Magna Car Systems
3 156 6 1

Opinie o Magna Car Systems

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonim

Myślę , że do takiego miana to Adrianowi daleko . Komuś nie wsmak , że ktoś prawdę napisał na temat Gronka i zemsta musi być . Co do Adriana to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku !

gronek

Jeśli Adrian jest podpierdalaczem to ty musisz być niezłym kretaczem jedyne z czym sie kojarzysz z obsranym sraczem nigdy nie słyszałem o donosie od malolata a pracuje tu 4lata a ty jesteś pewnie kolego frajera z homera i strugasz bohatera a go wstydzi sie nawet tata i mama ze wychowali takiego (usunięte przez administratora) musisz mieć brude kolana i usta pełne roboty bo sie bzykacie po katach cioty ale z tego związku nie bd dzieci bo trzeba by je było wyrzucić na śmieci wasi rodzice żałują ze tego nie uczyili by przynajmniej światu przysługę zrobili

Plum
@gronek 15.02.2019 08:26

Lizusy musza zapunktowac. A kazdy wie ilu ich ma i ktory najwiecej sie stawia. Mysli ze odwroci uwaod (usunięte przez administratora). Jest nas wiecej niz wy lizaki

Rambo

Adrian jest ciepłą osobą

Jo
@Rambo 15.02.2019 10:46

Podobno lubi chłopców

obserwator
@Rambo 15.02.2019 10:46

Nie jest ciepłą osobą. Jest nadętym bufonem, ludzi nie (usunięte przez administratora) ale często (usunięte przez administratora) i oczywiscie wiecznie bardzo zajęty i nie ma czasu. Też nie jest ok.

nie interesuj sie

Ciekawe czy dyrektor tu zagląda jeśli rak to niech sie dowie jakiego ma debila za brygadzistę łysego z rudym odcieniem ???? gronek chyba za bajtla był gnębiony na osiedlu i dostawal dziennie po pysku bo teraz sie wyżywa na słabszych fakt jest ich niewielu myśli ze jest liderem to ma wladze i sobie pognebi dziewczyny i czeska i pokrzyczy na korkiego który jak by chciał to ma go na liścia zresztą jak każdy a i szkoda ze dyrektor nie wie jak traktuje on czeska jak go wyzywa ze swoimi przydupasami . Gronek jesteś (usunięte przez administratora) i jak mnie zwolnią lub sam sie zwolnię to (usunięte przez administratora) ci leb obiecuje

ILUMINAT
@nie interesuj sie 12.02.2019 10:59

Dobrze ,że Czesiu jest jak CESARZ KLAUDIUSZ i nie jednego brygadziste w tym zakładzie już przeżył. Tego fa...też przeżyje ,bo czasy na Magnie się szybko zmieniaja.

Niki
@nie interesuj sie 12.02.2019 10:59

Jak chcesz to on cie moze zwolnic i nasrac ci tak w papierach ze cie nigdzie nie przyjma jego wieczne zastraszanie juz nie raz taki tekst slyszelismy na kazdym mitingu prawie !! Bogu firmy mysli ze mu wszystko wolno ze moze wiecej niz sam dyrektor

Anonimowy
@Niki 13.02.2019 06:48

Szkoda że ludzie potrafią tu tylko pisać ale z tym trzeba iść wyżej. Jeśli góra nie reaguje to wyżej i wyżej bo taki człowiek to może w zakładzie karnym pracować i tam na ludziach się wyzywać. Bo z takim człowiekiem nie da się pracować .on potrzebuje specjalisty choć nie wiem czy mu pomoże . Zastraszanie , mitingi co godzinie i wykłócanie się z Rafałem to wychodzi mu najlepiej ????

ILUMINAT
@Anonimowy 13.02.2019 09:45

Jak łysy robi takie mitingi ,to dlaczego nie skorzystacie ostatnio z modnego trędu Czyli nagrywania i przesłania takiej rozmowy do centrali głównej ,nr jest na tablicy lub poszukajcie w internecie,nie jeden z tego skorzystał i dobrze wyszedł Na tym. CAŁA GÓRA TRZĘSIE PORTKAMI ,JAK SŁYSZĄ O CENTRALI ,a na otwartej lini można być anonimowym lub podać swoje nazwisko a problem napewno zostanie rozwiązany.

Anonimowy
@ILUMINAT 13.02.2019 11:40

Gdzie wierszyk ? Można udostępnić jeszcze raz ? ????

jo.
@Anonimowy 13.02.2019 12:41

Proponuje nagrywać i go udupić !. Dlaczego nikt tego nie zrobił przez 3 lata?

