Ambasador 92 Sp. z o.o. Sp. k.

Adres: Raszyńska 13, 05-500 Piaseczno

NIP: 5210080686 KRS: 0000299095

Ambasador 92 Sp. z o.o. Sp. k.
1 127 6 1

Opinie o Ambasador 92 Sp. z o.o. Sp. k.

Ja

Dot. Oddziału Gdańsk (usunięte przez administratora) połączony z mobbingiem. Kolesiostwo i dwulicowość. Podwyżki sprawnie omijają pracowników magazynowych. Brak właściwego sprzętu do wykonywania pracy. Ciężarówki nie sprawne, przeładowane busy... Do pracy polecam zabierać rejestrator audio wysokiej jakości. Praca w ambasadorze to scenariusz na kolejne 100 odcinków 'Mody na sukces '. Potwierdzam. Przerabianie dat produktów spożywczych to standard, rzygać się chciało jak wydawałem klientom towar przeznaczony do utylizacji... Pozdrawiam

Roman z W.
@Ja 29.12.2018 07:38

Czyli co od 10 lat to samo? Dyrektorzy kierowcy muszą odejść.

Ja
@Ja 29.12.2018 07:38

Magazynier 3600 brutto (2100 netto plus premia po 20 dniach) , stawka z przed dwóch lat, wypłacane w 2 ratach, po przerzuceniu 200 ton towaru, chyba że skorzystasz z l4/uż wtedy premia przepada...

Honorata

Warto zwrócić uwagę, że firma Ambasador 92 będzie brała udział od 17 lutego do 20 w Expo Sweet 2019. Targi te są największymi targami organizowanymi w Polsce w branży cukierniczej. Firma będzie miała swoje stanowisko w hali I, na stoisku 30. Czy wybieracie się na to wydarzenie? Czy Waszym zdaniem firma jest odpowiednio na nie przygotowana? I czy każdy pracownik może wziąć udział w takim wydarzeniu?

alek 97

Tragedia mobbing przerabianie dat produktów, potrafią zniszczyć człowieka psychicznie najgorszemu wrogowi nie życzę aby tam pracował !!!!!!

Roman z W.
@alek 97 02.12.2018 00:34

Nie przesadzaj. Czysto, schludnie. A zaraz impreza w Warszawie. Lody itd. Będzie się działo. Będzie zabawa.

Ciekawa

Witam. Na różnych portalach pojawiają się ogłoszenia o pracę w Ambasador 92.Proszę o opinie,czy polecacie pracę np. jako przedstawiciela handlowego.

Allesia

Jest to firma kontrastów pomiędzy,, starą gwardią" a nowymi osobami,które nie pracują w tej firmie długo, ponieważ atmosfera na to nie pozwala. Nowy pracownik traktowany jest przez,, kierownictwo" z góry. W dziale handlowym są naprawdę dużo fajnych, życzliwych osób, które pomagają i służą pomocą i pracują latami, to samo dotyczy przedstawicieli handlowych. Też swoje w tej firmie przeżyli. Oprócz ludzi którzy ciężko pracują, żeby ta firma nie poszła na dno są ludzie, którzy zajmują fikcyjne stanowiska, nikomu nie potrzebne, typu kierownik kierownika kierownika kierownika, albo jak nie wiadomo co z kim zrobić to stworzyć mu stanowisko menagera rozwoju produktu czy Bóg wie co. Hierarchia korporacji a polityka to PRL. Pieniądze nie są wygórowane, a praca w tej firmie już dawno nie przynosi renomy. Niestety, dopóki nie będzie szacunku do człowieka, pomocy i zrozumienia i dopóki kierownicy i kierowniczka nie przypomną sobie jak to było naście lat temu jak sami byli nowi, to nietety firmę będzie można zamknąć na patyk. Z pozytywnych aspektów to klienci. Branża jest naprawdę fajna i ludzie mega pozytywni. Nie ma kręcenia afer z niczego, zamawiają co chcą i oczekują wywiązania się z realizacji zamówień. Praca na sklepie? To chyba odrębna odnoga firmy, żyjąca własnym życiem, poza tym na półkach pustki i to kolejny przykład PRL w tej firmie. Można pisać poematy, ale trzeba tam być, żeby się przekonać, ciężki kawałek chleba.

