ROSINSKI PACKAGING Sp. z o.o.

Adres: T.regera 125, 43-382 Bielsko-Biała

NIP: 5472148273 KRS: 0000483233

ROSINSKI PACKAGING Sp. z o.o.
2 362 6 1

Opinie o ROSINSKI PACKAGING Sp. z o.o.

Влад

Зарплаты маленькие, иногда даже не доплачивают, отношения к украинцам как к рабам, никакого уважения, в любой момент могут уволить

pracownik
@Влад 11.02.2019 19:31

Tłumacz google: Wynagrodzenia są niewielkie, czasem nie płacą dodatkowo, stosunek do Ukraińców jako niewolników, bez szacunku, może być zwolniony w każdej chwili

Operator
@Влад 11.02.2019 19:31

Piszesz kolego jakieś bzdury. W Polsce trzeba tyrać a nie zgarnąć kasę za to że po prostu jesteś. Dostajecie Mieszkania, dodatki na bilety i wypłatę jak wszyscy więc nie narzekajcie.

ja
@Operator 12.02.2019 10:54

Zapomniałeś dodać że my mamy więcej, i trudniejsze maszyny "ukraińca tam nie dam, bo sobie nie da rady"...

XXX
@ja 12.02.2019 12:22

To pewnie pisze ten co go zwolnili bo całą zmiane pakował buble a potem schował palete w tunelach na bbm.

operator
@XXX 14.02.2019 09:00

Pytanie retoryczne. Czy jest różnica pomiędzy kimś kto przyjechał na zarobek a pracownikiem który żyje i ma tu rodzinę, jest przez lata związany z firmą oraz miastem lub okolicą????

operator
@operator 14.02.2019 16:13

Pewno że jest ale nie dla góry.

Frezer cnc

Witam czy ktos sie orientuje ile mozma zarobić na narzędziowni jako frezer cnc?? Zasatanawiam sie czy warto aplikować interesuje mnie kwota od 5000 netto w zwyz czy tyle idzie zarobić?? Doświadczenie w obrobce skrawamiem 16 lat na frezarkach cnc progrmy pisze od zera. Dzieki za odpowiedzi

Janko
@Frezer cnc 10.09.2018 06:51

może warto byłoby zadzwonić i porozmawiać a nie prowadzić otrwartej polemiki (która może być wątpliwa i niewiarygodna)?

Frezer cnc
@Janko 10.09.2018 11:01

Poprzez tel uslyszalem ze jest to podstawa plus premia wiec stad moje pytanie tutaj

Ge9e6v
@Frezer cnc 10.09.2018 12:42

Masz najniższa krajowa plus premie ale jeśli nie chcesz zwariować szukaj innej firmy tu sama patologia jeszcze cię nie poszanuja i bęcki i tylko żeby człowieka upokorzyc

Ktoś
@Frezer cnc 10.09.2018 06:51

Nie ma szans na takie zarobki, nie aplikuj. Jak bez sobót dostaniesz 3k netto na start z takim doświadczeniem to będzie dobrze...

Dario
@Ktoś 12.09.2018 20:32

Ktosiu - pisz o narzędziowni a nie produkcji

Frezer cnc
@Ktoś 12.09.2018 20:32

Chyba sobie żartujesz 3 k na cnc?? Chyba jako operator wymieniajacy detale bez programowania i przestawiania maszyn. No i pomiarów detali dokonuje kontrola jakości hhaha śmieszne ze az tak sie upokorzaja. Dzieki za odpowiedzi juz znalazlem prace za wieksze pieniadze niz pisałem

B
@Frezer cnc 15.09.2018 18:28

No i jednego mądrali mniej...