gronek
@Anonimowy 13.02.2019 12:41

Cześć jestem gronek wychowalem się na homera zycie tu to nie bajera już od małego wyzywali mnie od frajera na osiedlu byłem gnebiony i bity śmiały sie ze mnie nawet kobity a ze byle rudy nie chcieli mnie do żadnej ekipy później była szkola tam mieli mnie za matola znów mnie cebuli i poniżali i kradli mi kanapki a ja biegłem z płaczem do matki ojciec mi mówił nie martw sie synu dorośniesz dołączysz do ekipy niebieskich (usunięte przez administratora) ale w policji mnie nie chcieli bo tam już wielu (usunięte przez administratora) wiedz wylądowałem na magnie tam zaczynałem od (usunięte przez administratora) lizania i liderem zostałem dzięki temu nad slabszymi sie znecalem i ludzia zycie uprzykszlem a teraz chce awansować na kierownika zrobię za to szwfowi lodzika po trupach do celu możesz mi mówić nawet (usunięte przez administratora) ja i tak dopne celu i bd miał was nadal za frajerów

Króliczek
@gronek 13.02.2019 14:25

Wiersz adekwatny do kariery tego człowieka,a Czesiu - Rafał nie jest słabszy od niego ,tylko mądrzejszy !!!!!!!!!!!

jo.
@Króliczek 13.02.2019 15:31

A do tego wszystkiego jeszcze zarabia po 7 tyś. Podpierdalacz rudy. Teraz poszedł na BMW zeby tam ludzi gnębić.

obserwator
@Anonimowy 13.02.2019 09:45

Ci u nas wyżej nie zareagują , to jest jedna wielka klika -kiedyś pisałem masz znajomości, podobasz się,bo za dużo nie gadasz, donosisz na innych to jesteś okey. Idziesz np do kierowniczki i mówisz,że brygadzistka Cię źle traktuje, uważasz to za mobbing i nękanie - hello - na następny dzień dostajesz wypowiedzenie. Uważam,że nie załatwiać sprawy u nas w Magnie bo jesteś z góry przegrany, trzeba dzwonić do centrali. U NAS SĄ UKŁADY !!!

obserwator
@ILUMINAT 13.02.2019 00:22

Pozdro dla Czesia, facet pracowity , może trochę dziwny ale jest w porządku, lubię go choć niektórzy mu dokuczają - ale czego się spodziewać po prymitywach.

On27
@jo. 13.02.2019 15:38

Żeby tam ludzie się nie dali bo to co zrobił na Fiacie przeszło wszystko. Najlepsze pożegnanie na koniec dziękuję za wspólne trzy lata , a jeśli kogoś uraziłem to (usunięte przez administratora) mam ???? czy coś w tym stylu . Podejście lidera pierwsza klasa . Czemu dopiero teraz ludzie o tym mówią . Tylko nie liczni poszli i zareagowali gdyby reszta stanęła za nimi było by może coś wskórane . Bo wie Już Marcin. Kiecok oczywiście nic nie zadziałał... Wie P.Renata i co dalej .? Chyba pozostaje niebieska linia ? Bo jak robiłem na Fiacie to po prostu strawić się nie dalo tych mitingów i podejścia tego człowieka . Dobrze że pracuje na innym projekcie z daleka od tego człowieka

Inny niż wszyscy.
@On27 13.02.2019 19:02

Z tego co wiem, jest też zwykłym człowiekiem. Nawet sobie nie wyobrażacie jakie jest parcie z góry na brygadzistow i ile razy zbieraja po (usunięte przez administratora) za was. Prawda jest taka że po jakimś czasie każdy pęka i on też pękł. Ja pamiętam jak mówił że każdy ma robić swoje to nikt sie nie dopieprzy do nas. I tak też było ile mozna 3 kierowników co jeden to lepszy. On sobie odpuścił zbierania zeby za swoich ludzi. Nie dziwię mu się, poznałem go jako pracownika produkcji duzo mi pomógł, były zgrzyty jak to w pracy. Pozdrawiam jeden z normalnych pracowników zmiany A.

On
@Inny niż wszyscy. 13.02.2019 21:47

Jeśli nie radzi sobie na stanowisku Lider to po prostu niech odpuści, a nie ludzi traktuje jak najtańsze ścierwa. Pękł to niech zmieni stanowisko są ludzie którzy się do tego nadają i potrafią normalnie w sposób normalny podchodzić do ludzi , a nie tylko groźby wyzwiska i mitingi na których obraża ludzi !!!! Uważasz że osoby które wypowiadają się negatywnie na Gronka są nienormalni ????? Pomógł tym co (usunięte przez administratora) mu lizali taka prawda ile osób na zmianie A (usunięte przez administratora) mu obrabia a w oczy udają jego najlepszego kolegę ... Falszystwo i tyle . Ale ja wiedziałem i podejrzewałem, że jakis jego lizusek tu coś napiszę

K.
@Inny niż wszyscy. 13.02.2019 21:47

Nie kąsa się ręki która Cię karmi. Pamiętajcie w firmie wszystko szybko się zmienia, żadna decyzja nie jest decyzją ostateczną.... Jeszcze będziecie cienko piszczeć jak wróci na Fiata

jo.
@K. 13.02.2019 22:08

Halo. Policja. Proszę przyjechać na forum bo obrażajo. Hahahah...

Hahaha

MEETING!!. Hahaha

Hahahah
@Hahaha 13.02.2019 22:51

4 meeetengi w ciągu dnia ????

