Pater Logistic Sped Sp. z o.o.

Adres: 120, 32-090 Januszowice

NIP: 6821775828 REGON: 368851388 KRS: 0000706435

Pater Logistic Sped Sp. z o.o.
3 10 6 1

Opinie o Pater Logistic Sped Sp. z o.o.

Tomek

Powitać, jeździłem w firmie kilka lat i ostzegam wszystkich - nie zatródniajcie się tam bo tylko stracicie czas a o zarobione pieniądze bedziecie musieli walczyć z całych sił a i to nie gwarantuje sókcesu!!!

Szymon
@Tomek 21.10.2018 22:31

Czy każdorazowo miałeś problem z wypłatą wynagrodzenia przez firmę Pater Logistic Sped, czy może były to sporadyczne przypadki? Jak wyglądało wynagrodzenie, które oferował pracodawca? Uzależnione było od doświadczenia i umiejętności danego pracownika? Czy może od innych aspektów?

DalekiWschód
@Szymon 18.12.2018 08:41

Odpiwiem za kolegę, bo też tam pracowałem. Na papierze podstawa ( tak, tak wiem podpisują umowę sam się na to godzę), ale właściciel firmy zachęca dobrym zarobkiem "Do ręki" A potem okazuje się, że obcina za niewiadomo co. Inną sprawą jest terminowość wypłat- tu też dramat (wypłata ma być 15 , a Ty koło 25 się zastanawiasz kiedy kasa będzie albo jest ale na raty - żenada). Nie polecam.

Szymon
@DalekiWschód 18.12.2018 23:28

Próbowałeś może dowiedzieć się od pracodawcy, czym są spowodowane opóźnienia w wypłacie wynagrodzenia? Może będziesz tak uprzejmy i przedstawisz również, jak ocenisz atmosferę, która panuje w tym miejscu pracy? Oceniłbyś ją jako koleżeńską, czy raczej ściśle zawodową? Zachęcam do dalszej dyskusji.

Zawiedziony
@DalekiWschód 18.12.2018 23:28

Ja również nie polecam gdyż pracowałem tam chwilę, no może dwie i wyglądało to co najmniej kiepsko. Kasa do ręki zawsze mniejsza niż było ustalone a prezes RP jest mistrzem w rżnięciu głupa, niby porzadny chłopak a ciągle zapomina, że jednak wypłata pracownikowi się należy.....Wiem, że czytaja to ludzie, którzy tam pracowali i jeśli ktoś miał lub ma inne zdanie niech rzuci kamieniem. Oczywiście nie muszą tego robić ukochane kobitki szefunia (a jest ich kilka) ale uczciwi byli pracownicy, którzy tak jak ja stracili tam najlepsze lata swojego życia........

Potwierdzam.
@Zawiedziony 10.02.2019 00:57

Potwierdzam. Nie rozumię co się stało z RP przez ostatnie kilka lat. Kiedyś w biurze siedzieli ludzie, którzy znali się na tej robocie. Teraz siedzą tam jego córki i g.... wiedzą o tym biznesie. Wszystko jest byle jak i byle gdzie. Uciekłem i teraz jeżdżę jak człowiek i dostaję za pracę ludzką wyplatę bez proszenia się.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jeździłem i wiem.

Opinia o firmie w dużym stopniu zależy od tego czy pracodawca jest wypłacalny czy nie. Nikt za darmo pracował nie będzie i każdy ma trochę godności, żeby o swoje zarobione pieniądze nie musiał się prosić. Tyle w temacie.

kierowca Łukasz

Jako kierowca w firmie powiem ze szanuja ludzi daja kase ladunki i roboty w miare powtarzalne

Kierowca xxx
@kierowca Łukasz 22.08.2018 19:07

Jeździłem u Patera kilka lat i o kilka za dużo. Kombinator i dlatego teraz został sam a szkoda, bo kiedyś to był ktoś i innym zależało i z nimi to hulało. Jeszcze dycha ale ledwo. Kiedyś to inaczej wygladało. Sam się przekonasz człowieku

Łukasz
@Kierowca xxx 26.08.2018 00:22

A jednak kilka lat przejeździłeś, ja od kilku miesiecy nie moge narzekac

Kierowca xxx
@Łukasz 06.09.2018 16:05

To się ciesz i pilnuj kasy, bo jak dużo najeździsz to potem jej nie zobaczysz.

Łukasz
@Kierowca xxx 10.09.2018 01:17

Pracują tu kierowcy po 7 lat i nie narzekają, zazdrość ci (usunięte przez administratora) ściska koleś

Kierowca xxx
@Łukasz 12.09.2018 15:01

Ha ha ha chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. Z resztą chyba sami sobie te opinie piszecie. Szkoda nerwów na Was. A o moje pośladki się nie martw , bo mają się wreszcie po 2-3 latach bez Was świetnie!

Gość

Kadra firmy bardzo uprzejma, płacą w terminie

:/
@Gość 20.08.2018 15:37

Chyba pisze to sam szef albo jego żona. O kasę wiecznie trzeba się prosić, a żeby wyprosić to jest sukces. Tragdia nie firma.

Administrator

Nie ma osoby zatrudnionej, która będzie chciała się podzielić swoim doświadczeniem? Jak obecnie wygląda praca w firmie Pater Logistic Sped Sp. z o.o. w mieście Januszowice? Wiecie co się dzieje? Czekamy na aktualne wpisy od pracujących na temat Pater Logistic Sped Sp. z o.o.. Dajcie znać jak sytuacja wygląda teraz.

Zostaw opinię o Pater Logistic Sped Sp. z o.o. - Januszowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pater Logistic Sped Sp. z o.o.

Emerald City Assistir Emerald City 720p Dublado/Legendado Online Dorothy Gale (Adria Arjona) nunca poderia imaginar que a vinda de um tornado mudaria sua vida dessa forma. Moradora de Lucas, no Kansas, essa jovem de apenas 20 anos de idade é transportada para a incrível Terra de Oz, onde viverá uma jornada com direito a guerreiros, reinos concorrentes e um infame mágico. Ver Série Emerald ... | Install FREE | Brad Dexter