Frezer cnc
@B 16.09.2018 22:47

Kolego trza bylo sie uczyć a nie w szkołę rzucać kamieniami to bys nie płakał ze zarabiasz marne 3k na msc tylko troche wiecej jak bys cos potrafił to bys sie cenił a nie robił za psie pieniądze ale skoro tobie takie ochlapy wystarczaja to ok ja mam rodzine na utrzymaniu kredyt do spacenia a zyc też trzeba a nie wegetowac bo za 3 k pozostaje tylko wegetacja i i liczyc grosz do grosza zeby wystarczyło do 10 nastepnego msc ale skoro tobie takie zycie odpowiada to spoko dawaj sie wykorzustywac dalej a daleko zajdziesz. Dzieki takim jak ty właścicielowi rośnie hajs na koncie. Powodzenia

Zosia
@Frezer cnc 17.09.2018 21:47

ooo... frezer cnc Wiadomości się naoglądał:)

B
@Frezer cnc 17.09.2018 21:47

Nie wiesz jakie mam wykształcenie i ile zarabiam, więc nie wróż. Nikt Cię nie zmusza pracować za marne 3k, 4k czy więcej. Niektórzy pracują za najniższą krajową, tym to musisz cisnąć... (pewnie w Twojej rodzinie i wśród znajomych też się ktoś znajdzie). Tak na marginesie Ty też zarabiasz na pracodawcę i też mu "rośnie hajs na koncie". Pozdrawiam i życzę dużo kkkkk na koncie :)

Jojo
@Dario 13.09.2018 08:37

Na produkcji to 2600 no chyba ze sie rozchorujesz choc na 1 dzien. To wtedy 2100 :)

Frezer cnc
@B 18.09.2018 22:30

Praca jest różna i roznie płatna tutaj rozmawiamy o konkretnej jako operator obrabiarki skrawajacej cnc wraz z pisaniem programów, przezbrajaniem maszyny doborem narzędzi itp. Dostajesz maszyne rysunek materiały i narzędzia i masz wykonac taki detal jak na rysunku. Wiec takiej robott nie wykonuje sie za 3k na produkcji w tak duzej firmie wiec nie myl pojęć bo jak ktos tylko wymiemia detale i nacika start aaszyna sama obrabia bo ktos napisze program ustawi maszyme to mozna robic za 3k ale nie w innym przypadku pozdrawiam

Wróżbitamaciej
@Jojo 22.09.2018 06:55

Faceci 2600 Kobiety 2400.... Żenuła

Leon
@Wróżbitamaciej 30.01.2019 15:18

A za co chcesz więcej? "Swięty" 8 godzin palcem w tył i przód jeździ polerując element. Na piłach byle się ukryć za regałem by nikt nie widział. O tokarzach nie wspominając....

Oj tam
@Jojo 22.09.2018 06:55

Przez dwa miesiące 2100. Taka nowa zasada.

Kryska

Przyjdzie kryska na matyska... Na jednego już przyszła

Były
@Kryska 07.12.2018 09:36

A Którego?

HooD
@Były 09.12.2018 15:13

Na tego 3 promilowego :p

Kiedyś
@HooD 09.12.2018 17:39

To fakt ???? trochę tego w sobie miał. Ale nic złego o nim powiedzieć nie mogę. Pozdrawiam WW.

Tomi
@HooD 09.12.2018 17:39

Ktory taki . ?

Anonim
@Tomi 10.12.2018 15:04

RODO obowiązuje

Pracownik

Chciałem wszystkim podziękować za współpracę. 3majcie się

Neo
@Pracownik 11.01.2019 23:51

Co z makaronami?

Pomocnik operatora
@Pracownik 11.01.2019 23:51

I kolejny nas opuszcza jak fak dalej pójdzie to firma pojdzie na dno i ciekawe gdzie bede pracował jak nic nie umiem i tylko tu mnie chcą.

Neo
@Pomocnik operatora 15.01.2019 13:40

Oni cie nie chcą. Poprostu na rynku pracy(usunięte przez administratora) się skończyli ;)

Anonim
@Neo 16.01.2019 15:16

Nie skończyli sie tylko w innych firmach mają lepiej i lepsze pieniądze i lepsze traktowanie ludzi a nie powiedzenie dobrze segreguj smieci to dostaniecie podwyżki wczesniej mielismy suszyc szmaty i jakos podwyzki nikt nie zobaczyl a w normalnych firmach zarobki podnoszone sa wraz z inflacja na rynku tylko nie tu a "Pomocnik operatora" jak nic nie potrafi to pewnie zostanie PO szefa produkcji

Siema

Jeśli A. Dalej będzie tak biegał i kombinował na narzedziowni to kolejne 6 osób mu odejdzie. Chyba chce zrobić miejsce dla następnych "specjalistów" z ukrainy...