ILUMINAT
@obserwator 13.02.2019 18:57

Dzwońcie ,nie bójcie sie tylko do CENTRALI ,a reakcja na jakiekolwiek problemy,skargi jest błyskawiczna i porażająca dla rzekomo nietykalnych cwaniaków . JEŻELI ZECHCECIE ZAPEWNIĄ WAM ANONIMOWOŚĆ !!! Pamiętajcie: OTWARTA LINIA - to Wasz ratunek Otwarta linia ,otwarta linia ,otwarta linia

Gość
@ILUMINAT 13.02.2019 23:22

Nie mylić komitetu sprawiedliwości z otwartą linią ,dwie różne instytucje... W komitecie sprawiedliwości same (usunięte przez administratora) góry !!!! Oni wam nie pomogą...

jo.
@Gość 14.02.2019 13:49

W sumie dobra myśl. Zgłoście to do komitetu sprawiedliwości gdzie są ludzie ustawieni przez górę ktorych SAMYCH WYBRALIŚCIE. Hahahha

Gość
@jo. 14.02.2019 15:50

Nie do Komitetu bo tam są ukochani góry jak łysy ,z szycia itp.. OTWARTA LINIA - dzwonisz sam osobiście ,i tam osobiście mówisz spisują protokuł i jak chcesz zapewniaja ci anonimowość ,czemu nie dzwonicie nie powiecie o mobingach ,o tych wszystkich problemach Oni czyli góra sie tego boi ,nie ta praca to jest inna ,wielce narzekacie ,czemu dajecie sie kopać ,to wy im dokopcie ... PAMIĘTAJCIE O T W A R T A L I N I A Już był ktoś co to zrobił dwa dni wystarczyło i problem był załatwiony. PAMIĘTAJCIE OTWARTA LINIA

Magnatowiczanin

Nigdy nie jest tak żle żeby nie mogło być gorzej.

rozbawiony

T.K tak zwany mistrz produkcji fiata siedzi i ogląda monitoring jak wchodzi to go szybko wyłącza a potem dzwoni i pytam dlaczego pan na 2 nie podniósł podkładki co mu spadła ..... żenada roboty by się chwycił dostał stanowisko po znajomości i cieszy miche.... buuuuuu

ILUMINAT
@rozbawiony 05.02.2019 19:19

Tomasz K. Ha ha ha ...teraz kat ,a wcześniej zwolniony z pracy za zniszczone ramy ,nieudacznik ,który wrócił na wygodny stołek. Jakie czasy tacy przełożeni.

Jeden za wszystkich..

No to pięknie się dzieje na tym zakładzie! I ja sie pytam po co są w takim razie te kamery ? Jest 21 wiek, żyjemy w cywilizowanym świecie więc na litość.. traktujmy się z szacunkiem.

Gdzie ta podwyżka?

I jak magnowcy? Macie 2800?haha to jest jakaś kpina! Podobno wszyscy mieli mieć nie mniej niż 2800 i ja się k... pytam gdzie te pieniądze są? Znowu zrobili ludzi w ch..! Żal.pl. Typ z pośrednika co nic nie umie i trzeba go pilnować na każdym kroku ma więcej niż ogarnięty chłop! To są jakieś jaja. Wypłaty też słychać "policzone" jak zawsze, czyli ze szkoda dla ludzi. Czy oni nas maja za idiotow?

Jeden za wszystkich..

Nie piszemy tu czy wypłaty były bo są zawsze tylko jakie były bo nie zawsze są dobre. Tak będziemy sobie pisać kto i z kim bo skoro ktoś nie ma nic do ukrycia to się tym nie przejmuje a jak ktos zdradza żonę czy męża to nie nasz problem. A wiesz jak to mówią że oliwa sprawiedliwa..

...
@Jeden za wszystkich.. 10.02.2019 23:27

Ostatnio nigdy się nie zgadzają. Jak my coś źle zrobimy to po premi a one?...

Kupa śmiechu

Magnowcy jak wypłaty?

No comment
@Kupa śmiechu 07.02.2019 17:14

Dajcie spokój po prostu rozczarowanie !

Ja
@Kupa śmiechu 07.02.2019 17:14

Na parówki i ziemniaki może nie wystarczyć..

Kerwi
@Kupa śmiechu 07.02.2019 17:14

Serio? Teraz tu co miesiąc będziemy pisać czy były wypłaty i kto z kim?

Kerwi
@Kupa śmiechu 07.02.2019 17:14

Serio? Teraz tu co miesiąc będziemy pisać czy były wypłaty i kto z kim?

ktoś
@Kerwi 10.02.2019 16:24

Masz jakiś problem? O czym ty byś napisał? Wchodzisz na to forum i je czytasz, rzuć jakiś temat. Piszemy o naszej pracy, zarobkach, ludziach . Forumowicze piszą co ich boli albo śmieszy, nikt nikogo po nazwisku nie wymienia, niektórzy mogą się domyślać o kogo chodzi i co z tego, pracujemy z tymi ludźmi i w tym zakładzie więc mamy prawo dzielić się swoimi opiniami na forum. Napisz co Ty myślisz o firmie, współpracownikach a jak nie masz nic do powiedzenia to tutaj nie zaglądaj. Pozdrawiam pracowników.

