycji, zawsze gotowi i otwarci na rozmowy. Napisała Pani w liczbie mnogiej, ale proszę zwrócić uwagę, że są też komentarze pozytywnie oceniające naszą firmę :) Od naszych pracowników nie wymagamy nic ponadto do czego zobowiązali się przyjmując zlecenie, podpisując umowę i podejmując pracę Opiekunki(a) seniora. Spokojnego popołudnia, Zespół Prestige24h Ps. Odnośnie fragmentu o psach, to spora część z nas ma zwierzęta. Jesteśmy ludźmi szanującymi i kochającymi naszych "braci mniejszych". W 100% zgadzamy się z powiedzeniem, że "pies jest najlepszym przyjacielem człowieka", a nasze czworonogi często traktujemy jak pełnoprawnego członka rodziny.

Jacek
@Prestige24h Sp. z.o.o. S.K. 18.10.2018 16:39

Dobre :) Racja @prestige. Nasz stosunek do zwierząt jest jedną z miar naszego człowieczeństwa.

beata
@Edyta 18.10.2018 12:44

Z tym psem to lekka przesada co do reszty to się zgodzę .Brak rzetelnej informacji o zleceniu,koordynatorki to tylko z nazwy.Płaca marna.

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@beata 19.10.2018 08:16

Pani Beato, dziękujemy za wpis i wyrażenie swojej opinii. Każda rzeczowa uwaga, a szczególnie taka dotycząca pracy naszego zespołu jest dla nas cena. Rozumiem, że ma Pani głównie uwagi co do przedstawienia zlecenia i pracy koordynatorki. Zależy mi na poznaniu szczegółów. Proszę o kontakt, np. poprzez e-mail: rafal.erecinski@prestige24h.pl Wynagrodzenie - temat do indywidualnej oceny każdego pracownika. Trudno się odnieść. Średnia podstawa naszego wynagrodzenia jest wyższa niż u konkurencji. To temat bardzo indywidualny i omawiamy go z każdym pracownikiem osobno. Jeżeli ktoś uważa, że w innym miejscu otrzyma więcej, to przecież nikt go siłą nie zatrzyma i może się sprawdzić współpracując z inną agencją. Spokojnego wieczoru, Rafał Ereciński Marketing, Prestige24h

Ewa

Są tak tępi ze nawet metafory nie rozumieją ja tez daję im czerwoną kartę potwierdzam negatywne opinie pozytywną jest ciężko potwierdzić bo nie ma czym

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Ewa 19.10.2018 18:28

Pani Ewo, a może trzeba się trochę wysilić, złapać trochę dystansu i zrozumieć taką, a nie inną odpowiedź z naszej strony? Daleko mi do uznania kogoś tępym i nie chcę schodzić do takiego poziomy dyskusji. Spokojnego wieczoru w imieniu swoim i całego naszego zespołu Rafał Ereciński Marketing, Prestige24h

gość

nie polecam i ja

anti

ale ludzie głupoty wypisujecie!!!to chyba chora konkurencja tak działa.współpracuje z Prestige24 i nie mam żadnych problemów/żeby nie zapeszyć/wszystko jest w najlepszym porządku.co mam więcej powiedzieć jak jest dobrze.

Sami niech jada do opieki
@anti 19.07.2018 12:12

(usunięte przez administratora) , znam tę atencyjkę na pamięć . Wątpie w to panie eryciński pan wie o czym mowa nie wypisuj bzdur albo sam jedz do opieki z karą umowną straszeniem z waszej strony i zmuszaniem do pracy, co za głupia firma . Do roboty!

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Sami niech jada do opieki 19.07.2018 12:24

Dzień dobry. Krótko, w 6 punktach: 1. Wpis od "@Anti", nie jest mój ani nikogo z biura. Warto uszanować, że ktoś może mieć inne zdanie. 2. Pod wpisami przygotowywanymi przez firmę, podpisujemy się sami, bo nie mamy się czego wstydzić. 3. Przyłożyłbym się trochę i poprawnie napisał nazwisko osoby z którą polemizuję. Warto, chociażby ze względu na dobre wychowanie. 4. W sumie dla nas to szczęście, że nie musimy już pracować z osobą, która: - najpierw zdecydowała się na wyjazd, - później podpisała umowę zgadzając się na zawarte w niej warunki, - a na sam koniec, mam za złe całemu Światu, że musi pracować, a do tego pracodawcy egzekwuje od niej to, na co strony się umówiły. 5. Trochę odwagi, warto się podpisać. Szczególnie jak się kogoś obraża. 6. @Anti: dziękuję za pozytywną opinię o Prestige24h. Miłego dnia, Rafał Ereciński Kierownik marketingu & PR Prestige24h

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@anti 19.07.2018 12:12

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecamy się na przyszłość. Miłego dnia od całego Zespołu Prestige24h

fikiriki
@Prestige24h Sp. z.o.o. S.K. 19.07.2018 12:42

Ale kary???? ludzie!!!! Z tego zapewne firma czerpie najwieksze dodatki do swoich wyplat.