Gość
@Siema 04.12.2018 11:46

Spokojnie przecież Ukraińców jesc dosc i oni utrzymają zakład

nostrodamus
@Siema 04.12.2018 11:46

raczej z Bangladeszu

Operator

Zadowoleni z bonów bo ja nie wyszlo mi 50 zl więcej niz w poprzednim miesiącu

Zosia
@Operator 10.12.2018 11:43

u mnie ok bony

SteveJobs

jeśli chcesz aby wszyscy byli szczęśliwi, przestań zarządzać ludźmi! zacznij sprzedawać lody

Otak
@SteveJobs 25.10.2018 12:10

polecam zapoznać się z biografią Jobsa bo był większym ch%^$m niż szef produkcji

S+h
@SteveJobs 25.10.2018 12:10

Chyba robić lody

Świnka morska

Czas na wymianę trocin w akwarium

Pracownik

Praca w tym zakładzie to istny cyrk, wszystko się sypie... Na produkcji nie wiadomo gdzie ręce wysadzić , Rozpie**** totalny...

Irekchis7955
@Pracownik 16.10.2018 20:13

Sypie się sypie przy okazji pozdrawiam mojego serdeczne go obrabiacza (usunięte przez administratora) Jesteś tak szczęśliwy że twoje donosicielstwo i kłamstwa docierają do B. Ze Az ci się ta zdrpka zdrap uje ???? nie podawaj później ręki kolega skoro donosisz

Xxx
@Irekchis7955 21.10.2018 19:58

Kierownik hali potrafi sobie ustawić ludzi i wybiera tylko naljepszych wlasnie takich.........

CiepłyLech
@Xxx 22.10.2018 12:54

Z kim przystajesz, takim się stajesz - trzeba brać przykład z kierownika hali.

Roman Giertych
@CiepłyLech 22.10.2018 13:33

I z ustawiacza z nowej hali zdrapki ha ha ha ha ha

AS wywiadu
@Roman Giertych 22.10.2018 17:58

Zdrapek to jest gość :)

Fhi
@CiepłyLech 22.10.2018 13:33

Tylko ze ryba gnije od głowy. Wiec uważaj bo głowa juz gnije.

Hffjugb

Pamietacie czasy jak szef produkcji robił na brykach i beczal bo ja doskonale a teraz taka gnida sie z niego zrobiła

Hffjugb
@Hffjugb 17.10.2018 18:03

Więc jak by nie miał układów to już by wtedy wyleciał z roboty ale....... Kto wie o czym pisze to bedzie doskonale wiedzial o co chodzi

Szacunek

Mam nadzieję że brak szacunku dla pracowników odbije się na niektórych osobach(od ustawiaczy do zarządu firmy). Moje sugestie dla ROSINSKI PACKAGING Sp. z o.o.: Zmiana kadry kierowniczej

XD
@Szacunek 11.10.2018 18:38

Zgadzam się zaczynając od samej góry, kończąc na produkcji. Za dużo układów, a P. Andrzej to nawet dobrze nie wie co się dzieje na produkcji. I rządzą tym zakładem osoby niekompetentne, które nie powinny się znaleźć na tych stanowiskach na których są. Do tego dochodzą panie w kadrach, które kompletnie nie wiedzą co się wokół nich dzieje. W tym zakładzie jedynie kto przychodzi do pracy to sami Ukraincy, to aż wstyd dla tego zakładu, że nawet nie starają się zachęcić nowych ludzi jakimiś atrakcyjnymi umowami + socjalem. Tylko robić jak murzyny nic więcej. Jedynie mozna parsknąć smiechem, bo nic innego sie nie nasuw na mysl :d

