CEDC International Sp. z o.o.

Adres: ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa

NIP: 5260209395 KRS: 0000051098

CEDC International Sp. z o.o.
2 819 6 1

Opinie o CEDC International Sp. z o.o.

Prawdziwie

Również nie polecam pracy, szczególnie w rejonie Katowice i okolice. Szkolenie to jeden wielki cyrk, zero profesjonalizmu a nawet niebardzo się o to starają. Klienci od początku mojej pracy przyzwyczajeni że do wykonania zadań to PH wstawiają alko lub kartony, jaki z tego wniosek? Atmosfera niemiła, kierownik przez pomyłkę na tym stanowisku, kompetencje co najwzyjej na poziom PH nie więcej. Rotacje nie są tu przypadkiem. Stwierdzam że CEDC to bubel. Może w innych rejonach pracuje się zupełnie inaczej. Firma zrobiła dobry krok dziękując dr na tym rejonie, układy się skończyły co dla niektórych. Ludzie z CC niszczą wszystko.

Aktualny PH
@Prawdziwie 26.01.2019 08:14

Kolejny kiepski pH, który wyleciał za ww działania i powtarza brednie, które zdążył usłyszeć od innych wiecznie niezadowolonych. Dobrym krokiem jest usuwanie takich ludzi jak ty, wiecznie narzekających i wylewających żale jak to kierownik na mnie podnosi głos i nie jeździ ze mną 3msc, żeby za rączkę oprowadzać mnie po sklepach - to nie szkoła i czas dorosnąć kolego. Ludzie z CC niszczą wszystko ? Z tego co widać po wynikach od ich przyjścia firma zostawiła daleko z tylu konkurencje z rekordowymi wynikami sprzedaży o czym może mógłbyś usłyszeć na konferencji sprzedaży, gdyby Cię wcześniej nie wyrzucili ;) Nie pozdrawiam

Obecny
@Aktualny PH 26.01.2019 23:59

Cała prawda. Po co mieszasz ! Byli ludzie, dziś już ich nie ma i po co oczerniasz wszystkich. Kto chce pracować tutaj zostaje A reszta niech idzie tam gdzie jest im dobrze. Takie udziały same się nie zrobiły. Teraz jest inna przesłanka odnośnie tego co będziemy robić i tyle.

tomo
@Aktualny PH 26.01.2019 23:59

Sfrustrowany asm , rds lub jeszcze ktoś wyżej, który z asm jezdzi z ph przez 3 msc!!!! , ty chyba sam nie wiesz co piszesz, sam Ć mówi na spotkaniach że to się zmieni, nowy ph a targety te same co stary .Konferencja na bogato, supr że nie musieliśmy dojeżdżać autokarami z innych hoteli jak w zeszłym roku w Łodzi, dużooooo gadżetów, szkoda że o druki zamówień i listwy do małych lodówek prosimy od pół roku i nadal NIE MA. Szkoda gadać .

Miło
@Prawdziwie 26.01.2019 08:14

Katowice hmm .. Karina niebawem też się pożegna ze swoim stanowiskiem. Plecy JJ się skończyły.. oj jak przykro.

Milej
@Miło 30.01.2019 18:25

Niech weźmie ze sobę tego kierownika bałwana co dostał awans od kolegi dyr z koli bo wstyd straszny

Aktualna kupka
@Aktualny PH 26.01.2019 23:59

Ty korpo szczurku,za butelkę gorzały byś matkę sprzedał,firma kocha takich pastuchów,wchodzisz w (usunięte przez administratora) kierowi,i machasz i będziesz przerzucał gowienko,które na ciebie spada.

Aktualna kupka
@Aktualna kupka 08.02.2019 16:15

He he za 3 koła z haczykiem.

3kolazhaczykiem
@Aktualna kupka 08.02.2019 16:25

Na nas trzeba zasłużyć. A w tej firmie to prawie niemożliwe .

Żywiec
@Aktualny PH 26.01.2019 23:59

Panie przecież to co napisane nad Twoim postem to sama prawda. Sypać z rękawa można by było tu na forum przykładami jaka patolka była i pewnie jest nadal w tej arei, ale po co? Dystansu do życia chłopie bo zginiesz w tym brutalnym świecie.

Aktualny PH
@Aktualna kupka 08.02.2019 16:15

Jedyne gowienko, które spada na PH to takie nieroby uciekające wiecznie na L4, za których trzeba gonić z wynikami. Nie pasuje praca w korpo, to bierz żonkę do sicento i śmigaj na truskawki.

Aktualna kupa
@Aktualny PH 09.02.2019 17:52

Koleś L4 to normalna rzecz która,towarzyszy wszystkim pracownikom,oraz im dziecia,tylko takie łby jak ty z urwaną nogą jadą do pracy,by twój kiero,był zadowolony,że ma pastucha który walczy,na śmierć,widzę że korpo,to twoje życie,życzę ci założenia rodziny,i bycia szczęśliwym.SKODA nie jest wyznacznikiem,szczęścia tak dla twojej informacji.

Aktualna kupa
@Aktualny PH 09.02.2019 17:52

Koleś L4 to normalna rzecz która,towarzyszy wszystkim pracownikom,oraz im dziecia,tylko takie łby jak ty z urwaną nogą jadą do pracy,by twój kiero,był zadowolony,że ma pastucha który walczy,na śmierć,widzę że korpo,to twoje życie,życzę ci założenia rodziny,i bycia szczęśliwym.SKODA nie jest wyznacznikiem,szczęścia tak dla twojej informacji.

octavia
@Aktualna kupa 10.02.2019 13:05

Można pomyślec, że faktycznie coniektórzy pracują tutaj dla tej skody

Prowadzący sklepy w Katowicach
@Prawdziwie 26.01.2019 08:14

Jako współpracujący partner oddziału Katowickiego czytam i szczęka mi opadaa. Jeżeli w CEDC nie ma porfesjoanlizamu i zaangażowania, to Ty chyba jeszcze nigdzie nie pracowałeś/aś. Kierownika znam od lat i przeszedł taką drogę o której Tobie się jeszcze nie śni. Masz odwagę to podpisz się z imienia i nazwiska. Pozdrawiam, Sławomir Białożyt.

Prowadzący sklepy w Katowicach
@Miło 30.01.2019 18:25

A jakieś konkretne argumenty dlaczego Karina miałaby się pożegnać ze stanowiskiem? Jeżeli będzie swoją pracę wykonywać tak sumiennie jak dzisiaj to jeszcze długo tam popracuje, myślę, że z dużymi szansami na awans. Ja współpracuję z Panią Kariną od 4 lat i życzyłbym sobie, aby każdy PH, przełożony PH, etc. tak podchodził do swoich obowiązków. Pozdrawiam, Sławomir Białożyt.