32361

NIE CHCE MI SIĘ WRACAĆ PO MOICH ZMIENNIKACH,ZOSTAWIAJA MI (usunięte przez administratora) TOTALNY,PÓZNIEJ PRZEZ TYDZIEN MUSZE DOPROWADZAC WSZYSKO DO POŻĄDKU

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@32361 06.09.2018 11:59

Dzień dobry @32361 Dziękuję za informację. W przyszłości proszę o zgłaszanie takich sytuacji wraz z opisem do naszego działu obsługi kontraktów: joanna.michalek@prestige24h.pl Pozwoli nam to na wyciąganie konsekwencji wobec pracowników, którzy nie szanują swojego miejsca pracy oraz swoich zmienników i dyscyplinowanie ich na kolejnych zleceniach. W razie dodatkowych pytań, pozostaję do dyspozycji. Spokojnego popołudnia, Rafał Ereciński Marketing, Prestige24h tel.: +4858 551 00 52 e-mail: marketing@prestige24h.pl

anti

nie mam z ta firma żadnych problem, plac na czas, nie wiem skąd te złe opinie, mogłaby tylko pani Joasia się częściej odzywać.32361

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@anti 05.09.2018 16:25

@ANTI, dziękuję za wpis i opinię. Zmobilizuję p. Joannę do częstszego kontaktu. Po podanym kodzie domyślam się o jakie zlecenie może chodzić :), ale może mi też Pan przesłać dane w prywatnej wiadomości: rafal.erecinski@prestige24h.pl Miłego dnia, Rafał Ereciński Marketing Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.

Wielbicielka

(usunięte przez administratora) Nie piszcie że prestige nie ma plusów bo ma i nie żartuje!

Gosc

Panie rafale chetnie z panem bym umowila sie ????

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Gosc 13.08.2018 20:59

Dzień dobry W sprawie? Jak służbowej, to oczywiście zapraszam do kontaktu: - biuro: 81-874 Sopot, ul. Reja 13/15 (XI piętro); - telefon: +4858 551 00 52; - e-mail: marketing@prestige24h.pl - Messenger/Facebook: http://www.facebook.com/prestige24h/ Miłego dnia, Rafał Ereciński Dział Marketingu, Prestige24h

BYŁY PRAOWNIK

Powiem krótko agencja nie mówi 100 prawdy o podopiecznych płaci kiepsko zus to chyba kpina a na dodatek sama wystawia sobie opinie mnie oszukali i mnóstwo innych osób.

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@BYŁY PRAOWNIK 13.08.2018 11:30

Szanowny @BYŁY PRACOWNIK, a my odpowiemy krótko. Jak zweryfikować taki wpis? Brak możliwości. Treść: 4x oszczerstwo i kłamstwo. Jak ktoś czuje się oszukany, to zapraszam do wyjaśnienia sytuacji w pierwszej kolejności z nami. Jak to nie pomoże, to wszyscy pracownicy mają możliwość dochodzenia swoich praw w instytucjach, które są do tego stworzone. Rzucanie bezpodstawnych oszczerstw i działanie na szkodę spółki, również może pociągnąć za sobą konsekwencje. Jak już wcześniej pisaliśmy proszę pamiętać o tym, że w Internecie nikt nie jest anonimowy. Jeżeli zajdzie taka potrzeba, to my również podejmiemy odpowiednie kroki, aby dochodzić swoich praw i obrony dobrego imienia. Ten wpis jest kolejnym przykładem, bardzo podobnych wpisów zamieszczanych w tym samym czasie i w różnych miejscach, co sugeruje przygotowywanie go przez jedną osobę. Ze względu na innych użytkowników GoWork, prosimy o zamieszczanie merytorycznych wpisów, które coś wnoszą. Z życzeniami refleksji nad tym coś się publikuje Zespół Prestige24h Sp. z o.o. Sp.k.

