Wydawnictwo Nimfa Natalia Muszyńska

Adres: Kępa 1, 41-219 Sosnowiec

NIP: 6443515019 REGON: 363647594

Wydawnictwo Nimfa Natalia Muszyńska
5 15 6 1

Opinie o Wydawnictwo Nimfa Natalia Muszyńska

Tomek_Rybnik

Panowie, zamówiłem tego Rx-a i powiem, że za taką kasę (269 zł) to naprawdę rewelacja! Program jest trochę po polsku i po angielsku, ale dołożyli mi też jakieś dodatkowe schematy elektryczne i inne dane na płycie, które są w 100% po polsku. A etatowym maruderom proponuję inne programy za ponad 2 koła, z pewnością Was bardziej ucieszą (zwłaszcza portfel).

Autoelektronika

Witam ponownie. Po telefonie od Pana z wydawnictwa Nimfa (moje miłe zaskoczenie) informującego mnie iż paczka została omyłkowo wysłana na mój adres, odesłałem ją 21.12.2019 r. Do dnia dzisiejszego nie dostałem zwrotu pieniędzy na konto, o czym zapewniał mnie Pan w rozmowie telefonicznej z dnia w którym paczę dostałem. Około 20 stycznia 2019 r miałem za to ciekawy telefon z wydawnictwa Nimfa. Pan w dłuższej rozmowie uzależnił przelanie pieniędzy od wycofania mojego poprzedniego wpisu, a dokładniej jak wycofam wpis to odda mi pieniądze. Ja starałem mu się wytłumaczyć, że nie ja zacząłem ten incydent więc pierwszy krok należy do niego, a wtedy napiszę sprostowanie, albo wycofam wpis. Pan nie należał do osób spokojnych i chcących się dogadać dodając, że jak nie wycofam wpisu to sprawę załatwi inaczej. Jak już wspomniałem pieniędzy nie widzę na koncie i sądzę, że ich nie zobaczę. Jeżeli ktoś byłby chętny zająć się tym problemem to chętnie dołączę się do tej inicjatywy. Dodam, że po odesłaniu paczki, jeszcze kilka razy byłem molestowany telefonami o zakup tego "wspaniałego" programu. Przestrzegam przed tą firmą.

Autocomplex

Kupiłem program z wymiarami nadwozi Ironlead z oferty na olx za 249zł. Trochę brakuje takich marek jak Skoda czy Seat, ale te najważniejsze jak BMW czy Audi są. Ocena 8/10

Rafał M. Carex

Firma jest w porządku. Także kupiłem zestaw RX z książką w komplecie. Jedna część programu jest na płycie, a drugą (tą lepszą) pobiera się na dysk samemu. Podejrzewam, że niepochlebne komentarze wynikają właśnie z niewiedzy o tym, że trzeba sobie pobrać ten program we własnym zakresie. To co jest merytorycznie oferowane przez firmę to sporo dobrych danych, które konkurencja sprzedaje za wiele więcej. Tutaj nie ma abonamentu. Będę na pewno polecał znajomym, bo nie każdy ma świadomość istnienia tejże firmy.

car-electro

Nabyłem również poprzez mailing firmy zestaw RX+książka za 269zł. Większość z tego co jest w opisie to prawda, sporo danych technicznych, bezpieczników itd. W porównaniu do innych i drogich programów to za tą cenę naprawdę super. Roczniki do 2016 włącznie. Warto!!!

automix

Odważyłem się zakupić RX z propozycji mailowej wysłanej od wydawnictwa (269 zł) i mogę śmiało polecić. Jest z tym trochę zabawy bo kilka plików trzeba sobie pobrać samemu. Dostałem 2 płyty DVD z książką w zestawie. Sam program RX w stosunku jakość/cena to 10/10. Pełno danych do rozrządów i danych z momentami dokręceń, a na tym mi najbardziej zależało. Jest ok i mam nadzieję, że tak zostanie.