ktoś
@Kerwi 10.02.2019 16:24

Masz jakiś problem? O czym ty byś napisał? Wchodzisz na to forum i je czytasz, rzuć jakiś temat. Piszemy o naszej pracy, zarobkach, ludziach . Forumowicze piszą co ich boli albo śmieszy, nikt nikogo po nazwisku nie wymienia, niektórzy mogą się domyślać o kogo chodzi i co z tego, pracujemy z tymi ludźmi i w tym zakładzie więc mamy prawo dzielić się swoimi opiniami na forum. Napisz co Ty myślisz o firmie, współpracownikach a jak nie masz nic do powiedzenia to tutaj nie zaglądaj. Pozdrawiam pracowników.

Jeden za wszystkich..
@Kerwi 10.02.2019 16:24

Nie piszemy tu czy wypłaty były bo są zawsze tylko jakie były bo nie zawsze są dobre. Tak będziemy sobie pisać kto i z kim bo skoro ktoś nie ma nic do ukrycia to się tym nie przejmuje a jak ktos zdradza żonę czy męża to nie nasz problem. A wiesz jak to mówią że oliwa sprawiedliwa..

...

A kolejny romans znowu kwitnie

Pracuje
@... 01.02.2019 08:48

Dopytaj może cie przygarna na drugiego bata

Szarak
@... 01.02.2019 08:48

Pochwal sie co to za romans ????

ktoś
@... 01.02.2019 08:48

chodzi o ciacho z montażu i wary obciągary z klejenia?

...
@ktoś 07.02.2019 00:23

To już dawno każdy wie - coś słabe masz info. Sa też inne działy niż montaż i klejenie

Ja
@ktoś 07.02.2019 00:23

Ludzie zajmijcie się sami sobą A nie tylko co gdzie kiedy i z kim...co Ci to da że kogoś ośmieszysz na forum???? Jesteś bardziej podbudowany że kogoś ośmieszasz na forum zakładu? To ich życie A nie Twoje!

Nowa

Może mi ktoś wyjaśnić kwestię kamer w zakładzie ? Jestem nowa i na "moim" projekcie podobno działa od niedawna. Z tego co mi mówiono na wstępie kamery miały służyć bezpieczeństwu pracowniku (wypadki) i ewentualnie jako możliwość sprawdzenia błędów po reklamacjach itd. Obecnie pracując wygląda to tak że kierownicy sobie siedząc w biurze i oglądają pracowników bez powodu po prostu zwykła inwigilacja ? czy to jest normalne ?

...
@Nowa 04.02.2019 18:04

Przedsiębiorca decydujący się na monitoring w firmie ma obowiązek zabezpieczyć materiał filmowy w taki sposób, by dostęp do niego miały jedynie powołane w tym celu, przeszkolone osoby.

RODO
@Nowa 04.02.2019 18:04

Monitoring wizyjny, zgodnie z art. 22(2) ma uzasadnienie tylko, jeżeli jest niezbędny do: -zapewnienia bezpieczeństwa pracowników -ochrony mienia -kontroli produkcji -zachowania w tajemnicy informacji, których ujawnienie mogłoby narazić pracodawcę na szkodę. - W tych celach nie mieści się stosowanie monitoringu jako środka nadzoru nad jakością, efektywnością lub wydajnością wykonywanej pracy. Błędne zatem będzie uzasadnienie stosowania monitoringu w celu kontroli długości przerw czy opuszczania przez pracownika miejsca pracy, a także obserwacji czynności wykonywanych podczas świadczenia pracy. Kiedy UODO zapuka na kontrolę, to będzie oceniał monitoring indywidualnie, przez pryzmat potrzeb i warunków konkretnej organizacji. - Teoretycznie kary za naruszenie przepisów RODO są bardzo surowe: do 20 mln euro lub 4 proc całego obrotu firmy.

Aaa
@RODO 05.02.2019 18:15

W teorii tak jest, a w praktyce to sobie mistrzowie oglądają jak w big brotherze co kto robi, z kim rozmawia i dlaczego tak często chodzi do kibla. Podejrzewam, że mają taki przykaz z góry także wiadomo od kogo-kierownika kierowników..

mecenas
@Aaa 05.02.2019 19:59

Skoro tak jest jak piszesz to ten co ogląda monitoring powinien wpisać się do księgi rejestru co było powodem oglądania nagranego materiału. Powiadomić PIP oni sprawdzą czy monitoring jest w właściwy sposób przestrzegany, w tym celu służy e-skarga. pozdrawiam

Jaca

Nowy bedzie mial dobry start,staremu ciepna marny grosz,na odczepnego a najwiecej przygarna biurowcy,swietni technolodzy i najbardziej doswiadczeni inzynierowie jakosci, taka polityka naszej firmy. My odwalamy cala brudna robote a oni wyjda na hale jak wizytacja jest czy dyrektor wpadnie. Śmiechu warte.

jo.
@Jaca 01.02.2019 03:05

Szukają ludzi do biura, składaj CV będziesz miał tak dobrze jak oni.

