Sylveco Piela Radosław
3 30 6 1

Opinie o Sylveco Piela Radosław

Zadowolona

Polecam tego pracodawcę. W Firmie Sylveco doceniani są ludzie którym chce się pracować. Pracuje już w Firmie niemal 3 lata i dzięki swojej ciężkiej pracy zostałam wielokrotnie doceniona. Podziwiam właściciela który małą rodzinną Firmę tak rozwinął.

Rozbawiony
@Zadowolona 13.02.2019 20:48

Miło patrzeć gdy tak pochlebne opinie pojawiaja się DOPIERO PO zanotowaniu tych negatywnych :) Pozdrawiam

Ale to było dobre
@Zadowolona 13.02.2019 20:48

Gratuluje awansu, kawał dobrej roboty... Jutro zajedziesz do pracy a tam czeka nowy samochodzik, prywatny gabinecik z własną lodóweczką, w środku drineczek a na stoliczku aneksik do umowy.... No chyba że już odrabiasz to wszystko

Kanciastoporty
@Zadowolona 13.02.2019 20:48

więcej wazeliny już się nie dało :) Pozdrawiam serdecznie

Szyderca
@Rozbawiony 13.02.2019 22:48

Może dostają za nie darmowe kosmetyki ????

Żałosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teraz nagle zaczynają się pozytywne opinie pisane przez właściciela i garstkę osób wokół niego a znikają negatywne. Pytanie do administratora dlaczego je usuwa? Komentarzy negatywnych prawdopodobnie już nie będzie po tym jak Pan Piela zrobił w firmie zebrania i dochodzenia w sprawie komentarzy. Kto teraz napisze jak jest naprawdę? Odradzam tę firmę!

Nick

Ręce opadają jak czytam te głupoty. W pracy się sporo zmieniło, ale Ci co nie mają nic na sumieniu, to ledwo zwracają na to uwagę. Praca na akord? Mierzenie czasu ile kto był w toalecie? Obcinanie premii za 2 dni choroby? Większych głupot chyba nie można już napisać. Karty są wprowadzone ze względów bezpieczeństwa, każdy wchodzi tam gdzie może, a nie ma dostępu tam gdzie wejść nie powinien. Szefostwo nie liczy ile kto spędził czasu w toalecie. Rozumiem jednak, że dla kombinatorów jest to niewygodne, bo mają co ukrywać... a raczej nie mają już jak się ukrywać przed pracą i leniuchować. Atmosfera jest dobra. Do pracy idzie się pracować, a nie zaprzyjaźniać - ale mimo to jest fajnie, bo ludzie są fajni. O kumpelostwie i donosicielstwie zapewne piszą osoby sfrustrowane (zazwyczaj są to osoby, które najwięcej próbują knuć). Jak komuś nie pasuje w firmie, to niech się po prostu zwolni. Ilość pracowników z długim stażem dowodzi, że w firmie jest dobrze i docenia się tych, którzy na to zasługują, bo są w pracy ambitni(!). W kwestii pieniędzy, to jest podstawa + premia uznaniowa, a zasady jej przyznawania są jasne i proste. Jak ktoś normalnie choruje, to praktycznie tego nie odczuje finansowo (na premię trzeba zarobić, nie należy się ona za ładne oczy). Jak ktoś ciągle przynosi non stop zwolnienia lekarskie i kombinuje, to oczywiste jest, że nie ma premii, bo jej nie wypracował. Firma jest OK, a zaplecze socjalne jest premium, bo szefostwo dba o pracowników.

xxx
@Nick 11.02.2019 19:11

Większych głupot nie trzeba pisać, wystarczy umieć czytać i zerknąć w regulamin :D

Zadowolona
@Nick 11.02.2019 19:11

Mi wszystko opada jak widze takie szkalowanie dobrego imienia i Firmy ktora komuś daje chleb . Popieram w 100% Twoje zdanie i wszystko co napisałeś.