Ph
@Prowadzący sklepy w Katowicach 11.02.2019 14:34

Drogi Panie musiałbyś zacząć pracować jako jej podwładny to wtedy byś się przekonał o czym się tu pisze. Na pokaz to każdy może wyglądać super. Ta Pani nie ma za grosz profesjonalizmu i ludzkiego podejścia do swoich PH. Mobbing i nic więcej

PH2
@Prowadzący sklepy w Katowicach 11.02.2019 14:34

Dlaczego wszedł Pan na to forum? Ma Pan tyle czasu czy ktoś prosił o dobrą opinię kogoś kto się na nią zgodzi? Proszę Pana, tu opisywane są relacje Kierownik-Pracownik, nie Właściciel Sklepów Współpracujących-Kierownik.

Głos Rozsądku
@Prowadzący sklepy w Katowicach 11.02.2019 14:30

Panie Sławku za co Pan się sprzedał ? Karton Soplicy Pigwowej czy prywatne negocjacje po godzinach ?

Małpka
@3kolazhaczykiem 08.02.2019 17:16

Ty nie rozumiem tego przekazu?Możesz przetłumaczyć?

Prowadzący sklepy
@Głos Rozsądku 12.02.2019 15:04

Głos rozsądku...a to dobre. Jako właściciel 6 sklepów nie musiałem się sprzedawać za żaden karton, jako szczęśliwy mąż za to drugi też nie. Jak już Pan/Pani używa tak zacnego nicka, to wypadałoby również dostosować treść do niego, a tak wyszła kupa. Nie mam zamiaru z Wami wszystkimi dyskutować, bo i tak nie ma to sensu anonimowe trolle, nie macie nawet odwagi podpisać się pod Waszymi wypocinami. Z takim podejściem do pracy stańcie w kolejce po 500+, bo nic z Was nie będzie. Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia, ale polecam też trochę refleksji nad sobą, bo anonimowo obelgi w internecie może pisać każdy, ale po mnie to spływa, a na końcu przegranymi będziecie Wy, a Karina? Po prostu przeszkadza Wam to, że jest wymagająca, ale wymaga równie dużo od siebie, życzę każdemu pracodawcy takiego pracownika. Sławomir Białożyt

Rambo
@3kolazhaczykiem 08.02.2019 17:16

Nie rozumiem wpisu?

Rambo
@Prowadzący sklepy 13.02.2019 11:26

Sławku to nie portal dla Ciebie!!!! Zatrudnij Karinę u Siebie w firmie???

Rambo
@Prowadzący sklepy 13.02.2019 11:26

Sławek co ty to kurniki masz,a nie sklepy.

Kartofel

Podobno miały być kolosalne zmiany i mieli wypier... wszystkich ludzi z coli. Gdzie te zmiany gdzie te czystki.? Tylu jeszcze karjerowiczów z coli siedzi i bierze kasę. Ludzie z coli robili co chcieli. Wyrzucali kogo chcieli. A teraz co Caritas dla czerwonych?

Ziemniak

Dopóki pracuje w tej firmie złego zdania o niej powiedzieć nie mogę. Ale za to napisze . Są pozytywy pracy w Cedc ! Zawsze otrzymujemy wypłatę ostatniego dnia miesiąca , dostaliśmy nowe samochody, na święta są bony SODEXO i to by było na tyle :] aaaa i mamy obiecane podwyżki jak co roku:] Nie polecił bym znajomemu pracy tutaj no chyba ze za kare. Lider Rynku a w naszej Branży ph z konkurencji zarabiają Lepiej. Założyli nam kolejny kaganiec na iPacki żeby żyło nam się lepiej a największy bajzel to maja ale w biurze. Idealny sklep nie odpisuje na maile, Panu XX giną umowy, czyszczą bazę i parują kolejne dokumenty i nie chcą ich spowrotem wprowadzać. Nowe umowy lodówkowe co mamy od lutego podpisywać to będzie jeden wielki chaos. Pogratulować temu kto to wymyślił XX niech sam jeździ po sieciach i szuka właścicieli bo na pewno każdy na sklepie nam da numer dowodu osobistego do dokumentu inwentaryzacji oooo taki c.... . Brak druków zamówień według kategorii , hurtowi niech się wezmą w końcu do roboty bo braki w hurcie to mało powiedziane. Niech wezmą sobie umowy do Reki i przykładowo EC ma mieć dostępny cały asortyment S&A+ Sużyw S&A+ , Sobieski KAT A, Alti A. Nam będzie łatwiej dopasować półkę sklepu do dostępności produktów hurtowni z którą współpracuje . A teraz wydziwiają z umowami a Trivento nadal nigdzie nie jest dostępne. Kominy nie rozliczone lub ze opóźnieniem, FV ZAWSZE Płacone po terminie, Targety dostajemy w połowie miesiąca , zadania dodatkowe się pojawiają w trakcie miesiąca .o czym zapomniałem przepraszam. Za to o swojej areii nic złego nie napisze , pracują tu same przystojniaki i piękne kobiety :) :) :) Nie jestem lizusem ale Piotrze liczymy na Ciebie i czekamy na lepsze czasy i ze naprawisz to co pozostawili po sobie Cocacolowcy .

ob
@Ziemniak 29.01.2019 18:33

Kto te piękne kobiety widział?

Dramat
@Ziemniak 29.01.2019 18:33

Klient - nie może dostać towaru w wiekszych hurtowniach, jaka odpowiedź mądrych głów z góry? Niech zmieni hurtownie, (sic!) Myślicie ze klient dla paru złoty bedzie jeździł i szukal towaru po hurtowniach? I ph sie za to oberwie bo w pore nie namowili klienta na zmiane dostawcy, każdy przecież ma dostep do 10 hurtowni.

Były PH
@ob 30.01.2019 11:45

Lizus i tyle w temacie!

Były PH
@Dramat 30.01.2019 18:11

Nie dostawałeś nigdy od ASM na chwilę butelek, żeby fotki porobić, lub żeby były przy audycie?

Ja
@Były PH 30.01.2019 19:57

O. Widzę że zaczęła się jadka na ASM. Też prawda. Ale pamiętajmy że nie oni wyznaczają zadania i targety z kosmosu. Pamiętajmy że oni znają realia i Co normalniejszy też się z tego wszystkiego śmieje. Ale cóż każdy chce pracować... Co do butelek od ASM to nigdy nie dostalem i musiałem sam kupować z nędznej wypłaty... Ostatecznie butelki rozdawałem na sklepy za jakieś obietnice albo ASM albo firmy.

Danon

Panie TŁ, proszę przefiltrować GPS tras ASM i PH na treningach w listopadzie i grudniu i dopiero wtedy mówić o uczciwości PH. A teraz jak kierownikom pali się grunt pod nogami to chcą uczciwości, a do tej pory miało być zrobione!!! dostawiać , dostawiać i cykać zdjęcia

Niezalezny
@Danon 24.01.2019 19:16

Którzy to tacy?

tomo
@Niezalezny 25.01.2019 14:33

Oni

Danon
@Niezalezny 25.01.2019 14:33

Proszę przefiltrować GPS i będzie wiadomo KTÓRZY.