AutoBlachLak

Mam z tej firmy schematy blacharskie Ironlead i naprawdę są ok. Firma oferuje schematy z przekątnymi za rozsądną kasę i tak powinno być. Negatywne komentarze to piszą chyba jakieś konkurencyjne firmy, które zdzierają kasę równo za abonamenty swoich produktów bo innego uzasadnienia tutaj nie widzę. Trzeba być nie lada kretynem, żeby nie wiedzieć, że towar kupiony na fakturę nie podlega zwrotowi i jeszcze mieć czelność straszyć kogoś policją za swoje cwaniactwo.

Warsztat

(usunięte przez administratora) próbowałem oddać tą książkę której nie zamawiałem odpisano mi że na zakup na fakturę nie przysługuje mi zwrot nie dajcie się oszukać!!! i zgłaszajcie sprawę na policję

deri

WITAM.ZAKUPIŁEM WSPOMNIANY PROGRAMRX CAR AUTOINDEX.na fv ksiązka za 314zł i program za 1zł wg mnie program nie legalny sciągniety z workshop. zadzwonic do inter carsu (dystrybutor workshop haynes) program owszem nie działa do tego zajmował niebagatelna ilośc miejsca na dysku.kaszanka.program i książkę odesłałem pod koniec listopada i do chwili obecnej 24styczen 2019r nie oddali kasy.obiecuja że się zajmą zwrotem gotówki i nic.kategorycznie nie polecam a posty gdzie niby to warsztat pisze że to działa to sciema.

Auto centrum

Banda oszustów i naciagaczy

Pg

Nip nie istnieje Kod pocztowy nie zgadza się Nie można się dodzwonić- wyłączony telefon Miał być program do obsługi samochodów + książka a jest książka na fakturze a płyta bez faktury czyli pirat Sprawę oddaję na policję

Auto centrum
@Pg 03.01.2019 12:35

Też mam to samo

Autoelektronika

Witam. Przychylam się do negatywnej opinii. Ja nawet nie będę rozpakowywał paczki, którą dostałem za pobraniem, a niestety odebrał ją pracownik. Powodem negatywnej opinii jest fakt o wysłaniu paczki za pobraniem na którą nie wyrażałem zgody w rozmowie telefonicznej. Typowe nieuczciwe naciąganie, które świadczy o nieczystym działaniu. Próbuje dodzwonić się pod wskazany nr telefonu, ale jak na razie jest to mało możliwe. Poinformuję o przebiegu rozwiązania sytuacji.

Michał72

Piszę tą opinię jako zadowolony klient. Nie ukrywam, że z wydawnictwa zadzwoniono do mnie, żeby tutaj coś napisać, bo nie jestem osobą, która wyszukuje jakichś dziwnych stron, gdzie tylko można cokolwiek napisać, chociaż to jest portal dla pracowników do oceny pracodawców. Program do obsługi warsztatu jest Ok, nie mam na co narzekać. Nie ma abonamentu, informacji jest naprawdę sporo. Nabyłem go chyba jak większość tu drogą przez telemarketing. Przykre to, że ludzie w tym kraju zamiast dać zarobić parę groszy (tak, dla warsztatu to są grosze) osobom, którym chce się zrobić coś pozytywnego dla branży mechaników to jeszcze próbują kogoś zniszczyć i przedstawić w złym świetle. Wydawnictwu życzę wszystkiego dobrego na przyszłość, oby programy były coraz lepsze. Nie przejmujcie się głupimi komentarzami, czarne owce wszędzie się znajdą. Inteligentne osoby mają swój rozum i prawidłowo ocenią sytuację jak należy.