Mlodystarycozaroznica

W tym zakładzie to jest cyrk. I ten cyrk upadnie za niedługo. 1. Młodzi mają (usunięte przez administratora) na tą robote. Po najniższej linii oporu. 2. Ukraińcy to już w ogole masakra- jakiś spisek czy coś? Jeszcze troche i związki zawodowe założą. 3. Ustawiacze i dozór też mają na to (usunięte przez administratora) bo widzą że to nie ma sensu przy takim przemiale- po co masz kogoś uczyć jak za 3 dni nawet dowidzenia nie powie i się zwolni. 4. Kierownicy też mają (usunięte przez administratora) bo się boją że jak rykną na kogoś że coś (usunięte przez administratora) to się zwolni albo tutaj to opisze... 5. Ex prezes to ino wydajności i narzędziownie goni a nie widzi prawdziwego powodu rozpadu zakładu. 6. A prezes to tylko słupki ogląda. 7. Zarobki marne a atmosfera tragiczna. Już nie mówiąc że robić się nie da bo wszystko się sypie- układarki, pakowarki, zamykarki, formy, maszyny..... Kiedyś to jeszcze użyto taśmy i młotka a teraz to nasrać i będzie komplet. 8. Ludzi ciągle nie ma. Jakieś azjaty podobno jadą. O urlopie zapomnij no chyba że na żądanie. 9. Brakuje ludzi i brakuje chęci. Po co masz się starać jak nikt tego nie doceni. Co z tego że tylko ty robisz norme jak nawet dziękuje nie usłyszysz. 10. No i nasz kochany majstet- ciągle nawalony. I że nikt go nie ******** jak 1 zmiana godzina 9 a od niego jak od transportu z polmosu jedzie ;) Koniec tego bo się przerwa kończy ;)

HooD
@Mlodystarycozaroznica 04.10.2018 17:36

Który to majster taki procentowy hehe ?

Pracownik
@HooD 05.10.2018 00:51

To nie majster tylko pracownik , i na bank dorabia w polmosie????

S+h
@Pracownik 05.10.2018 06:41

Majstet nie majster w tym zakladzie liczą sie procenty ma być sto a ze z normy tylko 60 do 40 dopisuje swoich hhahahaha

Tomi
@Mlodystarycozaroznica 04.10.2018 17:36

Pracowalem tam i wiem cos o tym balagan i alkohol

Zbyszek
@Tomi 05.10.2018 16:14

Co wy to gadacie, fajna robota......

Paweł
@Mlodystarycozaroznica 04.10.2018 17:36

Ludzi mamy dość !!! Bardzo dwuznaczne pojęcie słowne Pana Kierownika Produkcji !!!Kto kogo ma dość !!! I tyle na temat mojej kochanej firmy po 18 latach pracy

~ja
@Paweł 07.10.2018 16:32

licząc krawaciarzy w biurach to pewnie ludzi jest dość w skali całej firmy :)

Zhyto

Ukraincy przyjedzcie tutaj prosimy was! Nie ma kto robić... Tylko sie pospiescie bo chinole zaraz tu będą!

smakosz
@Zhyto 05.10.2018 19:30

Polak, Ukrainiec, Azjata czy afrykanin, biały, żółty czy czarny co za różnica kto wedle ich myslenia byle rece do pracy były ale z ich traktowaniem i wynagrodzeniem to nawet najbiedniejszy afrykanin mie bedzie chciał robić. Oczywiście bez obrazy dla rasy i narodowosci człowieka bo nie o to mi chodzi a ja nie jeatem rasista wiec jak by chcieli robic to trzeba dac szanse każdemu chociaż oni(zarzadzajacy firmą) potrafią zgnoic każdego.

Jeleń

I koledzy znów się zwalniają z kikunastoletnim stażem matko coraz wiele Ukraińców którzy nic nie rozumia i nie mówią po polsku naucz coś takiego nie szanuje ie polskiego pracownika i się zwalniają przypomina mi się sytuacja z przed miesiąca z dziwlewczyna co postawiła się G. Bo byłem świadkiem jego zachowania tydzień i zwolniona a z tego co wiem w ciągu Mc nauczyła się maszyny ustawiać i resztę szkoda że zwalniają i że ludzie się zwalniają ja też się zwolnienie mam dość tyrani wczoraj znów dajecie się na pracownika tragedia

AR
@Jeleń 28.09.2018 10:03

Gro.... zrobił się tak mocny w stosunku do Kobiet?

ja
@Jeleń 28.09.2018 10:03

Wypominasz że nie umią gadać po polsku, a TY nie umiesz pisać po polsku. Ciężko to rozszyfrować

