ZETKAMA Sp. z o.o.

Adres: 3 Maja 12, 57-410 Ścinawka Średnia

NIP: 8851638244 KRS: 0000613969

ZETKAMA Sp. z o.o.
2 121 6 1

Opinie o ZETKAMA Sp. z o.o.

expeet

Z pewnych źródeł informacji powiadam wam 2 może 3 lata przetrwa odlewnia Zetkama to już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni pora już iść.....

Grzegorz
@expeet 10.02.2019 17:45

A co z resztą zakładu?

expeet

Z pewnych źródeł informacji powiadam wam 2 może 3 lata przetrwa odlewnia Zetkama to już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni pora już iść.....

Płace

Od 1 stycznia 2019 roku najniższa krajowa w Polsce wynosi 2250 zł brutto. Tym samym w płaca minimalna w 2019 wzrosła o 150 złotych w porównaniu do zeszłego roku. W 2019 wzrosła również minimalna stawka godzinowa.To jakie powinny być podwyżki w firmie?

Rico
@Płace 04.02.2019 17:19

Jak twoja płacą nie zrównała się jeszcze z płacą minimalną to o podwyżce możesz pomarzyć.Firma przecież od początku dąży do obniżenia pensji a nie podwyższenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

Od chinczykow taniej bedzie kupic odlewy niz budowac nowa odlewnie.

Rozgoryczona
@Nick 13.09.2018 19:16

Jak wszyscy by myśleli tymi kategoriami to byś Nick nie miał pracy, no chyba, że jesteś Chińczykiem!

Biuro
@Rozgoryczona 13.09.2018 21:14

Zapraszamy do Sosnowca tu jest pracy mega dużo lecz brak ludzi bo młodzi nie chcą a reszta wiadomo.

!!!
@Biuro 14.09.2018 05:42

Nic dziwnego! Za te pieniądze, które płacą to nikt nie chce pracować, a jak już pracuje to na takim poziomie za jaki mu płacą...

Ten Armak
@!!! 14.09.2018 09:53

W Sosnowcu ucina się pracowników, którzy są coś warci bo kilka osób trzyma władzę a że ta władza słabo im wychodzi to najlepiej pozbyć się na wszelki wypadek każdego sensownego człowieka. To nie przypadek, że ludzie nijacy zostają a konkretni odchodzą. Poprawka-wiedzą, że nie mają tu już czego szukać kiedy już pokażą że coś potrafią.

!!!
@Ten Armak 14.09.2018 11:39

Coś o tym niestety wiem i dlatego praca w tej firmie to nie była moja bajka!

Racja
@!!! 14.09.2018 18:14

Moja też nie...z odejścia żałuję jedynie tego, że mogło to nastąpić przynajmniej rok wcześniej.

!!!
@Racja 15.09.2018 10:13

Każdy czas pracy w Zetkamie, to czas stracony! Do tego, czas utraconego zdrowia, zszarpanych nerwów i poczucia, że człowiek wdepnął w niezłe ... !

Ten Armak
@!!! 15.09.2018 14:32

W sposobie współpracy sprawdza się tu stare powiedzenie:"Nigdy nie rozmawiaj z...... Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem". Trudno też tłumaczyć i nie ma raczej komu, że coś nie działa prawidłowo. Człowiek rzuca tą pracę by nie narobić sobie problemów bo sam musi o wszystkim decydować biorąc na siebie cudze ryzyko albo musi wykonywać ustnie przekazywane polecenia, których gdy to wygodne osoba wyżej może się w każdej chwili wyprzeć lub je przeinaczyć. Popularne też jest w kierownictwie nie przyjść do pracy gdy wiadomo, że coś czego się naobiecywało się nie uda bądź mieć nagły wyjazd i niech się dzieje co chce. No bo przecież nie mogło się nic zrobić a winny będzie pracownik jakby co. Powszechnie wiadomo też, że są sprawy, które mogły mieć finał w sądzie pracy ale po co szarpać sobie jeszcze bardziej nerwy. Pomijanie w szkoleniach, nieuzasadnione podwyżki, premie i awanse dla swoich pupili-donosicieli i poklaskiwaczy to już znamiona mobbingu a co dopiero obrażanie, poniżanie, udostępnianie do powszechnej wiadomości innych pracowników treści zwolnień lekarskich, informacji o pobieranych świadczeniach. Można by tak wiele i jeszcze więcej długo wymieniać. No cóż kiedyś znajdzie się ktoś, kto nie będzie mógł tak po prostu powiedzieć ze względów choćby finansowych do widzenia lub odejść do innej pracy jak to się dzieje do tej pory i zażąda sprawiedliwości w odpowiednich organach.