ElektromechanikaŚląsk

A ja powiem tak. Sam znalazłem ofertę firmy na olx i zamówiłem ten program świadomie. To, że program jest w połowie po angielsku to widać przecież na screenach. To, że w zestawie jest książka to też jest w opisie oferty programu. Nie spodziewałem się cudów za 249 zł, ale dostałem i tak więcej niż chciałem. Bo co można za taką kwotę kupić podobnego do warsztatu? Na infolinię nie dzwoniłem, bo nie mam takiej potrzeby. Ja firmę polecam, bo program działa i jest dużo danych. Albo macie coś namieszane w kompach, że nie umiecie tego zainstalować albo nie potraficie się przyznać, że nie umiecie zainstalować nawet głupiego programu. Policja? Prokuratura? Serio? Do czego, do płyty DVD z programem do warsztatu? Serio, wiedziałem, że w tym kraju nie brakuje nawiedzonych ludzi, ale nie wiedziałem że jest ich tyle w mojej branży! To chyba jakiś jeden troll wypisuje te bzdety bo aż nie chce mi się w to wszystko wierzyć. Jakby ktoś miał wątpliwości czy nie jestem podstawiony, to mogę potem podać swoje dokładne dane warsztatu.

AUTOMAX

Zakupiłem podręcznik od tej firmy za 199 zł i jestem ogólnie zadowolony. Czy polecam? Tak wiedza w książce jest dla mnie dużo warta. Co do programu - też nie mam zastrzeżeń, pomoc techniczna - 3/5, biuro obsługi klienta 4/5.

grg

Dobry wieczór ! Jestem kolejnym oszukanym. Firma sprzedaje piracki program , nie odpowiada na telefony , faktura jest wystawiona na nic nie wartą książkę zamiast na program . Podczas próby instalacji antywirus wykrywa złośliwe oprogramowanie . Zamierzam odesłać całość i zażądać zwrotu pieniędzy. Odmowa skończy się zawiadomieniem policji i urzędu skarbowego . Umowa dotyczyła programu . Mam na to świadka, który słyszał moją rozmowę telefoniczną. grg

grg
@grg 13.11.2018 20:04

W związku z tym , że przedstawiciel Wydawnictwa Nimfa skontaktował się ze mną i doszliśmy do porozumienia chciałbym wycofać napisaną powyżej opinię. Odesłałem towar i zapewniono mnie , że pieniądze będą zwrócone. Mam nadzieję , że doszło tylko do nieporozumienia i incydent zakończy się bez szkody dla obu stron.

Auto Tobi
Zweryfikowany użytkownik

Bardzo jestem zadowolony współpracą z nimi, czekałem na pomoc techniczną pan zaproponował mi aby przez tiwiwera. Pomógł i wszystko działa, co do ksiąszki. Bardzo i to bardzo się przydała, jestem przygotowany do kasy fiskanej w 2019 roku, hehe pewnie nawet jej nie pszeczytaliście i dlatego tak macie

krukjacek

4 miesiące temu kupiłem program samochodowy który jest po angielsku miał być po polsku i legalny .Nie można go było uruchomić.Zakupiony program odesłałem w ciagu 5 dni nie mam do tej pory zwrotu gotówki .Są to ludzie nie uczciwi i naciągacze .Nie odbieraja telefonów.A jak odbiorą to tłumacza że nie zwrócą pieniędzy bo mam firmę.Zgłaszam sprawę na policję .

EuroAlarmy

Chciałbym sprostować moją poprzednią opinię, otrzymałem zwrot pieniędzy za zakupiony program i interfejs w Wydawnictwie "NIMFA". Pozdrawiam Darek

anonymous

Kilka dni temu zakupiłem podobno rewelacyjny program do warsztatu z danymi samochodów. Jednak okazał się totalnym bublem którego nie do się nawet zainstalować, nie odnajduje plików. Po kliknięciu w licencję legalności usuwa program z komputera. Kontaktu z wydawnictwem żadnego nie odbierają telefonów. Odradzam zakupu czegokolwiek w tej firmie.