Gość
@Jeleń 28.09.2018 10:03

Odchodzą i odchodzić będą. W firmie nie zmienia sie ku lepszemu tylko odwrotnie sam zwolnilem sie juz kilkanaście miesięcy temu po przepracowaniu kilkunastu lat. Na dzień dzisiejszy nie żałuję ze odszedlem bo trafiłem lepiej. Także nie bać się i składać wypowiedzenia na rynku pracy jest mnóstwo lepszej pracy. Jak sie przyjmowałem do Rosinskiego x lat temu to firma była konkurencyjna pod wzgledem zarobków i zeny pracowac musiałeś miec kogos znajomego w firmie bo inaczej sie nie dostałeś. Dziś jest jedma z najgorszych firm w bielsku i okolicy zarbki porownywalne do zarobków na kasie w supermarkecie a chyba na produkcji ji powinno sie zarabiabc więcej

Frezer44
@AR 28.09.2018 14:53

Zrobił się (usunięte przez administratora) zresztą od samego początku taki był zwykły (usunięte przez administratora)

Grzegorz
@AR 28.09.2018 14:53

Pan GRO... jest wybitnym majstrem i ikoną tego zakładu a pani o której mowa do niczego się nie nadawała,nawet sprzątać po sobie czy liczyć za pomocą kalkulatora w telefonie.Nie nauczyła się po miesiącu żadnych ustawień jak pisze.

zaciekawiony
@Gość 29.09.2018 21:17

intrygują mnie tacy ludzie jak ty Gościu. Kilkanaście miesięcy temu zwolniłeś się, jesteś zadowolony i cieszysz się w końcu wolnością i życiem i tracisz czas na wchodzenie na tą stronę i komentowanie sytuacji w dawno zapomnianej firmie? Brakuje mi tu trochę logiki. Chyba że masz taki charakter wiecznie sflustrowany i tylko się zastanawiasz komu dołożyć (nie chciałbym być twoim sąsiadem)

Gość
@zaciekawiony 01.10.2018 09:16

A mnie intryguja ludzie którzy nic nie robia w kierunku żeby było im lepiej tylko narzekają na forum. Pisaniem na forum niczego nie zdziałają bo i tak lepiej w firmie nie będzie. Komu jest az tak zle to niech się zwolni.

Typ rosinski
@Grzegorz 30.09.2018 20:14

Widać że Pan Gro... Się broni bo ostatni email że nie ma ludzi do pracy akurat u niego sam o sobie świadczy .. Naprawdę jest wybitny brawo dla niego brawo o liczeniu to była ściema bo rzuciła go karta jak darł ryj po niej zresztą nie ważne tera będzie pewnie grzeczny bo nie ma mu kto Pyskowac ha ha ha

Djeidhxu
@Grzegorz 30.09.2018 20:14

Pan Gro jest wybitnym pajacem???? a nie ikona ikona to możesz być ty za to że lizesz (usunięte przez administratora) Pochwal się że go bronisz może zostaniesz ustawiacz em albo PO

Zosia
@Djeidhxu 02.10.2018 20:45

a co na to kierownicy i dyrektorzy jeżeli Pan Gro... ubliża pracownikom? nikt się nie skarży, nikt mu świni nie podłoży, nikt mu nie napluje do kanapki? ma kolegów czy jest samotnym (usunięte przez administratora)

seth

Witam, jestem zainteresowany stażem, po tym jak firma prezentuje siebie oferta wydaje się interesująca. Natomiast tutaj trafiam na zgoła odmienne opinie, świadczące o chaosie, patologii, wyzysku, że zarobki obcięte. Po za stażem firma ciągle, bo od kilku miesięcy, wrzuca oferty pracy na technologa, na ustawiacza itd. Taka *ujnia, że nikt się nie zgłasza?

~seth
@seth 13.09.2018 23:20

w wielkim skrócie - Twoje wnioski są prawidłowe i kropka. Posiedź miesiąc na stażu i później wróć na forum napisać swoją opinię.

Technolog

Witam Pojawiła się oferta pracy jako Technolog Obróbki Skrawaniem – Programista CNC Jest ktoś kto może powiedzieć coś więcej nt. tego stanowiska w tej firmie?