Tak jasne
@Biuro 14.09.2018 05:42

Młodzi chcą, ale to firma nie chce młodych. Pracę zachowują tylko ludzie o małych umiejętnościach, którzy od razu pokażą, że zajmą się tylko wąską działką obowiązków i cwaniacko się tego trzymają bądź na prawdę są tak mało warci. Jak pokażesz za dużo albo musisz sam odejść albo cię zwolnią, bo mógłbyś więcej za kogoś, możesz a nie chcesz 2 etatów za jedną pensję.

Cogito
@Tak jasne 02.12.2018 12:08

To bzdury jakieś

Tak jasne
@Cogito 02.12.2018 12:25

Oczywiście, że bzdury. Tak jak to, że niektórzy przychodząc z wypowiedzeniem nie chcieli nawet ściągnąć plaszcza tylko kładli i wychodzili. A inni muszą po kilku latach pracy chodzić ukradkiem do byłej szefowej pytać co i jak zrobić, myśląc że po 16 nikt tego nie widzi :)

Ernest
@Ten Armak 14.09.2018 11:39

Przełożeni też porażka oby w nowym roku była zmiana kadry.

Rozgirtczona

Nie rozumiem dlaczego są usuwane przytaczane fakty???!!! Prawda w oczy kole?!?!?!?!?

Nic się nie zmienia
@Rozgirtczona 08.01.2019 20:29

Tu kłopotliwe pytania zawsze spotykały się z irytacją i nerwami. Nie dziwię się, że teraz są usuwane. Szkoda tylko, że gdy przychodził sądny dzień i trzeba było wysłać np. obiecany towar nagle wszyscy znikali a pracownik zostawał sam z brakiem zrealizowanego zamówienia i pretensjami klienta choć 10osób mówiło wczesniej, że się nie da. Ostatecznie można zawsze zrobić specyfikację w excellu, wysłać nierozliczony systemowo towar i udawać, że wszystko jest ok... tylko, że każdemu w końcu odechce się brać na siebie odpowiedzialnośći i to taką za którą inni dostają pensję. Nie mówię tu bynajmniej o problemach z nowym systemem bo w starym robiło się to samo a potem korygowania itp. Gdy zadawało się konkretne pytania na temat bieżących problemów najlepiej było z nerwami wyprowadzić pracownika do pokoju obok i korzystając z braku świadków naubliżać beszczlnie do granic wyobraźni i nie obawiając się konsekwencji w ten sposób zamknąć dowolny temat. Żal mi tylko braku dyktafonu bo było by ciekawie odsłuchać tych mądrości przed odpowiednimi osobami czy instytucjami.

Roman
@Nic się nie zmienia 04.02.2019 11:16

Pamiętajcie ,Klient nie może czekać na towar bo w dobie konkurencji ona nas wykończy a za to są odpowiedzialni ludzi którzy biorą olbrzymie wynagrodzenia . Trzeba coś z tym zrobić i kto to tak zniszczył bo było dobrze.