Dziewczynka
@jo. 01.02.2019 18:13

Mozesz podać maila, na który można wyslac cv?

jo.
@Dziewczynka 01.02.2019 20:27

Marta.Szoltys@magna.com

Dziewczynka
@jo. 04.02.2019 10:20

Imię i nazwisko z duzych liter, czy obydwa małe?

Anonim
@Dziewczynka 04.02.2019 18:51

Bez znaczenia

Dziewczynka

Witam. Czy jezeli mam trzecią grupę inwalidzka a jestem sprawna fizycznie przyjmą mnie do Magny?

pracujący
@Dziewczynka 25.01.2019 15:34

Każdego przyjmują - niestety!

Dziewczynka
@pracujący 26.01.2019 00:08

A czemu niestety? Osoba z grupą inwalidzka nie musi byc gorszym pracownikiem. A stawka dobra, w HiCS mam max 1800zl

jo.
@Dziewczynka 26.01.2019 09:50

2800 zł brutto + 150zł premi

Dziewczynka
@jo. 26.01.2019 11:25

To bardzo dobra stawka. W HiCS mam 2250 brutto plus 150 zl premii frekwencyjnej

Dziewczynka
@Dziewczynka 26.01.2019 13:07

Chyba się nadam, może ktoś w koncu mnie doceni. Znam dobrze angielski, trochę niemiecki i wloski, jestem po studiach, może z produkcji awansuję?

Robol
@Dziewczynka 26.01.2019 14:13

Tylko że praca na produkcji nie jest pracą dla kogos ze studiami. Nikt nie przyjmie człowieka z wyższym wykształceniem na produkcję

pracująca
@Dziewczynka 26.01.2019 14:13

Złóż cv do kadr, jak znasz języki masz szansę na coś więcej niż produkcja. W grudniu szukali osoby z niemieckim jako prawej ręki dyrektora.

Dziewczynka
@pracująca 26.01.2019 19:58

Thanks. Nie znam biegle niemieckiego, tylko na poziomie średniozaawansowanym. Znam biegle angielski. Pracuję na produkcji,bo ze względu na moją wadę wymowy nikt do biura mnie nie zatrudni. Sad but true.

fiatowiec
@Dziewczynka 26.01.2019 20:23

Próbuj :) nie przejmuj się opinia innych ;)

Robol
@Dziewczynka 26.01.2019 20:23

Jeżeli masz wyższe wykształcenie i pracujesz jako fizol to znaczy ze jesteś nic niewarta. Ja mam.zawodowke i nigdy bym np nie stal na ochronie bo to wstyd. A ty pracujesz jako fizol- niewstydzisz sie tego?

Robotna
@Dziewczynka 26.01.2019 09:50

Dziewczynka, zostan w tym HiCS. Błagam, nie chcemy tutaj niepełnosprawnych. Tu trzeba robić normę, a ostatnio za dużo tutaj ludzi z przypadku, wielu z nich nie ma nawet zdolności manualnych.

Dziewczynka
@Robotna 29.01.2019 23:33

A w czym są gorsi niepelnosprawni? Mam sprawne ręce i nogi.

mcts
@Dziewczynka 01.02.2019 20:33

w niczym, próbuj ;)

kobalt

A miałem sie tam przyjąc ale z tego co widze to chyba niezbyt atmosfera tam panuje skoro starsi pracownicy maja pretensje ile zarabia nowy pracownik

jo.
@kobalt 31.01.2019 13:01

Zawsze się znajdą osoby które będą wprowadzać złą atmosfere.

Zaciekawiony

Witam wszystkich slyszalem ze w magnie na logistyce operator wysokiego skladu zarabia 6000 tysiecy netto miesięcznie to prawda??

To są jakieś kpiny
@Zaciekawiony 01.02.2019 17:22

Tak jest jeden operator ktory ma specjalne wzgledy chyba. Faktem jest ze naprawde zarabia 6 tys i pracuje od 8-16 reszta operatorow ma tylko ochlapy

...

Ciekawe jak zareaguja starzy pracownicy jak się okaże, że dostaną po 150 zł brutto podwyżki. Czy będą tak mocni w gadce jak teraz, czy się ktoś postawi i odezwie? Czy będzie cisza jak ostatnio, że Josef postraszyl zrobił meeting brygadzistom i cicho sza. Ogólnie to ludzie sobie sami zgotowali ten los, przez tyle lat nikt się nie potrafi postawić i solidarnie np nie podpisać takich śmiesznych aneksow? Czas zacząć działać, a nie tylko wylewac swoje żale na forum.

Stary
@... 31.01.2019 11:36

Starzy pracownicy od poczatku właśnie takiego rozwiazania sie spodziewali. Jak juz sie postawisz to nie zapomnij wykrzyczeć ze jesteś tym od tego wpisu.

magnacoach

Zatrudniłem się tu tylko po to żeby wynosić podsufitki, montuje je do starych trabantów i mam z tego całkiem niezłe sianko. Ci co narzekają na piniądze i z zapartym tchem śledzą liniowe romanse, powinni zacząć wynosić jakieś części jak ja. Zacznijcie panować nad swoim życiem!