Ph
@Danon 24.01.2019 19:16

Dlaczego mam wrażenie że Danon opuścił szeregi naszej firmy za takie właśnie działania i teraz próbuje sobie ulżyć.

Danon
@Ph 25.01.2019 21:11

Jeszcze w szeregach CEDC, ale jak się widzi co się dzieje w firmie , to szkoda gadać , trzeba ciąć koszty na popłacenie zaległych fv.

PH
@Danon 24.01.2019 19:16

Asm do dzisiaj każą oszukiwać swoim PH , palny na kominy klepnięte tylko w systemie a wóda i tak przyjedzie brak kontroli , brak kominów na sklepie. Gpsa sprawdzić Asm , z domu wychodzą o 10 wracają przed 15 . trening trwa 3 godziny z tego godzina na stacji albo macu na kawie. Albo dzwonią do PH i każą im już rano otworzyć trening a sam Asm dojeżdża pod koniec pracy PH żeby zakończyć trening . Brak pacy z kluczowymi klientami , narzekają tylko że ciężko pracują .

Lubię beton
@PH 28.01.2019 14:51

I co to zmieni że tak napiszesz. Tak było jest i będzie. A firma zbuduje sobie szeregi ze sterowalnych marionetek. Które będą działać jak w zegarku pod dyktando guru. Lider. Zastanawiacie się skąd. Bo klient nie dostaje kasy ( I tu też szacunek dla Was ph że po tych wszystkich przygodach z firmą potraficie namówić właścicieli sklepów na kolejne lata współpracy za Bóg zapłać). Bo Ty nie dostajesz premii, a podstawą jest wręcz uwlaczająca ( ryczałt który firma tak strasznie podkreśla gdy tylko się odwazysz odezwać. Też ma wiele nieścisłości. A gdyby nie on to zarabiał byś jak menel. ) bo nie ma żadnego wsparcia w materiały reklamowe ( tak tak. Dostaliscie po bluzie, koszulce a nawet portfelu. Trzymajcie to lepiej dla klientów jak zapytają was czy coś dla nich macie. ) podniecenie Żurowką biała minie A wtedy firma zaliczy bolesne zderzenie z realnymi wynikami. I jeszcze jedno najlepsze. Praca liczy się od pierwszego klienta do ostatniego ( poczytajcie kochani sobie kodeksy pracy stanowisko ph ma w nim własne regulacje. Jak i ten ich cały ryczałt za dojazdy do klientów. ) Buziaczki MD

Volf

W cedc zapanowała inkwizycja. Możesz polecieć dosłownie za bzdury. (usunięte przez administratora)Polowanie na czarownice się zaczęło. Uważajcie pH bo nie znacie dnia ani godziny.

Danon
@Volf 12.01.2019 10:13

Szczera prawda, nie liczy się człowiek ani wyniki , muszą usunąć tych , którzy jeszcze myślą, a zostaną same zaprogramowane , zalęknione marionetki.Do końca marca muszą się pozbyć 50 z 200 ph i 7 z 27 asm. Inkwizycja nadchodzi. Koszty muszą ciąć ponieważ potrzeba na zapłacenie zaległych fv.

Nowy PH

Witam, od jakiegoś czasu są zmiany w PH i nowe osoby na stanowiskach kierowniczych. Jak Wasze wrażenia ?

Teraźniejszy
@Nowy PH 21.01.2019 11:06

Zmiany są i jeszcze pewnie nie koniec. Natomiast myślę, że jak się robi swoje to jakos będzie. Robić trzeba swoje.

Były PH

Była już konferencja sprzedaży, na której kierownicy i dyrektorzy obmacują po pijaku przedstawicielki?

Aktualny PH
@Były PH 17.01.2019 18:11

Widzę, ze nie możesz żyć bez naszej wspaniałej firmy skoro tak się interesujesz. Pozdrawiam serdecznie!

Niezalezny
@Były PH 17.01.2019 18:11

Co za dramat. Gratuluję inteligencji! Daj sobie lepiej kolego/koleżanko na wstrzymanie! Szkoda gadać ....

Były PH
@Niezalezny 17.01.2019 23:37

Co ma inteligencja do mówienia o faktach? BTW sam nie grzeszysz polotem, pisząc "kolego/koleżanko", widząc nick byłY PH :D

Były PH
@Aktualny PH 17.01.2019 20:37

Wspaniałej firmy :D :D :D

bono

Jestem ph od 2,5 roku jestem super zadowolony .Fajna bryka ,spoko kasa jak wyrabiasz premię ja wyrabiam. Spoko ludzie .Jest ok Polecam każdemu. Ludzie którzy nie chcą pracować zawsze znajdą powód do narzekań .obecny PH

u2
@bono 05.10.2018 20:09

Hahaha. Bono zajmij się muzyka i popracuj nad interpunkcją, bo leżysz i kwiczysz w tej materii. Super zadowolony... - ironizujesz tak bardzo, że aż wstyd to komentować. Ludzie chcą pracować, ale jak się nie da, bo region nie pozwala na nic, to co zrobić? Reszty nie skomentuję. Bo nie warto. Jak jesteś zadowolony to dalej dzielnie pracuj ku chwale kierownika i dostając w nagrodę maila od dyrektora!

bono
@u2 07.10.2018 14:16

No właśnie cienki jesteś jak palec .Nie interesuję mnie Twoja opinia na temat interpunkcji' Nygus zawsze znajdzie pole do narzekań. pozdrawiam.

Były PH
@bono 31.10.2018 19:40

Bono musisz być strasznie tępy skoro nie znasz podstaw języka polskiego. Jak widać takich ludzi łatwo się urabia :D

bono
@Były PH 31.10.2018 19:44

Tępy to jesteś Ty.

Były PH
@bono 18.01.2019 21:11

O matko! Aż mi w pięty poszło! ???? Nauczyłeś się już języka polskiego?

Życzliwa

No to teraz dopiero będziecie mieli gimnastykę jak merchów nie będzie już wcale. Podziwiam tych którzy jeszcze tu siedzą. Firma (usunięte przez administratora) fajne, zgrane zespoły bo kierowniczek spadł z choinki i postanowił tyrać wszystkich ph. Na sklepach nawet jak ph ma fajny kontakt z klientem to przyjedzie taki baran, drożdżówkę mieli wypytujac o sprzedaż husarii i potem tylko sprzedawcy mają bekę że taki kmiot reprezentuje "lidera w branży alkoholowej" a zdania nie umie sklecić z pustym dziobem ani się przedstawić. Porażka. Mądrzejsi poszli w długą. Reszcie życzę powodzenia.

Wiesiu

Nie polecam tego miejsca pracy. Praca z nieprofesjonalnymi ludźmi, układy układziki i kolesiostwo. Panuje atmosfera szczucia jeden na drugiego oczywiście za plecami. Rywalizacja (oczywiście nie te zdrowa) między pracownikami, donosicielstwo i obrzydliwe obgadywanie za plecami. Jeżeli myślisz o pracy w fajnym uczciwym zespole, zapomnij. To co się dzieje wewnątrz firmy to jeden wielki bałagan. Na koniec dodam tylko ze na każdy królu firma szuka w Tobie złodzieja i tego jak tylko obciąć koszty. Pracowałem w dziale sprzedaży.