Boum

I mnie oszukali uwazajcie na te agencje

Halina

Znajoma poleciła mi tę Firmę, gdyż od 6 lat w niej pracuje i jak mówi: nie ma żadnych zastrzeżeń i jest ze współpracy z tą Firmą zadowolona. Jednakże, po zapoznaniu się z różnego rodzaju opiniami... tu na tej stronie, doznałam dezorientacji... w tym, kto tu mówi prawdę a kto robi niepotrzebne nieporozumienia, by szkodzić Firmie i chętnym opiekunkom w celu podejmowania decyzji o pracę. Szok! Nie pojmuję ludzi i ich zachowań, pomimo wielu już z co niektórymi ludźmi zarówno dobrych jak i złych doświadczeń. Dochodzi do tego, że na obecny czas - nie wiadomo, komu wierzyć a komu nie. Bardzo przykre jest to, jak jeden człowiek drugiemu człowiekowi robi wciąż pod górkę :( I komu tu wierzyć? Wiadomo, nikt nie jest idealny ale każdy z nas może być człowieczy, to nic nie kosztuje. Pozdrawiam wszystkich, bez względu na osobę i stan w jakim się znajduje... Szanujmy się wzajemnie, a życie każdego z nas stanie się milsze i prościejsze. Warto!

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Halina 02.08.2018 20:37

Pani Halino, dziękujemy za wpis i w sumie za pozytywny przekaz "Szanujmy się wzajemnie, a życie każdego z nas stanie się milsze i prostsze. Warto!". Miłego dnia Zespół Prestige24h

misia

czy firma odprowadza składki zus od najw. krajowej?

lili

nie polecam tej agencji prawda w 1000% nie pracujcie z nimi kochani

Marzena

A ja mam pytania jestem zainteresowana 1. Czy jak długo jest wyjazd? 2. jaka to umowa zlecenie czy o prace? 3. Czy są kary typu zmuszanie do pracy? 4. Od jakiej kwoty odprowadzany jest Zus? 5. Czy macie jakieś postojowe w Polsce płatne? 6. Czy można zjechać ze zlecenia z przyczyn osobistych 7. Czy firma kupuje bilet i czy jak ktoś zjedzie wcześniej nie potrącają ? 8. Ile jest premii wszystkich ile mieliście naprawdę ? 9.Czy zlecenie jest dokładne czy dostajecie kopię taka jak rodzina im przysyła? 10. Czy agencja daje wam ekuz i a1 i po jakim czasie ? 11. Jakie wynagrodzenie jest naprawdę od 1os od 2os z jakimkolwiek językiem? 12. Czy nie oszukują na przelewach? 13. Premie są w netto czy brutto? 14. Firma reaguje na problemy w miejscu pracy? Jak widać brak odpowiedzi na mój post więc odpowiedz jest jasna- jednak nie jest to wiarygodna firma, Nikt nie raczył nawet na jedno pytanie odpisać. Teraz już wiem że firma ma podstawione opinie a na innych forach aż pełno negatywów. Ja z oszustami nie będę pracowała.

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Marzena 26.07.2018 11:37

Pani Marzeno Zadała Pani 20 lipca, 14 pytań Opiekunom i Opiekunkom. Pytania nie były bezpośrednio do nas jako agencji, więc się do nich nie odnieśliśmy. Daliśmy szansę na odpowiedź innym. Nikt Pani nie odpisał, a teraz oskarża nas Pani o oszustwo?!?! Gdybyśmy mieli takie podejście jak Pani sugeruje, próbowalibyśmy zgłosić do usunięcia ten post, jako oszczerstwo bez pokrycia. Proszę zwrócić uwagę, że nie ma Pani odpowiedzi zarówno od tych którzy pisali o nas pozytywnie, jak i od tych co zamieszczali negatywne opinie. Czy sugeruje Pani, że opinie tu publikowane, w tym te negatywne piszemy sami? Przecież to jest irracjonalne!!! Jeżeli chce Pani uzyskać odpowiedź na swoje pytania u źródła, to serdecznie zapraszam do kontaktu z naszym działem rekrutacji. Chętnie odpowiemy na pytania, przedstawimy aktualne oferty i możliwości współpracy z nami. Każda Opiekunka i Opiekun jest przez nas traktowany indywidualnie i tak też podchodzimy do każdej umowy oraz zlecenia. Zapraszamy do kontaktu: Prestige24h Sp.z.o.o. Sp.k. 81-874 Sopot, ul. Reja 13/15 tel.: +4858 551 00 52 e-mail: rekrutacja@prestige24h.pl strona WWW: http://prestige24h.pl/ facebook: http://www.facebook.com/prestige24h/