Krzysiek B.

Znalazłem oferty pracy na stanowisko ślusarz narzędziowiec oraz tokarz. Orientujecie się czy jest szansa na 4000 netto?

Obcy

Witam. Mógłbym tak z czystej konkurencyjnej ciekawości zapytać jak wyglądają u was zarobki na start na rękę? Mam na myśli czystą stawkę, tzn. 5 dni w tygodniu po 8h, bez weekendów, bez "uwalenia premii"? Chodzi mi głównie o takie stanowiska jak: pracownik DUR, operator na produkcji, ustawiacz na produkcji, metrolog/kontroler jakości, pracownik działu technologicznego, pracownik działu konstrukcyjnego, pracownik narzędziowni, osoba w biurze: dział sprzedaży itp. Fajnie by było jakby każdy anonimowo się wypowiedział o swoim stanowisku ogólnie to co wie. Chcę wiedzieć jak bardzo źle jest człowiek traktowany również finansowo... (bazując na wcześniejszych komentarzach).

Fhi
@Obcy 13.08.2018 20:27

Na start to jest podstawa plus premie wszelkiego rodzaju wiec ile uwali z premi tyle zarobisz nie dotyczy Ukraińców sa oni bowiem lepiej szanowani i doceniani niz Polacy

Ja
@Obcy 13.08.2018 20:27

Na pewno to zarobisz minimalną krajową + dodatki za nocki - a reszta to według uznania kierowników i dyrektorów. Rewelacja prawda ?? Obecnie saunę masz w gratisie, ale w niej sobie nie siedzisz, tylko ganiasz od maszyny do maszyny.

Ja
@Obcy 13.08.2018 20:27

Jako operator wtryskarki mam około 2500

Ktoś
@Ja 14.08.2018 19:17

A ja jako ustaeiacz 2600 wiec gdzie to doswiadczenie ustawiacza warte jest tylko 100 zł

Ktoś
@Ja 14.08.2018 19:17

A ja jako ustaeiacz 2600 wiec gdzie to doswiadczenie ustawiacza warte jest tylko 100 zł

Leon
@Ktoś 14.08.2018 21:41

Zamiast spac na surowcach bierz sie do roboty to dostaniesz 3500

AbC
@Leon 14.08.2018 22:10

Tak - chyba w sumie za 2 miechy

Ja
@Leon 14.08.2018 22:10

Pracując 7 dni w tygodniu, kosztem swojego zdrowia i życia prywatnego, rodzinnego.

Ktoś
@Ja 18.08.2018 20:40

I wszystko w temacie

Fhi
@Ktoś 20.08.2018 01:06

Nie ma ktoś ów. Nazwisko do wypłaty - 10%

123
@Ktoś 14.08.2018 21:41

To zacznij robić coś a nie tylko kawka i olewacki stosunek do pracy i pracowników niebieskich...

Ktoś
@123 29.08.2018 04:38

Uwazaj bo jeszcze kgos ci uwierzy ze uatawiacze nic nie robia tylko pija kawe i wszyscy beda aplikowac na ustawiacza tak ze drzwi od kadr sie nie beda zamykaly

Ksgdndi
@Obcy 13.08.2018 20:27

Tragedia

Gonzoo aplik78
@Ksgdndi 05.09.2018 12:39

Zgadzam się z kolegą ta praca to zwykły wyzysk pracownika. Jeśli chcesz dorobić w weekend zapomnij bo praca jest dla Ukraińców zero szacunku dla pracownika a to my pdwalamy czarna robote

Beati
@Obcy 13.08.2018 20:27

Mlyny .

123
@Ktoś 01.09.2018 20:54

sorry nie kawkę przejęzyczyłam się tylko %

678
@123 06.09.2018 13:14

A a to prawda %

Lord Vader

Jaki poziom zarobków w biurach - logistyka, zakupy, warto poświęcać czas na aplikowanie?