CarlozRosji
@Wiesiu 06.01.2019 21:51

Czy jest tutaj ktoś kto może przedstawić w jaki sposób przyznawana jest premia?

A.
@Wiesiu 06.01.2019 21:51

Święta prawda. Pracowałem kilka lat temu. Mobbing i to prowokowany przez przełożonych. Odrabianie (usunięte przez administratora) Na każdym kroku. Podkładanie świń. Jak ktoś szanuje swoje zdrowie i spokojny sen, nie powinien tam pracować

Wiesiu
@A. 12.01.2019 07:17

Dokładnie tak jak napisałeś. Serio, nikomu nie polecę tej firmy. Teraz już wiem że praca w CEDC to była degradacja zawodowa i mentalna. Jak masz nawet przeciętne aspiracje do pracy w normalnym miejscu to w CEDC tego nie doświadczysz.

Monkey
@CarlozRosji 08.01.2019 18:29

Od tego masz kierownika, a nie forum do wyrażania opinii.

Majki

Czy ktoś z was pracował na stanowisku ph do spraw kluczowych? Jakieś opinie widełki zarobków?

Były PH
@Majki 09.01.2019 12:57

Zapieprzasz 2x więcej, a zarabiasz jak normalny PH.

Nie może być

Czyżby Szymona pożegnano ???!!!!

Handlowcy
@Nie może być 03.12.2018 16:47

Tęsknimy za nim...

Zajęty
@Handlowcy 04.12.2018 10:32

Bez przesady z tą tęsknotą.... no chyba że to ironia ;-)

Handlowcy
@Zajęty 06.12.2018 21:33

A w życiu ... sama prawda. Już nie ma @ o 23 w sobotę z gratulacjami :(((

Zajęty
@Handlowcy 08.12.2018 15:56

czerwonego Szymiego nie ma poszedł z czerwonymi do innej firemki ją "rozwijać""

xXx
@Zajęty 09.12.2018 20:44

Co poszedł robić? Obsrał zbroję i tyle. Od dawna było wiadomo, że to koleś niskich lotów a jego awanse nie mają nic wspólnego z kompetencjami. Zresztą było ich kilkoro z południa i został jedynie smród i trupy w szafie.

Niedoszlypracownik

A jak się pracuje w biurze? Jaka jest atmosfera, zarobki, perspektywy rozwoju?

Anomous
@Niedoszlypracownik 21.12.2018 07:38

Musisz doprecyzować swoje pytanie. Jakie stanowisko, dział itp? Będzie łatwiej odpowiedzieć

Gruby Szymon

Do Stiga, Twój ASM to pewnie koleś z Coca-Coli a Ty jesteś jego synem. Dlatego dobrze Ci pod jego skrzydełkami. Takie tu są układy i nie tylko. A tak w ogóle to jak długo jeszcze w tej firmie będą robili te jarząbki z Coli co bez doświadczenia i osiągnięć dostawali stołki tylko dlatego , że w cv mają znaczek z coli. Każdy z tych geniuszy z czerwonej wody to kierowca ciężarókwi i tam odeslać ich z powrotem. Tyle że do tych ciężarówek co bydło przewożą , bo tam się tylko nadają.

Anomousl
@Gruby Szymon 09.11.2018 23:40

Jest ich coraz mniej ????

Były PH
@Anomousl 10.11.2018 16:07

Kogo? Pytasz? Oznajmasz? Pisz po polsku kolego!

Były PH

SZYMON , KIEROWNICTWO WYŻEJ I DOPIERO CAŁA RESZTA! Może ktoś by się zainteresował rotacja PH w Regionie 1 ?? Zwolnienie 3/4 przedstawicieli w miesiącu u jednego ASM to chyba nie ten kierunek. Kierownicy kierowników może warto pomyśleć o zmianie ASM-ów. Zapytacie dlaczego ? Przyjzyjcie się ich pracy. Gdzie ich praca w terenie z PH to po pierwsze , po drugie słownictwo jakim operują to czysty mobbing - zapraszam Was na telekonferencje jakie prowadzą w swoich areach albo na cudowne spotkania w McDonaldzie. Ludzie dlaczego nie pozwalacie nam pracować? My chcemy. Motywacja do pracy nie jest ciągle zwracanie uwagi używając przy tym wulgaryzmów, nie jest również krytykowanie naszej pracy a nie jednokrotnie poruszanie strefy rodzinnej .. tego typu zagrania świadczą o niskiej kulturze i braku umiejętności zarządzania zasobami ludzkimi przez ASM. Drodzy przyszli Handlowcy tej firmy ... Na start i wyrobienie sobie doświadczenia ok ale na dłużej nie polecam bo się wykonczycie psychicznie ! Jeżeli miałabym się skupić na pracy to bardzo mi się dobrze pracowało z klientami itd lecz jeżeli chodzi o nacisk że strony ASM to już nie było tak idealnie. Pozdrawiam i życzę powodzenia ;)

Stig
@Były PH 25.10.2018 18:37

U mnie w R* nie ma sytuacji takich jak wyżej. ASM u którego jestem pod skrzydłami jest naprawdę normalnym człowiekiem, spotkania odbywają się w cywilizowanych salach konferencyjnych. Przykro, ze pracujemy w jednej i tej samej firmie, a są tak sporo rozbieżności. Pan Ć z nieba Nam spadł i miejmy nadzieje, że zrobi porządek.

Były PH
@Stig 26.10.2018 18:47

Już się nie podlizuj i nie ściemniaj:-D

Kyn
@Były PH 27.10.2018 05:11

Tak jest, u mnie również nie było takich sytuacji. Nie jest lekko i jest nerwówka, lecz moim zdaniem wszystko zależy od zespołu. Nie mówmy, że wszystko jest złe i niedobre. Dlaczego w takim razie nikt z tego powodu wcześniej nie zrezygnował u Was z pracy? Są też działy do których można takie sytuacje zgłosić. Nie rozumiem tego.

PH
@Były PH 27.10.2018 05:11

Ściema dobra na wszystko ,jakaś dobra wazelina w tym regionie . Bo tak nie było. Kłamstwo dogania klamstwo

Poniżana
@Były PH 25.10.2018 18:37

W tym Mc zawsze wstyd.. Dziwię się że kierownik zmiany nigdy nas nie wyrzucił. Pewnie z grzeczności, ludzie jedzący śniadanie lub pijący kawę zawsze mają ubaw . Mnie nigdy do głowy taki pomysł by nie przyszedł aby spotkania w miejscu publicznym przy widowni organizować. Odradzam stanowczo pracę na tym terenie. Świadczy to o tym, kogo firma zatrudnia na stanowiska kier oraz dyr. Dlaczego kierownik nie jest rozliczany z dużej rotacji pracowników? Mnie by to bardzo interesowało ponieważ być może problem nie jest w ludziach a w jednej tylko osobie. Z przekleństwami oraz gnojeniem pracowników to prawda, szkoda nawet komentować.