Żądasz czystości zachowaj ją s
Zweryfikowany użytkownik

Pracuje w Sylveco już 4 dobre lata. Podkreślam dobre 4 lata. Przez ten czas nie spotkała mnie żadna krzywda ze strony mojego pracodawcy i przełożonych. Wręcz przeciwnie, zawsze mogę się dogadać czy to z szefem czy dyrektorem, i dlatego staram się w pracy dawać z siebie wszystko, może dlatego że mi chce się pracować i dlatego potrafimy się porozumieć? Mam 14 letnie doświadczenie w innych mniejszych i większych firmach. Jednak tutaj komfort pracy i atmosferę oceniam w porównaniu do poprzednich bardzo dobrze. Staram się zrozumieć wszystkie te sfrustrowane osoby wypowiadające się negatywnie o firmie Sylveco, jednak nie rozumiem mieszania z błotem ludzi którzy dali Wam zatrudnienie i wynagrodzenie w momencie kiedy tego potrzebowaliście. Umowy podpisywaliście z pistoletem przy głowie czy jak?? Nie chcesz pracować tutaj to szukaj dalej jest tyle fajnych firm w Rzeszowie. Czasy pańszczyzny dawno się skończyły. Ściągaj Chomąto jeden z drugim i droga wolna. Z Radkiem da się pogadać i dogadać tylko trzeba mieć JAJA a nie skomleć za plecami jaki to Szef, dyrektor czy kierownik jest zły. Weźcie się za robotę to może i oczy się Wam otworzą i znajdziecie swoje miejsce na ziemi. Jak to mówią "Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy..." Szanuje Radka jako przedsiębiorce za stworzenie tylu ciekawych miejsc pracy, stalowe nerwy, słuszne i mniej słuszne decyzję które zdarzają się wszędzie. W przeciwieństwie do Was frustraci nigdy nie wylałem takiego wiadra pomyj na mojego byłego pracodawcę , po prostu szedłem dalej aż znalazłem swoje miejsce w Sylveco. Polecam tego pracodawcę

Szybki Ryś

Kierownictwo ma zielone pojęcie o prowadzeniu firmy. Ludzie na nieodpowiednich stanowiskach. Dyrektor ledwo pełnoletność osiągnął i już "wielki pan" na włościach. Kiedyś ludzie się szanowali i była bardzo fajna atmosfera, ale teraz to Pan Piela strzela sobie co chwila w kolano wprowadzając coraz to nowe "wygody" dla pracowników.

Vladimir
@Szybki Ryś 06.02.2019 17:15

Jeżeli Ci nie pasuje to się zwolnij, gdy mi praca nie pasuje, to nie próbuje na siłę zmieniać świata, tylko po prostu się zwalniam, na Sylveco świat się nie kończy, ale życzę żebyś znalazł/a tak wyrozumiałego pracodawcę, z takimi warunkami w pracy. Widać jest to pierwsza praca, w której pracujesz, polecam Colorland, praca za 1600 plus 200 zł premii, praca 2 razy cięższa. Miłego dnia.

Szybki Ryś
@Vladimir 07.02.2019 08:48

Widzę, że poplecznik Radka się znalazł. Powodzenia w awansie. Jeszcze Kilka lizidupskich komentarzy, kilka donosów i awans w kieszeni. Pan Radosław ceni ludzi donoszących nie pracujących. Pozdrawiam.

Szybki Ryś
@Vladimir 07.02.2019 08:48

Widzę, że poplecznik Radka się znalazł. Powodzenia w awansie. Jeszcze Kilka lizidupskich komentarzy, kilka donosów i awans w kieszeni. Pan Radosław ceni ludzi donoszących nie pracujących. Pozdrawiam.

Q
@Szybki Ryś 06.02.2019 17:15

Poważnie? Właściciel nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy? Widzę, że tu jak podczas oglądania meczów piłki nożnej - każdy, kto siedzi na kanapie jest lepszym sportowcem i lepiej by zagrał niż piłkarze na boisku i trener. Firma się rozwija, więc jednak właściciel wie jak nią zarządzać. Wiesz lepiej jak zarządzać firmą? Otwórz własną, zatrudnij ludzi i wykaż się.

Susa
@Q 12.02.2019 15:30

Popieram. Ludzie popatrzcie obiektywnie. Firma rozwinęła się nieprawdopodobnie. To świadczy najlepiej o trafności podejmowanych przez właściciela decyzji. Nawet, jeśli się komuś nie podobają i sam uważa że zrobiłby lepiej. Przecież może spróbować. U siebie.

Susa

Pracuję w tej firmie już kilka lat. Nie zgadzam się z opinią tych, którzy próbują stworzyć negatywną opinię Sylveco. Mam dobre zdanie o tej firmie, obserwowałem i uczestniczyłem w rozwoju tej firmy od zatrudniania kilkunastu osób do teraz, kiedy pracuje stokilkadziesiąt. Być może moja opinie wynika z tego, że pracowałem w kilku firmach i mam punkt odniesienia. I naprawde warunki pracy stworzone przez wlasciciela są warunkami, których w innych firmach próżno szukać. Dotyczy to również warunków płacowych. Oczywiście, że każdy chciałby więcej, taka jest natura i apetyt rośnie w miarę jedzenia... Ale proszę aby obiektywnie spojrzeć na rzeczywistość Sylveco, a nie przez pryzmat swojej frustracji.