Janko
@Lord Vader 08.09.2018 11:23

oczywiście że warto, tylko się zastanawiam gdzie takie ogłoszenia widzisz? to się chyba szpiegostwo gospodarcze nazywa i jest ścigane z urzędu

Janusz

nie używajcie słowa Auschwitz jak nie rozumiecie tego znaczenia zginął tam mój dziadek i porówywanie tych miejsc jest niestosowne

Były robol
@Janusz 23.05.2018 11:20

A co? Spadł z wieżyczki wartowniczej?

Janusz
@Były robol 27.08.2018 12:55

walczył o to abyś mógł teraz takie komentarze pisać po polsku (członek sądu kapturowego wydany przez sąsiadów, którzy kochali intrygi, ploteczki, hejt przeciw wszystkiemu i wszystkim, a najbardziej ich bolało że byli szmalcownikami i ludzie o tym wiedzieli)

Tomi

A z mlynow ktos sie pakuje ?

Mistrz rejonu
@Tomi 12.08.2018 21:32

O młynach to lepiej nie mówmy, temat tabu

Tomi
@Mistrz rejonu 16.08.2018 14:30

co za tabu . został jeszcze ktoś mądry

Jajcarz
@Tomi 16.08.2018 18:26

Przyjdzie jeszcze parę palet z BRC do mielenia to już nikt nie zostanie :)

max
@Tomi 12.08.2018 21:32

wszyscy tylko nie tzw. (usunięte przez administratora)

Hymmm

Do moderatorow. O co chodzi z tym linkiem?? Ktos kopiuje wszystkie komentarze na ten serwis?? http://najgorsza-praca.pl/opinie-o/Rosinski

takaprawda

co tu duzo mowic o tym zakladzie, jeden z najgorszych zakladow w Bielsku-Bialej. kogo nie zapytasz w Bielsku-Bialej twierdzi, ze ten zaklad to patologia. I niestety nie myli sie w tym co mówi. Szkoda mi tylko ludzi, ktorzy pracują na produkcji, bo to właśnie oni odwalaja najgorsza robote, a reszta oddziałów w tym zakladzie to tylko kawka i nic wiecej..

Ustawiacz
@takaprawda 06.08.2018 19:50

CO ty gadasz ?!?! JAKA PATOLOGIA ?!?! Ten zakład to najlepsze co mnie w życiu spotkało, super atmosfera, zero presji, kierownictwo na luzaku, praca bardzo lekko - suuuuper sprawa, pozdrawiam i polecam.......

Fhi
@Ustawiacz 16.08.2018 14:29

Bo to chyba twoja pierwsza praca i nie masz zadnego porównania

Jojo
@Fhi 22.08.2018 17:47

Ktos tu nie kuma sarkazmu.

luka

szczerze, wole teraz 2 razy weekend zahaczyć i wychodzę na to samo co na czterobrygadówce i jest to mój wybór a nie przymus

HooD
@luka 13.07.2018 12:18

Dziobaki tak mają. Za psie pieniądze robić ... Nie pozdrawiam

luka
@HooD 14.07.2018 15:08

Nie bardzo rozumiem twoje myślenie! Pisze swoje zdanie a wyzywasz mnie od dziobakow. Lepiej nie pij tyle i weź się do roboty

Pracownik
@luka 13.07.2018 12:18

No właśnie, to ma być wybór, a nie przymus. A więc dlaczego zabiera się pieniądze za karę tym, którzy nie chcą przychodzić w weekend (majstrzy i ustawiacze)? Chcecie róbcie sobie 7 dni w tygodniu, ale Ci którzy wolą weekend spędzić w domu mają do tego prawo.

Fhi
@luka 13.07.2018 12:18

Ale robisz o 16 godz wiecej zamiast chlodne piwo w cieniu pić ale spoko jak lubisz zyc zdrowo i korzystać z sauny siłowni to spoko w sumie kto procoholikowi zabroni pracować. A gdzie czas wolny dla siebie i rodziny? Zyjesz po go zeby robic 7 dni w tygodniu??

Zyga

Witam, orientuje się ktoś czy będziemy mieli potrącone z wypłaty za korzystanie z sauny na hali?