PH
@Poniżana 08.11.2018 14:20

Każdy mierzy swoją miarą . Pracuje w tej firmie już trochę i zgodzę się że spotkania w McD to pomyłka ale gdzie spotkać się na godzinę by oddać dokumenty lub przegadać pilny temat. Podsumowania miesięczne odbywają się w salkach konferencyjnych wiec nie wiem o czym mowa . Co do „ przekleństw „ nigdy nie słyszałem wiec kolejna bzdura . A ludzie odchodzą tacy jak Ty , lenie i kombinatorzy za których zawsze robiliśmy x 2 . Popatrzcie sami na tych co odeszli do konkurencji , codziennie można ich spotkać w McD - może również Ciebie . Czy takich ludzi potrzebujemy ?. Dwa , kto odchodzi ? , wszyscy bez wyników i chęci do pracy . Mnie jest dobrze i polecam pracę w tej firmie jak i w tym regionie .

Były PH
@PH 08.11.2018 21:04

Nie jesteś żadnym PH, ale pewnie ASM, albo nawalasz z biura i masz 50 gr za posta! Spotkania w salkach i zero bluzgów, proszę nie rozśmieszaj mnie :D

Były PH
@Poniżana 08.11.2018 14:20

Duża rotacja spowodowana jest tym, że zaczęli patrzeć na ręce ASM-ów, którzy zalatwiali butelki dla PH do ładnych zdjęć. Cyfry w tabelkach coraz gorzej wyglądają, więc ASM zwala wszystko na kolejnych PH i wywala ich z pracy. Ot cała tajemnica!

Grand

Witam zauważyłem ofertę PH na rejon lubuskiego? Jakie warunki, czego się spodziewać? Czy polecacie ?

nowy

jakie auta dostaja PH na poczatek ?

Kyn
@nowy 29.10.2018 17:08

Różnie. Dacia Doker, Renault Kango a może nawet jak się uda Skoda Octavia. Raczej te dwa pierwsze co wymieniłem. Ogólnie flota wymieniana jest na Octavie.

Polak

Wykonuje audyty nie powiem na jakim regionie bo jeszcze pracuję... mam po 20-22 sklepy dziennie. Przeważnie powyżej 300km dziennie dla tego cieszcie się,że każdego smaku dokładnie nie sprawdzamy... Są sklepy gdzie są pustki bo audyty są robione już nawet o 6 rano w poniedziałek... i z czego mam wyczarować na audycie... na początku poprawiłem coś nawet na półkach ale jak od PH nie usłyszałem nawet słowa dziękuję to mam to w sumie w... czy dostanie premię czy nie... bo tak ciężko ten karton Żubrówki dać za ponad 900 sklepów zrobionych które w większości przeszły. U mnie to nawet słynne społem przechodzą. A sklepy typu kategori D to wiadomo szkoda zachodu z nimi... Pozycji mamy do sprawdzenia masakrycznie dużo do tego ilość face i sprawdzanie cen... Albo Jak mam zaliczyć lodówkę jak tam co przyjadę to w środku jest konkurencja... Sami mamy dość audytów bo co chwile nowe smaki i inne wymagane rzeczy

PozdrawiamObornikiiRegionpolno
@Polak 19.10.2018 22:41

Smutna rzeczywistość. Smutna i bolesna. Beznadziejna prawda. Audyt o 6? Maaaaaasakra. Nie wiedziałem, że Wasze realia pracy są aż takie. Smutno czyta się to wszystko, naprawdę. My, jako ph, jesteśmy zależni od Was, a Wy od nas. I co jest wspólne? - nam i Wam firma nie ułatwia. Śmieszne to wszystko i żałosne. Bo firma wielka, potężna, z ogromnymi udziałami w rynku, a nie potrafi zadbać o tak blachę rzeczy. Czy ktoś z góry czyta to wszystko? Czy dalej występuje klakierstwo na wysoce zaawansowanym poziomie? A powiedz proszę, robicie jeszcze audyty bezpośrednio przed czy po niedzieli handlowej? Albo w okresach wzmożonego ruchu na sklepach?

Polak
@PozdrawiamObornikiiRegionpolno 20.10.2018 15:16

Mając 22 sklepy dziennie mam normalnie do 8 sklepów pilne... które mam obowiązek zrobić. Po niedzieli zawsze mam wszystkie pilne... Ja często wyjeżdżam z domu 4-5 rano żeby być o 6 na sklepie a kończę np 17 i do tego powrót 2h

Polak
@PozdrawiamObornikiiRegionpolno 20.10.2018 15:16

Niektórzy myślą, że zaczynam o 9 kończę o 13 ale tak nie jest... I specjalnie tobie audyt o 6 rano w poniedziałek po niedzieli handlowej... najgorsza to jest stawka za te śmieszne audyty mi za sierpień wyszło prawie 1900 netto ale nikt nie patrzy,że robiłem nawet po 16h audyty i 5k km zrobiłem

Zniesmaczony
@Polak 21.10.2018 08:22

Jak robisz minimum 20 dziennie to niemożliwe że niecałe 1900 zarobiłes:) coś kręcisz kolego. Poza tym Ogolnie to zgoda że jest ciężko ale taki kraj i takie realia

Polak
@Zniesmaczony 21.10.2018 10:10

Zrobić to zrobisz ale są sprawdzane audyty i np za zdjęcie niewyraźnie lodówki już audyt do powtórzenia i nie masz hajsu. Zdj sekcji win krzywe już audyt do powtórzenia... Jak zbliża się okres rozliczeń to norma, że się doczepią abyś spadł na niższy próg. Od 400 audytów w górę jest 7zl brutto za sklep a do 400 jest 6 zł brutto. Więc jak zrobił ktoś np 400 ale ma 20 anulowanych to już stawka niższa...