Co do klienta
@Roman 04.02.2019 16:43

W Sosnowcu można było policzyć na palcach zamówienia realizowane na czas. Zgodnie z terminem wyjeżdżało tylko to co jechało za wschodnią granicę i było wożone do Ścinawki, więc jednak się dało być ok w stosunku do pewnej grupy klientów a lekceważyć innych i pracę ludzi, którzy obsługiwali inne rynki. Trzeba było chodzić i się prosić po produkcji, magazynie, malarni-w dosłownym sensie by potwierdzony towar wyjechał choćby następnego dnia i to bez dokumentów, na specyfikacji w excellu, którą się samemu robiło i do wyjazdu auta 5razy zmieniało- nikt o to nie dbał bo po co jak nie trzeba się było samemu podpisać na liście przewozowym tylko robił to jeleń z BOK. Powiedzieć, że nie chcesz i tak nie można pracować to czekała już wulgarna awantura na osobności i mówienie, że masz otwarte drzwi. Mówię o czasach starego systemu, potem było już tylko gorzej. Oczywiście koszt wysyłki musiała pokryć firma więc była to strata a nie zysk.

expert
@Co do klienta 05.02.2019 10:51

Ta cała ściema o braku zamówień i nagłym spadkiem produkcji to jedno wielkie... Powoli ta układanka wychodzi na jaw. Ile dajecie czasu aż to padnie na pysk?

Co do klienta
@expert 05.02.2019 21:33

Nie wiem czy brak zamówień to ściema. Klienci armatury to dystrybutorzy, którzy mają swoich odbiorców. Nie raz a tysiąc bywaly nerwy ze strony klienta, któremu lekceważenie naszej firmy zaburzało tok pracy i kontakt z jego własnym klientem. Prawda jest taka, że dzień czy kilka dni, nie mówiąc już o miesiącach w nowym systemie, po potwierdzonym terminie klient miał nasz produkt po prostu gdzieś. Potem wysyłanie na swój koszt, gdzie Sosnowiec nie miał nawet podpisanych umów z firmami kurierskimi. Wydzwanianie i żebranie za ile ktoś mógłby to dostarczyć...logistyka nie robiła nawet tego. Liczenie towaru na palecie żeby dopisać na ręcznej wz co tak na prawdę jedzie. Jakość dowiadywała się od nas na co ma wypisać świadectwa i co zostało wyprodukowane - super kontrola jakości produktu, gratuluję:). Przeciętny zawór wysyłany w ten sposób generuje jedynie straty a u klienta i tak pozostaje niesmak. Ja szczerze zastanawiam się często jak to w ogole działa, z tym systemem pracy i takimi ludźmi.

Paweł
@Co do klienta 06.02.2019 10:46

Tylko proszę nie pisać o pracownikach którzy zostawiają często zdrowię w pracy żeby wykonać te zamówienia tylko napisać o ludziach którzy tym zarządzają . Dziecinada brak profesjonalizmu jednym słowem żarty i gdzie Planiści ??? Acha i gdzie kontrola jakości.

Paweł
@Paweł 06.02.2019 16:29

Aha ,,przepraszam za błąd,,

Zetkama

Dobrze wkoncu ze ktos sie wzial za tego pijaka p.W. z odlewni mam nadzieje ze juz ten pan nie bedzie zarzadzal ludzmi tyle co on krwi ludzia napsol to szok

Nicki_

Tak tu cicho o zmierzchu.....

Taki jeden
@Nicki_ 31.12.2018 15:55

Cicho bo dyr. zakrecił wodę do mycia

Iwona

@inna, w jaki sposób pracodawca rozlicza pracowników z zaległego urlopu? Czy stara się, aby pracownicy wykorzystali jak najszybciej zaległe urlopy, czy może jest to rozliczane w formie wynagrodzenia za niewykorzystane dni? Jaką praktykę w tym temacie stosuje firma ZETKAMA S.A? @Stołówka- tak zwana, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie ZETKAMA S.A. Czy możesz napisać coś więcej na temat kwestii przerw w pracy na stanowisku jakie zajmujesz? Czy te 20 minut o których wspomniałeś jest na cały dzień? Opisz tą kwestię w sposób bardziej szczegółowy. @Bocian, czy możesz napisać na jakim stanowisku pracowałeś w firmie ZETKAMA S.A? Co należało do Twoich obowiązków? @Pracownik, czy możesz swoją wypowiedź uzupełnić o kwestię atmosfery panującej pomiędzy kadrą pracowniczą w firmie ZETKAMA S.A? Jak wyglądają relacje pomiędzy pracownikami?