Susa
@Susa 12.02.2019 10:28

Dodam, że osobiscie znam przypadki, kiedy właściciel pomagał pracownikom, gdy zwracali się do niego z taką prośbą, A dotyczyło to sfery prywatnej życia tych osób, czy też, nazwijmy to sytuacji życiowej w jakiej zostali postawieni.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

Szybki Ryś, Manfred co robił za 2300 itd... zmień sobie łącze skoro juz trollujesz to z głową

Abecede

Stwierdzenie, iż warto spróbować pracy w tej firmie, ponieważ każde doświadczenie uczy czegoś nowego, uważam za mocno przesadzone. Praca w tej firmie nauczyła mnie tylko i wyłącznie, że bez znajomości nie masz szans na podwyżkę czy też awans. Na hali produkcyjnej mocno kiepska atmosfera która jest determinowana przez osoby zatrudnione po "znajomości". Wynagrodzenie w granicach 1800-2000 zł, które nie zmienilo się praktycznie w ogóle, pomimo tego , iż pracy przybyło niemal dwukrotnie (w umowie nie bylo wspomniane iż praca będzie na akord ;) Jezeli chodzi o premie uznaniowa - w tym przypadku również zalezy z kim z pracowników "wyższego szczebla" utrzymujesz znajomość. Nie polecam, szkoda tracic zdrowie i nerwy na pracę w tej firmie.

Kiedy się zwalniasz?
@Abecede 31.01.2019 21:41

To kiedy się zwalniasz kochana, skoro Ci tak źle?

Vladimir
@Abecede 31.01.2019 21:41

Praca na akord pierwsze słyszę, raz jest szybsze tępo raz wolniejsze, a czy premia została Ci zabrana bez powodu? Realne zarobki to 2300 minimum, atmosfera na produkcji ( mieszalnia, "naważanie", myjnia,) jest ok .

Abcde

Donosicielstwo w firmie jest na takim poziomie, że firma będzie niedługo mogła zmienić profil działalności z firmy produkujacej kosmetyki na firmę produkująca kable (kabli) ;-)

XX

Zarobki na produkcji, magazynie czy pakowaniu podniesione do 1,8 tys. ale to dlatego, że firma ma nową lokalizację i dojazd się wydłużył. Roboty raczej dużo. Atmosfera raczej ok, ale są też typowe buraki co ją psują.

Jeden z dziesieciu
@XX 05.12.2018 14:02

1,8 na rękę plus 500 zł premii

Xxxx
@Jeden z dziesieciu 19.01.2019 11:15

A są przyjęcia?

Jeden z dziesieciu
@Xxxx 20.01.2019 18:32

Chyba zwolnienia, praca na 2 zmiany i premia zabierania

komisarz alex
@XX 05.12.2018 14:02

Pięknie to w Sylveco było, ale się skończyło. 1800-2000 na podstawie + premie, które przez wprowadzone systemy są ostro kasowane. Firma wprowadziła 2 zmiany. Jeśli jesteś na magazynie lub produkcji nie masz perspektyw (chyba, że donosisz). Na górze kolesiostwo, które niszczy firmę błędnymi decyzjami, na dole najlepsza kadra w tym roku odejdzie. Masz 3 dni l4 i po premii, 2 urlopy na żądanie po premii, odbijasz plakietkę nawet w wc i liczą czas.... system dla małp.

Kapitan Nemo
@komisarz alex 29.01.2019 10:17

Praca dobra na start... później polecam szukać sobie czegoś innego. Ludzie myślący samodzielnie bardzo szybko zorientują się o co tam chodzi i jak przetrwać. Po pierwsze zarobki, podstawa + premia uznaniowa, brzmi bardzo fajnie ale niestety z tą premią nie jest kolorowo ponieważ m.in. jeśli jesteś chory i idziesz na zwolnienie lekarskie to niestety ale po premii na pewno, po drugie atmosfera w pracy, za wszystko możesz zostać ,,podpierdzielony" do kierownika lub szefa- a jeśli nie trzymasz z żadnym z nich to na pewno czeka Cię rozmowa ,,na górze". Ludzie są niedoceniani (najlepsi się zwalniają). Gdyby nie pracownicy nie było by firmy, szef powinien być otwarty na potrzeby i sugestie pracowników, a nie tylko WYMAGAĆ i ZABIERAĆ Uważam że za jakością pracy idzie też jakość produktu. Pomimo negatywnych stron to każdemu polecam spróbować, każda praca czegoś uczy, można wyciągnąć z niej dużo lekcji na przyszłość. Powodzenia !!

K

Praca dobra na start. Po szkole, studiach. Popracować rok, zdobyć trochę doświadczenia żeby było do cv i uciekać jak najdalej

Urlih
@K 29.12.2018 13:11

Czyli nie ma sensu tam iść, żeby zostać na stałe tylko na chwilę??? Szkoda

Administrator

Wielu użytkownikom szukającym zatrudnienia potrzebne są świeże informacje o przedsiębiorstwie Sylveco Piela Radosław w mieście Łąka. Jeśli jesteś w posiadaniu przydatnych ciekawostek o tej firmie? Czekamy na twój komentarz.

Zostaw opinię o Sylveco Piela Radosław - Łąka

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sylveco Piela Radosław

Kebijakan Privasi | IMDb: 6.1 152 S1E4 Legends of the Lost with Megan Fox - Season 1 | Dylan Trowbridge