Janusz666
@magnacoach 29.01.2019 00:59

A są nowe trabanty?

scrapmaster
@Janusz666 29.01.2019 02:17

Oczywiście że są, od lat, lecz jedynie w wersji turbo i wyłącznie na export do Bangladeszu. Ale podobno MAGNA to przejmuje w czerwcu. Już nawet ogarnęli "nową" halę pod ten prodżekt, szkoda tylko, że w jej pamiętających Napoleona ścianach są dziury wielkości tych trabantów, przez które popier**lają dziki z bieruńsko-lędzińskich lasów. Druga sprawa to pracownicy - ukraińsko-mongolscy murzyni, dla których lewo to nie jest nawet prawo...

Becia

Cieszę sie razem z Panem dyrektorem,ze firma przyjela 75nowych ludzi, ale co ze starymi pracownikami,ktorzy ciagle sie zwalniaja. Dlaczego plan zdobycia nowych pracowników jest,a zeby zatrzymac starych juz nie?

pozdrawiam
@Becia 29.01.2019 03:16

ZAROBIONA . Widocznie jestes dla niego zbędna, że tak chętnie i bez problemu daje Ci wolne. Becia. widac gdzie firma ma starych doświadczonych pracowników... zatrudniają wszystko co popadnie . Kiedyś dostac sie do Magny i utrzymać bylo nie lada wyzwaniem. A Teraz biorą co jak leci , i już po 3 miesiącach maja umowy pod firmę ( niektórzy A my musieliśmy czekać. Ja jak pracowalen przez pośrednika to podwyżek nie bylo , takich jakie teraz dostają, A wszystko w D...maja . Ps: Posredniak w ogole nie miał podwyżek!!!

Robotna
@pozdrawiam 29.01.2019 21:29

A teraz nawet osoby z grupą inwalidzka zatrudniaja. Żenada. U mnie na linii babka spod manpowera ma 3 grupę na kręgosłup i robi juz drugi miesiac. Przecież to jest smieszne!!!

...

Ty zabroniona nie wypisuj takich bzdur że mamy się nie przejmować zarobkami i że lepiej (usunięte przez administratora) przełożonym - bo co Ty lubisz robić to nas nie interesuje.

Zarobiona

Nie chcę nikogo obrazić ale mylicie się co do tej firmy pracuję już jakiś czas i potrafiłam dogadać się z moim przełożonym idzie mi na rękę dostaje wolne kiedy chcę on i ja mamy z tego profity . Proszę nie narzekajcie na zarobki bo należy żyć z ludźmi a najbardziej z liderem. Moja zmiana robi około 70 dachów na dniówke i razem z liderem zostajemy na nadgodziny i zarobki nie są takie złe pozdrawiam zarobiona;)

Ciekawska

Ciekawe jak tam nowy romans na projekcie fiata. Stary pracownik już sobie owinął nowiutką

Ja
@Ciekawska 27.01.2019 11:47

A co sprzątnął Ci ją z przed nosa?

ciekawski
@Ja 28.01.2019 12:21

Co druga daje ciała więc nie ma za czym płakać

ktoś
@Ciekawska 27.01.2019 11:47

chodzi o zmianę B?

Magna Car Troll Systems

To doskonałe miejsce by naładować telefon i zjeść bułki z kotletem mielonym.

pracownik

7 lat na magnie stawka 2900 brutto nowy pracownik 2800 brutto dzieki josef !

toro
@pracownik 23.01.2019 14:40

Wieczny lament i żal. Drzwi otwarte do lepszych firm, lepszych płac, a może i lepszych stanowisk.

obserwator
@pracownik 23.01.2019 14:40

"Bez nowych pracowników może zakład by trzeba zamknąć" - śmiech na sali. Czy Józek widzi kogo zatrudniają na jego BMW? Same modele ! Nie kumają co sie do nich mówi,nie umieją liczyć, młokosy bez pojęcia o czymkolwiek albo podstarzali, często z problemami alko - fajna wizytówka Magny. Ale kasa musi być porównywalna! Dobrze,że pracuję na projekcie fiata - ludzie normalni , coś sobą reprezentują i nie widać, żeby mieli problemy z prawem czy z nałogami.

nik
@toro 23.01.2019 22:14

Rzecz jasna wkońcu ktoś myśli podobnie jak ja.Nikt nikogo wkońcu na siłe w Magnie nie trzyma.!!!!!