Stołówka
@Iwona 11.06.2018 08:23

Sytuacja, ktorą opisuje dotyczy pracownika biurowego. 20 minut to przerwa na cały dzień. Nie ma pracy w sluchawkach, wiec nie trzeba odznaczać systemowo wyjscia do toalety itp. ale faktem jest, że czasem pracy jest na tyle dużo, że trudno nawet wyjść właśnie do łazienki. Aby odgrzać coś trzeba natomiast wyjść do pomieszcsenia socjalnego, ale spotykało się to wielokrotnie z komentowaniem i nerwami, że inni jakoś jędzą przy biurku...więc jeśli były jakies istotne telefony w czasie przerwy to od razu wiązało się to z awanturą w ciągu najbliższego czasu tak więc przerwa poza biurkiem byla czymś co niby istniało, ale bylo źle postrzegane.

Bocian
@Iwona 11.06.2018 08:23

Niestety nie mogę napisać na jakim stanowisku pracowałem ani przytoczyć zakresu moich obowiązków. Mogę jedynie powiedzieć , że nie byłem pracownikiem produkcji a zakres obowiązków był dość szeroki. Z perspektywy czasu można rzec że poza niewieloma pozytywnymi elementami globalnie czas spędzony w tej firmie był czasem zmarnowanym i można było go gdyby człowiek wiedział zagospodarować lepiej.

Ja
@Iwona 11.06.2018 08:23

Iwona - to nie jest już ZETKAMA S.A. tylko ZETKAMA sp. z o.o. - trzymajmy pewien poziom narracji...

Mikołaj

Zdrowych Wesołych Świąt i Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i dużej podwyżki od Pana Prezesa oraz dużo zamówień.

Odlewnik

Mamy wspaniały Zarząd, wybitnych Fachowców, zakład idzie do przodu a ludziom żyje się coraz lepiej.

Rozgoryczona
@Odlewnik 14.11.2018 20:38

Chyba nie piszesz o Zetkamie!!! "zarząd wspaniały, zakład idzie do przodu..." Dobre! Już dawno nie słyszałam takiego dowcipu...

Ja
@Rozgoryczona 18.11.2018 20:09

Polecam kabaret Neonówka -Teleexpress- a wszystko stanie się jasne. :)

Rozgoryczona
@Ja 18.11.2018 22:02

Wypisz wymaluj! Tylko "ile można słuchać tego ....."

Do rozgoryczona
@Rozgoryczona 25.11.2018 11:06

Widzę, że nic się nie zmieniło... cieszę się, że udało mi się opuścić to miejsce zanim zniszczyło mi do reszty zdrowie i nerwy. Innym radzę to samo, chyba że jest się jednym z uprzywilejowanych, wtedy można dalej udawać, że się pracuje nie znając produktu i potwierdzać błędne zamówienia no i przede wszytskim latać z donosami i szukać winnych.

Iwona
@Do rozgoryczona 25.11.2018 17:24

Wspominasz, że nie pracujesz już w ZETKAMIE. Opinie z perspektywy byłego pracownika są bardzo cenne dla użytkowników forum. Podpowiesz nam, co Twoim zdaniem mogłoby się w firmie zmienić, by pracowało się lepiej?