Xxx
@Zyga 01.08.2018 11:50

Najnowoczesniejsza hala produkcyjna na podbeskidziu, sauna podobno dla pracownikow gratis, tak o nas dbaja

wielbiciel sauny i siłowni ;(
@Zyga 01.08.2018 11:50

... ta sauna...hehehe... to w ramach funduszu socjalnego- taki darmowy karnet sportowy. A i coś cieżkiego można przenosić ręcznie- jako zamiennik dla siłowni... ;( sarkazm ... oczywiście... widać firma/właściciel dba o swoich pracowników ... pożal się boże...

Fhi
@wielbiciel sauny i siłowni ;( 02.08.2018 15:09

Super i co chcieć więcej w innych zakaldach za takie przyjemności trzeba płacić chociaż 50 %za karte multisport a tu masz wszystko za darmo widać ze doceniaja pracowników, pewnie nie moga sie odgonic od ludzi aplikujacych o pracę hahhahahahahha

Zainteresowna aplikowaniem

Witam, A czy Ktoś orientuje się jakie są zarobki dla pracowników biurowych, np. w księgowości? Chociaż orientacyjnie... może ktoś pomoże, bo wie... albo słyszał.... ? dziękuję za ew. pomoc ... Zastanawiam się czy warto aplikować? i Czy tacy pracownicy również zmuszani są do pracy w nadgodzinach?

Fhi
@Zainteresowna aplikowaniem 02.08.2018 15:27

Jeżeli nie jesteś narodowości ukraińskiej to nie masz co liczyc na prace w biurze tam zatrudniają tylko ukrainki

RamTamTam

M.(Kto ?co ?) - Ukraina. D.(Kogo ? czego?)- Ukrainę. C.( Komu ? Czemu ?)-Ukrainie. B.(Kogo ? Co ?)-Ukrainie. N.(z kim? Z czym ?)- z Ukrainą. M.(o kim ? O czym?)-o Ukrainie. W.(wołamy ?) - Ukraina!

Huehue

Poziom pracownikow rosina. Niedlugo nie beda umieli sie przedstawic

Fhi
@Huehue 03.08.2018 09:13

Po co sie edukować za młodego jak i tak mozesz pracowac u Rosiński ego nawet jak nie umiesz pisać czytać tu tulko ludzie pakuja

R

I kolejny ustawiacz nas opuszcza. Kochajmy ustawiaczy. Tak szybko zmieniają prace

AR
@R 11.08.2018 14:30

A któż to taki?

Gość
@AR 12.08.2018 16:17

To pracujesz i nie wiesz?

AR
@Gość 12.08.2018 21:47

Ja już nie pracuję. Pytam, bo pracowałem bardzo długo i znam raczej Wszystkich.

Gość
@AR 13.08.2018 07:38

Nie bede mowil za wiele ale chodzi o ustawiacza z wtrysku starego od kierownika A. S.

Fhi
@R 11.08.2018 14:30

Zmieniaja bo płacą najgorzej w bielsku juz w biedronce mozna lepiej zarobić

anonim

(usunięte przez administratora)

AdmiralJachas3D

Pracuje i ludzi za smieci ma. Nic sie nie zmienilo

Leon
@AdmiralJachas3D 06.08.2018 15:30

Dyrektor to złoty człowiek!! Nie pozwolę go wam obrażać leniwce. Ino kawka na jadalni! No ale wtryskarki same sieją. Na hale.

PLA

Już niedługo emeryturka - ale co tam , synalek teraz będzie odwalał czarną robotę. Dwie pacynki starego... Pozdrawiam,

Jojo
@Leon 06.08.2018 23:24

Ty jestes albo dryrem albo jego synem bo nikt inny by w jego obronie nie stanol. Na te hale co ma 40°c??

anonymous

Panowie i Panie. Nie będę stawał w obronie Pana Podsiadlika, bo swoje za uszami też ma, ale z całym szacunkiem dla Was - robi co musi. Oczywiście przyjęcie jego syna do firmy miało negatywny wpływ na niego samego, ale to już nie nasza sprawa.

Tomi

A pracuje jeszcze tam ten T.z. w Julian na mlynach ?

Zostaw opinię o ROSINSKI PACKAGING Sp. z o.o. - Bielsko-Biała

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROSINSKI PACKAGING Sp. z o.o.

WordPress | Jan Linders (nieuw) | Installation Manual