Korposzczur

Witam,od jakiegoś czasu śledzę opinię zawarte na tym portalu,z jednymi się zgadzam z innymi nie. Prawda jest taka że kluczową rolę odgrywają tutaj nie PH,ale KIEROWNICY. Tak,to oni dbają o to,żeby zapewnić materiały,przeszkolenie i wiedzę potrzebną do pracy. Niektóre tereny to po prostu śmietnisko gdzie PH robił co może żeby wykonać zadania,a jak nie mógł ich wykonać to po prostu ściemniał...ale nie dlatego żeby zgarnąć więcej kasy...nie oszukujmy się. Nie chce być tym najgorszym i zgarniać oskarżenia,że się nie nadaje. Firma sama w sobie nie jest zła,targety są wykonalne ALE NA TERENIE KTÓRY JEST JUŻ POUKŁADANY !!!. Jeśli dany PH odchodzi powinien "zdawać" go nowemu. Umowy...moim zdaniem ? Powinny być elastyczne...co z tego że klient sprzedaje 5000 sztuk produktów CEDC...jak nie przejdzie audytu przez lodówkę na którą nie ma miejsca już,przez MML gdzie większość nowych produktów się nie sprzedaje ... żytniówka gorzka z Herbatą....z Ziołami ? Kto to wg wymyśla ?! od razu widać że się to nie sprzeda ! Nawet teraz na szybko mógłbym wymyślić produkt KTÓRY podbije rynek... Przykład ? NOWA OWOCOWA ŻUBRÓWKA WIŚNIOWA! Nie rozumiem po co inwestować w takie wynalazki...strata kasy. Rozliczenia i zadania... lepiej dać przedstawicielowi np. 50 sztuk 200ml żubrówki miesięcznie żeby mógł "wykupić" chwilę uwagi dla klienta żeby wykonał zadania,podpisał umowę a taki ruch że strony firmy zwróci się w 200% ż wykonanych zadań. Nie szukać oszczędności tylko inwestować w relacje z klientem BO TO NAJWIĘKSZY PROBLEM. Stworzyć umowy bardziej elastyczne zachęcające do większych zakupów. Firma nie ma kasy ? Po co wydawać na audytorów zewnętrznych skoro to samo może wykonać PH... Szukanie rozwiązań,innych od tych które się nie sprawdziły. PH chcą pracować ! Czemu jest nam to utrudnianie ?

Anomous
@Korposzczur 17.10.2018 00:16

Więc aplikuj do centrali a nie teraz tylko narzekasz.

Były PH

A najgorsza żenada to spotkania regionu w galeriach handlowych, żeby było za darmo :D Ależ mi było wstyd wtedy...

imdalejwlastymwiecejdrzew

Veni vidi odszedłem... :D I nigdy więcej. Auto Dacia Dokker, 1.5dCi i 75KM. Jeździ to to, jakby chciało i nie mogło... A hałas taki, że nie można normalnie przez telefon rozmawiać albo muzyki słuchać. Jedyny plus to taki, że możesz w nim nawet gruz wozić, bo jak siedzenia złożysz to masz 3k litrów pojemności. Auto - jest to ważne - bo to narzędzie, podstawowe narzędzie pracy. Nie oczekujmy bóg wie czego, ale jakiś standard minimum powinien być. Wymiana na Skody to tak naprawdę NOBILITACJA dla najlepszych PH. Więc jeśli masz słaby region i możesz mało i tyle jesteś wstanie zrobić, skodę dostaniesz... ale jak Ci się już Dacie na podmiankę skończą. Ja miałem podmiankę Dacii z 2013 na 2014 - także progress jest. Skody to bieda edyszyn. 1.6 TDI, 90KM, dwie szybki w prądzie, podstawowy komp i radio. Nothing speszyl, aczkolwiek do jazdy jako PH w zupełności wystarczy. Zarobki - porażka. 2400 netto gołej podstawy. Teraz jeszcze coś pozmieniali z premiami - na niekorzyść - ale już nie znam dokładnych zasad. Ciśnienie z każdej strony na rzeczy które są - co tu dużo mówić - niedorealizacji. Wyimaginowane marzenia góry. Kierownictwo bez kompetencji. Kierownictwo które mobing nazywa motywacją. Maile po 18 to absolutna norma i codzienność. To samo w niedzielę. Premie - pewnie do wyrobienia, wszystko zależy od regionu. W zdecydowanej większości tereny popalone przez brak wypłat dla kontrahentów. No i przez samych audytorów z firm zewnętrznych... Dodatkowo napiszę, że nasza oferta względem konkurencji jest słaba - przykładowo największy konkurent w najlepszej umowie daje prawie 100% tego (w niektórych wypadkach i więcej) + 4% retra. Dobry sklep alko wychodzi na takiej umowie sporo więcej tyś rocznie. Wiążąc się z nami, zakładając, że będzie wszystko git są wstanie wyciągnąć 1/3 tej kwoty. W 95% sklepy nie są w stanie zmieścić dwóch graczy w jednych regałach, więc sprawa najlepszego miejsca rozwiązuje się sama. I warto dodać że bezpośrednia konkurencja daje pieniążki jeszcze za to, że lodówka stoi. ;) CEDC nie. My łapiemy ogony... Które detalisty kompletnie nie satysfakcjonują i przez to jesteśmy w czarnej dupce. :) I należy pamiętać, że detalista nie ma tylko i wyłącznie alkoholu naszej firmy... ;) A najczęściej chce mieć te produkty, które mu się sprzedają, a nie te które narzuca dana kategoria czy dana firma. Wkurzające są też paczki z materiałami reklamowymi które firma wam wysyła. Na adres domowy. Najczęściej paletowo. Jeśli nie masz gdzie tego trzymać, to masz duzy problem. Auto np., z 5os robi się 2 os. No i przy gwałtownym hamowaniu średnio bezpieczne... ;) Jeśli chodzi o gadżety to jest absolutny brak długopisów, czy jakichkolwiek innych bzdetów którymi mógłbyś przełamać linie oporu detalisty. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że jesteś tak naprawdę Merchem, a nie Przedstawicielem. Jeździsz, namawiasz klientów na umowy, często gęsto zbierając tęgo po głowie za winy firmy CEDC/audytowej, wysłuchujesz narzekań jacy to my źli i nie dobrzy etc. Po litanii i namówieniu klienta podpisujesz umowę. Często ponad 100 pozycji. I lecisz do sklepu i układasz to wg planogramu. Wycierając przy tym półki i robiąc porządek detaliście w sklepie. Pamiętajcie - za 2400. Skaczecie po regale, po zapleczu, tachacie flaszki od 0,1l do 1.0l... (ilości kartonowe, bo tak zamawiają detaliści), robicie podświetlenia, wstawiacie ramki i inne materiały reklamowe. Rzeczywistość nie jest kolorowa. Jeśli macie na rejonie mercha to pół biedy. Ale jak to jest jedna albo dwie osoby na 10 ludzi? Nie zawsze będzie w stanie wam pomóc. Praca na złapanie doświadczenia dobra. Na poznanie rynku i specyfiki dobra. Ale nie dla ludzi którzy oczekują czegoś więcej. Tu tego więcej nie dostaniecie. :) :) :) i w tej firmie bardzo ciężko o znalezienie zrozumienia i czy osób chętnych do nauki specyfiki pracy. Zespoły najczęściej zmęczone i zniechęcone, z absolutnym brakiem motywacji i zapału.

Adamex
@imdalejwlastymwiecejdrzew 01.10.2018 18:09

Jak długo wytrzymałeś?