Anonim
@obserwator 24.01.2019 01:07

Haha co za selekcja coś w stylu słynnego akwarelisty austriackiego sami modele lub menele nie mam styczności z nimi ale najwięcej do powiedzenia. Stan na wejśćiu i rób selekcję a ci którzy ci się nie podobają do gazu :D i tak do momentu aż zostaniesz sam

obserwator
@Anonim 25.01.2019 12:20

Wypowiadam się, bo właśnie miałem styczność z tymi ludźmi. Pracowałem na BMW, bo projekt Fiata miał przestój na początku roku. I przy niektórych nawet nie da się stanąć, tak ich czuć (brak wody,środków higieny), ktoś tam po wyroku 15 lat więzienia, inny mówi,że cały weekend walczy z gorzałką, 2 stycznia do pracy przyszedł gościu na dobrym kacu,który pół dniówki drzemał, ledwo chodził, bo jak stwierdził wypierdzielił sie po pijaku w sylwestra. Idź na palarnię, pety i plucie na porządku dziennym, to tylko ludzie z BMW i nie dziw się, że mam takie zdanie (oczywiście są wyjątki ale to są naprawdę wyjątki)

Nowy

Haha ujadacie jak głodne psy na tym forum na zarobki i że nowi młodzi dostali podwyżki na 2800 a tak szczerze to sami sobie jesteście winni bo to dzięki wam szarym i opinią które tu wyglaszacie musiały iść zarobki nowych do góry bo praca nie jest zła ale dużo ludzi czyta tę opinię i sami ich zniechęcacie do przyjścia na magne za 2500 jak było wcześniej. Tak samo wielu z was nie mówi o premiach ciekawe dlaczego bo pewnie macie jej dużo więcej niż nowi 250zl. I kolejne skoro tak ujadacie na zarobki nowych to co oni robią mniej niż wy? robią coś innego? Jakie to typowo Polskie jak tylko ktoś ma lepiej to łatwiej go poniżyć niż dać z siebie coś więcej. Połowa nowych potrafi się z Niemcami dogadać bez problemów czego nie można powiedzieć o szarych bo część z nich ani meble ani be po angielsku czy niemiecku i jeszcze taki niebieski ma im tłumaczyć ale kasę chcą dwa razy większa. Od początku widać że połowa magnowcow to zarozumiałe i obrośnięte w piórka narcyzy co to oni nie są wystarczy wejść na hale i już ocenianie bo ten alkoholik ten ćpun tylko ciekawe po czym to widzicie skoro nawet słowa z nimi nie zamieniliscie. Ruszcie tyłki i zacznijcie sami siebie komentować i co robicie zaniast kogoś bo w tej chwili widzicie drzazgę w czyimś oku a nie widzicie drzewa w swoim

Tyracz
@Nowy 25.01.2019 04:17

Jak będziesz miał 5 lat stażu ogrodniku od siedmiu boleści i stawkę 100 zl wieksza niz na początku to zrozumiesz o co chodzi tym ktorzy narzekaja. Korzystajcie bo ludzie od wielu lat po 400 nadgodzin robią na kilku projekach i zarabiac beda 100 zl wiecej od was. Nie pozdrawiam.

Nowy
@Tyracz 25.01.2019 09:54

Gdybyś poszedł gdzieś indziej to prawdopodobnie pracował byś te 5 lat pod pośrednikiem i nie miał byś nawet tych 100 zł więcej a może miał byś nawet tyle co Ukraińcy jeden z niewielu zakładów z którym można się wiązać na dłużej i liczyć na dłuższą umowę więc nie rozumiem co ci tak źle. Na Lear-a przyjęcia są cały czas więc proszę spróbować zobaczyć

Tyracz
@Nowy 25.01.2019 10:31

Człowieku tu chodzi o prosta sprawę. Nikogo nie boli ile zarabia nowy tylko jak traktowany jest stary pracownik ktory trzymał przy zyciu ten zaklad. Jak będziesz starym pracownikiem zrozumiesz.

Autostopowicz
@Tyracz 25.01.2019 10:36

Wszystko ok rozumiem twoje żale ale dlaczego niby nowi są winni a nie "góra" prosta sprawa nie pójdziesz do dyrektora, kierownika , ale nowego można zawsze (usunięte przez administratora)

Quiz

Nie rozumiem o co te spiny Z podwyzkami. My na fiacie od dawna wiemy kto ile dostanie i dzieki temu żyjemy w atmosferze pełnej miłości.

ktoś

Zbliżająca się podwyżka od stycznia 2019 roku świadczy, że zakład ma nas w czterech literach. Płaca minimalna wzrasta o 150 zł brutto, u nas o 100 zł. Czemu, bo nie mamy najniższej podstawy na dzisiaj? A kto do cholery pracuje dzisiaj za najniższą? Na pewno są regiony w Polsce gdzie brak przemysłu i ludzie biorą co jest ale w Tychach jest konkurencja więc podwyżka w Magnie o 100 zł brutto jest śmieszna, bo ceny wszystkiego idą w górę, ludzie do firmy nie pchają się drzwiami i oknami. Mała motywacja.....

pracownik
@ktoś 26.12.2018 21:00

Na MAGNIE świąt się nie kończy nie wiem co wy widzicie w tym zakładzie fakt sa zakłady co płacą mniej ale i sa takie co płacą więcej!!! ... pozdrawiam

ktoś
@pracownik 28.12.2018 00:03

co ja widzę? kurcze lubię ludzi z którymi pracuję od dłuższego czasu, fajna atmosfera. Absolutnie nie piszę o ludziach zatrudnianych od paru miesięcy czy tygodni bo to jakieś nieporozumienie, wstyd dla Magny. Chodzi o to, żeby zarobki były wyższe , bo ciężko np młodemu coś wynająć, opłacić i się utrzymać. W końcu człowiek pracujący powinien na siebie zarobić.