ZK

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Totalny (usunięte przez administratora) wyzysk pracownika

Iwona
@ZK 18.11.2018 03:50

Czy wiesz, że to słowo, jest poważnym zarzutem skierowanym w stronę pracodawcy? Wyzysk – występek polegający na wykorzystaniu przymusowego położenia innej osoby i zawarciu z nią umowy, nakładając na nią obowiązek świadczenia niewspółmiernego ze świadczeniem własnym. Czy na pewno to miałeś na myśli?

ekspert

Mangata Holding informuje: Bankier. pl cyt. "Przedstawiciele grupy poinformowali, że moce produkcyjne są praktycznie wykorzystane w 100 proc" koniec cyt. "Nie jesteśmy w stanie obsłużyć zamówień, moce produkcyjne wykorzystane są w pełni, historycznie pierwszy raz"powiedział prezes L. J. Jak to się ma do stanu faktycznego odlewnii, która stoi w każdy piątek od 2mc.z braków zamówień?

Szurak

Dlaszego?! Ameryka ameryka To jest szczegół!

ekspert

Przepowiadałem kilka miesięcy temu odlewnia Zetkama chyli się ku upadkowi. Nieudolne zarządzanie, braki wykfalikowanej kadry oraz brak inwestycji w park maszynowy daje takie efekty...

Lico
@ekspert 07.10.2018 07:26

W Sosnowcu to samo nieudolne zarządzanie firmą, brak profesjonalizmu system niezbyt przyjazny do sposobu wykonywanej pracy. Do czego to doprowadzi? Może zmiana kadry?

Ja
@Lico 08.10.2018 20:16

A komu należałoby za to podziękować w Sosnowcu? Bo mi się wydaje, że jedna osoba miała na to zdecydowany wpływ wtrącając się do pracy innych działów, wydając polecenia tam gdzie nie powinna mieć żadnego wplywu i mieszając obowiązki pracowników tak by mieć we wszystkim udział . Nie pamiętam by któryś z dyrektorów miał faktyczną władzę bez udziału tej osoby i wynikło to co jest. Z niektórymi się niestety nie da współpracować zwłaszcza gdy chęć objęcia stanowiska przesłania cały obraz sytuacji.

anonim

(usunięte przez administratora)

Hmmmm

Co robi niby? Pozwala na zachowania kierownictwa urągające podstawowym zasadom pracy i współpracy? Bezkarne poniżanie, pomawianie, krzyki nie mówiąc już o naruszaniu norm prawnych typu ujawnianie drażliwych informacji typu treści l4 itp? Każdy wszystko natychmiast wie więc coś tu chyba nie działa prawidłowo. Wszystko pozostaje bezkarne choć każdy to doskonale zna. Podwyżki załatwiane tylko swoim lub na zasadzie szantaży składaniem i odwoływaniem wypowiedzeń? można się domyślać, że wcześniej dobrze przemyślanym i ukartowanym. Było kilka takich gierek w samym tylko Sosnowcu. Dlaczego skoro tak dobrze się dzieje pracownicy są na ciągłych zwolnieniach lekarskich? Jakoś śmieszne to, że kiedy to wygodne pracownik chwali się wyczynami sportowymi czy rekreacyjnymi by potem spędzać tygodnie, baaa całe miesiące na zwolnieniach lekarskich. Tu nic się nie trzyma kupy i nie wiem o jakich to staraniach mówimy, ale fakt jest grupa osób które mogą więcej bo chyba akurat to autor miał na myśli.

Co?

Co robi firma Ty chyba żartujesz sobie.

On
@Hmmmm 23.09.2018 14:21

Chory kręgosłup, jakakolwiek forma zmian czy lordozy jest kategorycznym przeciwwskazaniem do jazdy rowerem... Nie wiem jak to się ma do półrocznych L4 i podjeżdżania pod zakład na rowerku;-)

Pietrek

Jak po integracji w Sosnowcu??? Wszyscy zdrowi.