Ja
@imdalejwlastymwiecejdrzew 01.10.2018 18:09

Na jakim regionie jest tak zle? Ile sklepów ogolem i ile dziennie trzeba odwiedzić ?

imdalejwlastymwiecejdrzew
@Adamex 02.10.2018 07:06

Wiesz... Wytrzymałem chyba za długo. Z perspektywy czasu już wiem, że powinienem odejść dużo szybciej. Zaraz po tym jak dostałem autko. Brudne, zdezelowane, zmęczone. Z klimą która wyłączała się w wysokich temperaturach bo się coś w niej przegrzewało, a flotowiec nie wyrażał zgody na naprawę, z niesprawną poduszką czy z hamulcami które miały tarcze jak żyletki. Ale człowiek był mamiony, i nie do końca wierzył w to, co mógł przeczytać, czy usłyszeć od kolegów z regionu. Bo przecież aż tak źle być nie może jak oni mówią, może konfabulują, może opowiadają historie nad wyraz, może... :) A to jednak prawda, sama prawda i tylko prawda. :)

imdalejwlastymwiecejdrzew
@Ja 03.10.2018 15:13

Nie będę pisał Ci regionu... ;) ale jak jesteś w firmie to ten region który łapie mocno ogony w tabelkach z wynikami. ;) Sklepów - na ten moment Ci nie powiem. Miałem coś koło 170. Założone jest, ze PH ma zrobić 16 wizyt dziennie. Z minimalnym czasem 15 minut na wizytę. Z resztą sklepy to też porażka - duble, a czasem nawet po 3x ten sam punkt. W bazie pełno petroli w których nic nie zrobisz ze względu na sztywny sieciowy planogram, czy pełno sklepów na totalnym wygwizdajewie z 4 flaszkami... Gdzie Twoja Pani kierownik widzi i tak i tak potencjał... A żebyście wiedzieli ile punktów po wspierającym gdzieś w polu albo w lesie... Jeśli masz jako potencjalny kandydat zapał i ambicję, chce Ci się i jesteś pełen motywacji - nie podejmuj tej pracy, szkoda Twojej energii i pary w gwizdek. ;)

Ja
@imdalejwlastymwiecejdrzew 01.10.2018 18:09

Zgodzę się z Tobą. Jeśli pracujesz 8h dziennie to wiedz że będzie Ci to wypominane. Nie szanują Twojej prywatności po godzinach pracy a nawet nim ją zaczniesz, bywa że i w weekendy, jakim prawem?!? Pełna inwigilacja. Na spotkaniu(usunięte przez administratora)pięknie mówił o kulturze osobistej PH, szkoda że nie zwraca uwagi na kulturę osobistą ASM, bo jest skandaliczne. Darcie się i ublizanie podczas np tele konf. to normalna sprawa. Niektórzy zaczynają nagrywać rozmowy. Duża rotacja mówi sama za siebie, ludzie odchodzą sami często nie doczekając końca umowy próbnej. Przyjmują młodych, ich da się wykorzystać bardziej niż osobę która ma rodzinę. Czy ASM wie o tym że odejście pracownika jest jego porażką? Dla mnie był by to wstyd. Wypowiedzenie. Wstyd i żenada.

Kazimierz
@Ja 06.10.2018 18:49

Pozazdrościć tym, którzy maja region w miarę ok i mogą cokolwiek zdziałać. Na moim w tych kornikach to zasada obowiązuje taka MD, twarzy żubrówki więcej od twarzy majonezu. Może jest to pomysł by stworzyć żytniówkę majonezową?

Smakosz
@Kazimierz 08.10.2018 07:30

Soplica o zapachu Skoszonej Trawy

wolnystrzelec
@Ja 06.10.2018 18:49

Nie wypada się nie zgodzić z przedmówcą prawda do bólu. Panie P. Ć warto się z tym zapoznać bo tu jest cała prawda, której nikt się nie odważy oficjalnie powiedzieć. Po pierwsze kultura i szacunek do pracownika hmmm my PH to wiemy tylko coś zawodzi u AMS . Szacunek należy się każdemu a zwłaszcza tym co robią dobro robotę dla tej firmy. Po drugie coś pozytywnego praca fajna, w której można nauczyć się wiele fajnych rzeczy. A tak na koniec wasze system rozliczeń klienta koninów szczyt szczytów dalej grajcie z klientami w kulki a to wróci z podwojoną siłą.

nowa

Witam , chciałabym rozpocząć pracę w tej firmie . To są moje początki . Nie wiem czego mam się spodziewać . Jakie jest wynagrodzenie na początek ? Jaka umowa ? I jakie narzędzia prac ? ( wielkopolska)

Anomous
@nowa 02.10.2018 17:05

Wszystko podane masz w poniższych postach.

Były PH
@nowa 02.10.2018 17:05

Poświęć godzinę na czytanie opinii, a zaoszczędzisz sobie kawał życia nie podejmując tej pracy!

Kolejny były ph.
@nowa 02.10.2018 17:05

Just don't do this.

Zuza
@Były PH 03.10.2018 09:59

Żal mi Was.... i nic więcej nie będę pisała. Koleżanko wśród tych wszystkich różnych rzeczy masz wypisane wynagrodzenie i auta jakimi się poruszamy. Pewnie jak już jesteś po rozmowie to odnośnie wynagrodzenia rozmawialiście. Wybór po Twojej stronie.

Zastanawiam sie
@Zuza 03.10.2018 15:02

Ale Ty dajesz rade i nie narzekasz ?

anonymous
@Zastanawiam sie 03.10.2018 15:08

Moge Cie prosic o kontakt na maila ?

nowa
@Zastanawiam sie 03.10.2018 15:08

Moge Cie prosic o kontakt na maila. wiola697697697@gmail.com ??

nowa
@Zuza 03.10.2018 15:02

Zuza moge prosic o kontak na maila wiola697697697@gmail.com

Były PH
@Zuza 03.10.2018 15:02

A mi żal Ciebie korposzczurku z dziwnej korpo :)

Były PH

Gdzie jest admin?! Tu mają być opinie o pracodawcy, a nie jego reklamy!!!

CEDC International Sp. z o.o.
pracodawca
Sara Hamadyk pierwszym Brand Ambasadorem
marki Tullamore D.E.W. w Polsce

Od lipca 2018 marka Tullamore D.E.W. ma w Polsce pierwszego oficjalnego Brand Ambasadora. Funkcję tę objęła Sara Hamadyk, która jest pierwszą kobietą na takim stanowisku w Polsce.

Z wykształcenia filmowiec, z zamiłowania barmanka. Pasję kulinarną odziedziczyła po swoim ojcu, który przez długie lata pracował jako uznany szef kuchni w kilku restauracjach.
Od 2013, z licznymi sukcesami, działa w branży barmańskiej. Była finalistką blisko 10 prestiżowych konkursów barmańskich. A w 2017 roku jako jedyna kobieta, znalazła się w finale World Class Poland, który uznawany jest za najbardziej prestiżowy konkurs barmański w Polsce.

Sara pracowała także w obu najlepszych polskich Whisky Barach – Coctail Bar & Dom Whisky w Warszawie oraz Whisky Bar 88 w Poznaniu. Niewątpliwie wszystkie te doświadczenia pozwoliły Sarze na odkrycie świata whiskey i odnalezienie wielkiego upodobania w irlandzkich alkoholach i kulturze. Praca z whiskey przerodziła się w ciekawą pasję, która zaowocowała pozycją Brand Ambasadora Tullamore D.E.W.