Frajer szefa he he
@ktoś 26.12.2018 21:00

Ludzie ja dawalem sie wykorzystywac przez 7 lat.przez ten okres czasu dostalem lacznie 300 zl podwyzki a ludzie z posredniaka zaczynali od 2250 a teraz maja 2800 .jaka to matematyka naszego szefa .i chcialabym podkreslic ze pracuja 2 lata a dostali po 550 podwyzki .pytam sie co jest?

Mcts
@Frajer szefa he he 15.01.2019 23:49

Matematyka jest taka, żeby przyciągnąć nowych pracowników do firmy, bo za te pieniądze jakie były to nikt nie chciał już konkretny przychodzic. Nieliczac podstarzalych alkusow, albo takich co robili do pierwszej wypłaty. Zobaczymy jak się rozwinie sprawa z magnowcami i ich podwyżkami i stazowym, bo niby to też mieli jakoś rozwiązać. Nie wyobrażam sobie, żeby taki pośrednik miał 2800 a magnowiec np 2900..to już by była patologia i ponizenie starych pracowników przez szefostwo.

magnowa
@Mcts 16.01.2019 12:29

marzyc zawsze można ;)

rusek
@Mcts 16.01.2019 12:29

Więcej rusków więcej hehe

Mcts
@rusek 18.01.2019 11:50

Najlepsze jest to, że myśleli że za 2800 to się ludzie będą zabijać i walić drzwiami i oknami a tu niespodzianka bo wielu chętnych jak widać nie ma hehe zobaczymy w przyszłym tyg jakie to szef ma dla nas super podwyżki wywalczone w Kanadzie..

obojniak
@Frajer szefa he he 15.01.2019 23:49

piszesz "dawałem" a później "i chcialabym " to kim ty jesteś w końcu?

Frajer szefa he he
@obojniak 21.01.2019 09:56

Bystry bystra jestes ze to zauwarzyles /as.ciekawe czy jestes tak bystra osoba zeby wiedziec kim jestem

Roman
@Mcts 18.01.2019 12:53

I jak z tymi podwyżkami, o których była tu wcześniej mowa? Masz już może jakieś potwierdzone informacje na ten temat? Kwestia podwyżek zawsze jest ciekawym tematem dla potencjalnych pracowników, więc chętnie dowiem się, czy zmieniło się coś w tym zakresie w firmie Magna Car Systems.

Desperat

Witam jest może jakaś dziewczyna chętna na piwo kawę z tej firmy ? Może się da tu znaleźć miłość. Jak ten z tym tamta z tamtym ?

on
@Desperat 19.01.2019 13:06

daj sobie spokój, szkoda zachodu na te u nas

Frajer szefa he he

Drogi szefie J.Reszko jestem zmuszony napisac to co nam obiecywales .pamietam jak mowiles ze tyski zaklad to twoje jedyne dziecko i zawsze bedziesz dbal o nie a jednak to sie nie stalo bo co spotkanie przechwalales sie jakie sa zyski i jaki super zaklad a byles na tyle bezczelny ze na innym spotkaniu kazales ludziom nauczyc sie oszczedzac i jeac tylko ziemniaki.i mowiles ze bedzie zylo nam sie lepiej.a ja mam pytanie od kiedy czlowiek ktory ciezko pracuje musi zyc na tak niskim poziomie.myslalem ze jak sie przychodzi do pracy to po to zeby godnie zyc.a z drugiej strony nie widze zeby szef tak oszczedzal jak ludziom kazal bo ten brzuszek to chyba nie po ziemniakach .zacznijcie szanowac ludzi i doceniac ich prace i ludziom bedzie lepiej .i szefowi tez.

zainteresowany

To zwolnili Emile czy nie bo nie ogarniam?

obserwator
@zainteresowany 14.01.2019 16:33

Zwolnili, pomijając, że miała wcześniej już jakieś upomnienia, nagany to ostatnio zrzucając coś z wózka doprowadziła do "kolizji" z kobietą, którą zabrała karetka z pracy. Cała Emi - coś przywiezie, zrzucie byle jak i byle gdzie, aby było szybko a potem faja i jej słynna łacina. W/g mnie stwarzała niebezpieczne dla nas sytuacje.

Obi tak to robi

Wszędzie dobrze tam.. gdzie Nas nie ma

Magnowiec

Ciekawe jak się skończy saga z podwyżkami dla magnowcow? Jak zwykle pewnie nas wydymaja, bo wątpię, że każdy dostanie po 300 zł do podstawy tak jak pośredniaki.. W sumie to fajnie tak robić po paru latach za 100 czy 200 zł więcej niż menel z ulicy...

Ona
@Magnowiec 13.01.2019 10:36

normalka, nowi z ulicy 2800, stary pracownik z kilkuletnim stażem pewnie ze 100zł więcej ...

Zostaw opinię o Magna Car Systems - Tychy

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magna Car Systems

Lego Unikitty | iZombie 8.1 | The Tick