Adam
@anonymous 04.09.2018 14:35

Ta sama historia spotkała mnie . Program miał być legalny .natomiast sprzedają książki za 198 + płyta CD za 1 zł. Handlują nielegalnym oprogramowaniem bo gdyby było legalne to byli by na fakturze. Nie polecam sprawę zgłaszam do skarbonki i prokuratury

Wydawnictwo Nimfa
@Adam 27.09.2018 20:53

Dzień dobry, prosimy o podanie numeru kontaktowego w celu wyjaśnienia sytuacji lub kontaktu z nami pod numerem tel.533 367 604.

ramzes

mamy to samo - mamy zamiar skierować sprawę do prokuratury o wyłudzenie i oszustwo

Wydawnictwo Nimfa
@ramzes 01.10.2018 13:57

Dzień dobry, prosimy o podanie numeru kontaktowego w celu wyjaśnienia sytuacji lub kontaktu z nami pod numerem tel.533 367 604.

Klient niezadowolony

Witam, Przestrzegam przed ta firmą, nie dajcie się naciągnąć jak ja. Za program zapłaciłem 300 zł totalny bubel, po zwrocie zakupionego oprogramowania przez dłuższy czas brak kontaktu. Jak udało się dodzwonić to już dwa miesiące czekam na zwrot pieniędzy. W poniedziałek zgłaszam sprawę do prokuratury i US.

Gregor1234
@Klient niezadowolony 12.10.2018 10:26

Dzień dobry, Również zostałem oszukany przez tą firmę. Patrząc na opinie jest takich klientów wielu. Chciałbym zapytać w której prokuraturze zgłosił Pan sprawę, myślę o podpięciu się pod pozew zbiorowy. Pozdrawiam.

Wydawnictwo Nimfa
@Klient niezadowolony 12.10.2018 10:26

Dzień dobry, prosimy o podanie numeru kontaktowego w celu wyjaśnienia sytuacji lub kontaktu z nami pod numerem tel.533 367 604.

Łukasz K.

Witam, Omijać szerokim łukiem. Otrzymany program RX auto index NIE DZIAŁA. Odesłany do sprzedającego ponad 3 tyg a kasy dalej nie ma. Kontakt ze sprzedającym zerowy, dodzwoniłem się na pomoc techniczną, wyjaśniłem o co chodzi przedstawiłem się w odpowiedzi: zajmiemy się pańskim przypadkiem jak najszybciej i po tej rozmowie głuchy telefon zero odzewu, automatyczna sekretarka podaje email na który wysyłać zgłoszenie problemu, tylko że taki email NIE ISTNIEJE. BANDA ZŁODZIEI I OSZUSTÓW Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zamknąć interes wykopać sobie dołek schować się w nim i nie wychodzić

Wydawnictwo Nimfa
@Łukasz K. 25.10.2018 16:52

Dzień dobry, prosimy o podanie numeru kontaktowego w celu wyjaśnienia sytuacji lub kontaktu z nami pod numerem tel.533 367 604.

EuroAlarmy

Witam! Kupiłem w tej firmie program wraz z interfejsem za 250,00 zł. Program nic nie wart, kilka aut na krzyż, bardzo okrojone schematy, do interfejsu brak sterowników. Odesłałem w ramach zwrotu przy zakupie poza siedzibą firmy. Nie oddali kasy ani nie odesłali mojego zakupu. Zdecydowanie odradzam zakup. Szukam osób podobnie oszukanych jak ja lub proszę o podpowiedź co można w tej sprawie zrobić. Pozdrawiam Darek

Administrator

Czy jesteś zadowolony z pracy w firmie Wydawnictwo Nimfa Natalia Muszyńska w mieście Sosnowiec? Dodaj opinię i pomóż innym podjąć decyzję, czy warto starać się w tej firmie o pracę. Twoja opinia o Wydawnictwo Nimfa Natalia Muszyńska może okazać się na wagę złota. Napisz jak pracowało ci się u tego pracodawcy i czy warto starać się u niego o posadę.

Zostaw opinię o Wydawnictwo Nimfa Natalia Muszyńska - Sosnowiec

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wydawnictwo Nimfa Natalia Muszyńska

Le dernier chasseur de sorcières | Episodes (1) | Детский