Konkurs na Brand Ambasadorów nie był łatwy. Trzeba było wykazać się nie tylko znajomością marki czy technik barmańskich, ale też wysublimowanych niuansów oraz sprostać zupełnie nowym wyzwaniom. Szczęśliwie udało mi się „pokonać” 4 rywali i udowodnić, że praca z tak popularną marką irlandzkiej whiskey, jaką jest Tullamore D.E.W., to jednocześnie trudny egzamin ale i wieka przyjemność - mówi Sara Hamadyk Brand Ambasador Tullamore D.E.W. na Polskę.

Poza pracą, Sara interesuje się behawiorystyką i tresują psów.
   
anonymous

A ja w wolnym czasie hoduje kijanki

łódka gorzka

Dlaczego widzę reklamę alkoholu pomiędzy opiniami? Taki niby lider a stosuje takie zagrywki. Najwyraźniej próbuje zaspamować negatywne opinie.

Pawel

Skoro PH mieli wymieniona flotę na te skody w najbogatszych wersjach to czy RKS tez maja zmieniona flotę?

To ja
@Pawel 19.09.2018 16:11

Mają suberb. Super partia kurcza .

Pawel
@To ja 19.09.2018 17:01

Tez najbogatsze wersje?

Zuza
@To ja 19.09.2018 17:01

Po co lipe piszesz! Skody czarne fajnie wyposażone są dla kierowników A PH mają niebieskie kombiaki trochę gorzej wyposazone ale ponad podstawe chyba. Nie wiem dokładnie co mają bo jeszcze stażem się nie załapałam????

To ja
@Zuza 19.09.2018 20:51

Zuzka mają skody superB. Jaka lipe koleżanko?

ZuzaZ
@To ja 20.09.2018 18:06

RKS?

flotowiec
@Pawel 19.09.2018 16:11

Dacie mają niżsi stażem. Wymieniane mają najczęściej na nowsze dacie - 2013 na 2015 np. PH - Skoda Octavia, niebieska, kombii, 1.6TDI 90km. Stalówki + kołpak. Dwie szybki w prądzie, czujniki na tyle tylko, podstawowy zestaw komputer/radio + klima. :) Kiero regionu - Octavka, 1.6TDI 110km. Kolor czarny. Ładna felga, sporo lepsze wyposażenie. Np., tempomat. Dyr regionu - SuperB, z wyposazeniem adekwatnym

MK

Ok auto ważne bo to narzędzie pracy na cały dzień ale jak was czytam to nie wieże chyba wam się branże pomyliły jak chcecie d..e wozić czym wam się zamaży to nie PH tylko Taxi branży wam trzeba .

Anonim
@MK 28.09.2018 12:44

Jak czytam brednie;!Mam wnioski! Cel pracy ph: samochod, to priorytet! ????Czas pracy oficjalnie 8;godzin, czego firma nie chcę pilnować,bo lepiej jest nie wiedzieć ile czasu osoby zatrudnione pracują!!?? Kadr/ HR wiedzą a często nie chcą wiedzieć......Dodam ,że najlepszym pracownikiem w C EDC jest człowiek,kto który przytakuje głupocie przełożonych.

dżejmsBŁĄD
@MK 28.09.2018 12:44

jeśli jesteś z CEDC to współczuję Twoim współpracownikom. Raz, że brak Ci kompletnie ogłady, dwa to chwalisz się tu brakiem znajomości zasad ortografii oraz interpunkcji, a trzy, to to, że nie nadajesz się do zarządzania.

MaciejEk

Czesc, czy firma zapewnia jakies benefity dodatkowe? Oprocz opieki medycznej, np. fundusz emerytalny albo dofinansowanie wakacji (wczasy pod grusza czy cos takiego)? Mozna czasem liczyc na jakis deputat z produktami z portfolio i czy jest jakis wymog ze musze np min pracowac pol roku czy rok zeby miec prawo do takich dodatkow?

robo
@MaciejEk 01.10.2018 00:32

pracowałem krótko, tyle wiem// mają karty sportowe, auto bez limitu km, luxmed, dofinansowanie wakacji też jest. zdarza się, że starszym stażem PH wyślą z centrali jakieś flaszki, ale jest to wszystko w 100% ewidencjonowane i przeznaczone dla klientów.

Wesołek

Taka cisza że nawet góra przestała wypisywać swoje bzdury. Ale jedno trzeba wam przyznać zatrzymaliscie (usunięte przez administratora) które wybijalo już niczym hydrant w amerykańskich filmach. Zastraszyliscie trochę wszystkich swoją obecnością co niestety martwi. Teraz każdy boi się odezwać a nowi ludzie nie wiedzą jak tu jest na prawdę.

Były PH
@Wesołek 18.09.2018 17:51

Też się dziwię, że tu taka cisza. Boją się?

nowy w firmier

miałem drugą szkodę na aucie w tym roku. czy są jakieś konsekwencje? obciążą mnie?

CEDC International Sp. z o.o.
pracodawca
@nowy w firmier 09.08.2018 15:21

Prosimy o skontaktowanie się w tej sprawie z Działem Floty.

anonymous
@nowy w firmier 09.08.2018 15:21

Witam, jaka flota dysponuje firma? Wiem, że Dacia ale jaki model?

Niezalezny
@anonymous 16.08.2018 13:37

Doker, teraz głównie są Skody Octavie w kombikach. DACI jest już mało.

anonymous
@Niezalezny 17.08.2018 13:30

Dokkery w vanie? Dziękuję za odpowiedź

Były PH
@anonymous 21.08.2018 16:51

A są inne Dokkery? :P

Ktoś
@anonymous 21.08.2018 16:51

Wszystkie auta to osobówki.

NorbertAM
@Ktoś 22.08.2018 21:40

Witam, a wiecie jakimi autami jezdza osoby z biura? Sprzedaz/marketing - porownujac do octavek w terenie?

Ktos
@NorbertAM 31.08.2018 22:39

Superb i audi A6

NorbertAM
@Ktos 01.09.2018 11:52

Oj ale to chyba dyrektorzy! :) dziekuje za informacje! Octavki, Superby, A6 to nie brzmi tak zle. Jakby byly jeszcze fajne zespoly mozna dzialac chyba

Ktos
@NorbertAM 01.09.2018 18:34

Zawsze będą plusy i minusy. Wszystko zależy od ludzi. Można tu pracować i mieć z tego frajdę. Czy zawsze? No są jak wszędzie dni, gdzie są one słabsze ale naprawdę wszystko zależy od siebie samego i od współpracowników. Jest ok.

Zostaw opinię o CEDC International Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CEDC International Sp. z o.o.

Sagon Circle Icon Pack v7.0 APK Premium | Fairy Tail 402 | Thailand