!!!
@Marzena 26.07.2018 11:37

to czego się spodziewałaś że dobra opiekunka ci odpisze którą agencja wykiwała albo ze agencja napisze ci odpowiedz na pytania . Myślisz ze ci kokosy dadzą sobienajwięcej chcą zostawić to ty maszna nich zasuwać(usunięte przez administratora)

AGA
@Marzena 26.07.2018 11:37

@Marzena ten wpis to nie opinia :) jak chcesz odpowiedz to zadzwoń do nich tak będzie szybciej i latwiej ;)

Aga

@marzena ten wpis to nie opinia :) jak chcesz odpowiedz to zadzwoń do nich tak będzie szybciej i latwiej ;)

opiekunka

żaden pracownik nie dostał u nich a1 na oczy własne i ekuz

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@opiekunka 24.07.2018 11:06

Droga @Opiekunko, nie wiem skąd ma Pani takie informacje, ale nie są one prawdziwe. Po prostu nie ma takiej możliwości. 1. Wszyscy pracownicy są zgłoszeni do ZUS - występujemy o wydanie A1. 2. Po uzyskaniu A1, występujemy o wydanie karty EKUZ. Z naszej strony nigdy nie zwlekamy z przygotowaniem i wysłaniem dokumentów do odpowiednich urzędów. A1 - jest dokumentem wewnętrznym spółki i zostaje u nas, więc pracownik go nie otrzymuje. Może on ewentualnie poprosić np. o udostępnienie skanu. Problemy z wydaniem A1 mogą wynikać, m.in. z tego, że ktoś się nie wyrejestrował z poprzedniej firmy i ZUS nie chce nam wydać nowego dokumentu, do czasu wyjaśnienia sprawy. W takiej sytuacji procedura automatycznie się przedłuża, a pracownik jest informowany o sytuacji. EKUZ - wydawane jest po uzyskaniu A1. Czas wydawania dokumentów przez NFZ jest różny i uzależniony Nie mamy wpływu na szybkość przygotowywania i wydawania dokumentów przez odpowiednie urzędy. Co ważne, w przypadku EKUZ, ochrona działa od chwili zgłoszenia, a nie od momentu otrzymania fizycznie karty przez pracownika. Miłego dnia, Zespół Prestige24h

Paulina

ja z nimi robiłam i powiem tak masakra ta firma nie jest wiarygodna i na dodatek łze jak pies takie szachrajstwo w 21 wieku. Pisałam już wcześniej rok temu to usunęli mój wpis . Nie dajcie się wykorzystywać.

Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.
pracodawca
@Paulina 20.07.2018 17:12

Dzień dobry Pani Paulino Rozumiem, że współpracowaliśmy ponad rok temu. Sporo czasu upłynęło i wiele się zmieniło. Wprowadziliśmy wiele nowych rozwiązań, które mają na celu poprawę jakości świadczonych przez nas usług. Zależy nam przede wszystkim na dobrej i długotrwałej współpracy z naszymi Opiekunkami/Opiekunami. O tym, że jakość tej współpracy jest coraz wyższa, świadczy m.in. ilość pozytywnych opinii jakie otrzymujemy na przykład właśnie na GoWork. Jeżeli zdecydowałaby się Pani dać nam jeszcze jedną szansę, to zapraszam do kontaktu z naszym działem rekrutacji. Chętnie przedstawimy aktualne oferty i możliwości współpracy z nami. Jeżeli chodzi o usuwanie postów, to można to jedynie zrobić w sytuacji, gdy ewidentnie łamany jest regulamin i musi być to zatwierdzone przez Administratora serwisu. Z zasady staramy się odpowiadać i odnosić do opinii tu prezentowanych, a nie zgłaszać opinie do usunięcia. Sprawdziłem historię na ponad rok w tył i nie znalazłem negatywnego wpisu od p. Pauliny chyba, że był wtedy wystawiony pod jakimś innym imieniem/pseudonimem. Miłego dnia Zespół Prestige24h

Zostaw opinię o Prestige24h Sp. z.o.o. S.K. - Sopot

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.

• How to Transfer Files between PC and Android Phone | Eliza Sam | Print job