Elaelaela
@Allesia 04.10.2018 18:26

Super posumowanie. Nic dodać nic ująć. Strzał w 10 :)

Witold
@Allesia 04.10.2018 18:26

Dzięki za wyczerpującą opinię. Znalazłem ofertę pracy w firmie Ambasador 92 na stanowisko kierowca z kategorią B,C i E. Czy firma szuka innych pracowników? Mogłabyś napisać kilka słów na temat obecnych rekrutacji? Piszesz, że pensja nie jest wygórowana. Czy pracodawca przewiduje premie lub inne dodatki? Każda informacja jest pomocna dla przyszłych pracowników.

Allesia
@Witold 11.11.2018 23:11

Jeśli chodzi o oferty pracy to ja znalazłam ogłoszenie na OLX, warto obserwować, raz na jakiś czas pojawia się coś nowego. Jeśli chodzi o pensję kierowcy, nie będę się wypowiadać, bo nie znam aktualnych stawek, ale akurat jeśli chodzi o kierownika i dyra transportu to akurat wydają się spoko.

Irek

Byłoby lepiej gdyby każdy zajął się obowiązkami, które do niego należą. Często zmiany przynoszą poprawę.

Administrator

Czy jesteście zadowoleni ze współpracy z firmą Ambasador 92 Sp. z o.o. Sp. k.? Co wpływa na Twoje postrzeganie tego przedsiębiorstwa?

Życzliwa
@Administrator 10.04.2018 18:18

Rządzi trzech dyrektorów, a prezesi nie mają pojęcia co się dzieje w firmie. Odchodzą ludzie z kilkunastoletnim stażem, którym bez mrugnięcia okiem podpisuje się wypowiedzenia. Atmosfera w pracy katastrofa. Nie polecam.

Waldi

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać? Nie ma idealnych firm.

albandi

Jest to firma handlowa nie produkcyjna, zarobki nieadekwatne do wykonywanej pracy. Brak możliwości rozwoju wewnątrz firmy.

anonymous
@albandi 24.11.2015 00:35

Witam prosze cos konkretniej na temat firmy chodzi mi o prace jako kierowca. Cos mozecie powiedziec na ten temat.? Z gory dziekuje

BonAmi2

Najgorszy mobbing na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie polecam najgorszemu wrogowi tragedia :(

Bon Ami

Nie polecam i nie życzę najgorszemu wrogowi pracy u pana krzysia. Nie ma bardziej bezinteresownie mściwej i zawistnej osoby w tej branży.

pracOlek

Jeśli szukasz pracy, to nie szukaj problemów, - w Ambasador 92 znajdziesz ich cały repertuar.

szukam pracy

Prosze o podpowiedz,czy jako technolog zywienia w specjalnosci ciastkarz mam szanse pracy w tej hurtowni...pracowalem'w piekarniach i cukierniach,,mam prawo jazdy,,,,czy jest morzliwosc awansu,,jakie zarobki,,,prosze o jakis kontakt gdzie sie udac w sprawie podjecia pracy

Seven
@szukam pracy 26.06.2016 13:39

Najlepiej skontaktuj się bezpośrednio z dyrektorem działu handlowego

Wielki szu

Jest tam słabo,łysy i s-ka żądzi.

Www

Szłyszałam coś innego.

ja

nie pracowałam, ale słyszałam, że to bardzo dobry pracodawca

Zostaw opinię o Ambasador 92 Sp. z o.o. Sp. k. - Piaseczno

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ambasador 92 Sp. z o.o. Sp. k.

DOWNLOAD NOW “Go Goa Gone 2013 Full HD Movie Free Download 720p” | Ver perfil | Merc Storia: Mukiryoku no Shounen to Bin no Naka no Shoujo English Subbed