Biurowy
@Pietrek 10.09.2018 14:58

Na integrację w Sosnowcu przynajmniej jeśli chodzi o biuro przychodzi już tylko wąska grupka napalona na nagrody albo nowi pracownicy. Reszta już dawno skreśliła tą imprezę. Po co ktoś ma komentować twoją żonę, dzieci, męża i oceniać czy trzymaliście się za rączkę i wystarczająco blisko siebie siedzieliście, kto pił alkohol kto nie i kto ile jadł. Najzabawniejsze, że prym wiodą w tym rozwódki i stare panny.

Biurowy
@Pietrek 10.09.2018 14:58

Na integrację w Sosnowcu przynajmniej jeśli chodzi o biuro przychodzi już tylko wąska grupka napalona na nagrody albo nowi pracownicy. Reszta już dawno skreśliła tą imprezę. Po co ktoś ma komentować twoją żonę, dzieci, męża i oceniać czy trzymaliście się za rączkę i wystarczająco blisko siebie siedzieliście, kto pił alkohol kto nie i kto ile jadł. Najzabawniejsze, że prym wiodą w tym rozwódki i stare panny.

Jedyna

Czy w Sosnowcu nadal potrzebują planiste produkcji?

LEWY
@Jedyna 03.08.2018 18:41

Nie bo to i tak nic nie zmieni tam na to stanowisko jest potrzebna osoba która zna firmę od lat i wie o co chodzi.

NieJestemRobotem
@LEWY 04.08.2018 09:02

To czemu nie prowadzą wewnętrznych rekrutacji osób z produkcji?

Po co planista
@NieJestemRobotem 04.08.2018 12:15

Bo do tego trzeba szanować pracowników... już widzę jak pracownik produkcji byłby brany pod uwagę. Zresztą co tam ma robic planista, materiałów brak, ludzie pracują kiedy chcą i jak chcą - zamówienia są robione na ostatni dzwonek. Kurier nie ma czego odbierać często bo zawory dopiero schną, nie mówiąc już o pakowaniu bo termin na dziś do wysyłki oznacza, że rano dopiero są robione. Nagle pojawia się niespodzianka bo jest coś nietypowego czego się nie da zrobić w 2h. Potem dzwoni wściekły klient bo z kolei jego odbiorca miał już omówiony na dany dzień montaż. To że ktoś biega i sprawdza co się stało, bo trzeba coś odpowiedzieć spotyka się natomiast ze śmiechem i głupimi uwagami. Ta firma to pomyłka.

to i tak nic nie da
@LEWY 04.08.2018 09:02

Zna lub nie zna firmy. Po prostu osoba na tym stanowisku powinna się zaangażować w pracę w tej firmie a nie siedzieć i olewać pracę jak wielu innych pracowników produkcji i biurowych, bo co niektórzy to chyba sami nie wiedzą po co tam są i co robią.

To się nazywa logika
@to i tak nic nie da 04.08.2018 16:59

Czasami wchodząc ma się wrażenie, że niektórzy przychodzą do firmy odbić kartę. Nie jest to żadna kpina z mojej strony, po prostu trudno się spotkać z taką żenadą, kiedy słyszy się po raz n-ty pytanie czy przypomniało się pani czy panu x o danym temacie robi się po ludzku niedobrze. Nie przypominam sobie żeby w jakiejkolwiek pracy mieć asystentów, którzy za mnie będą pilnować co i kiedy. Walka z tym to walka z wiatrakami gdyż odpowiedź brzmi zawsze my musimy tego pilnować lub oni już tacy są. Więc po jaką choinkę trzymać pracownika za którym trzeba non stop chodzić, maila też napisać nie można gdyż nie mają kiedy czytać - parodia zwłaszcza gdy mówi to pani przy biurku. Każdy kto ma trochę inteligencji odchodzi bo wymagania są duże -ktoś musi pracować, pilnować i pamiętać za wiecznie niedoinformowanych a pieniądze żadne, równe kasie w większym markecie. Większość tak lekceważy pracę , że gdy widzą kogoś kto nawet nie tyle się stara co robi to co do niego należy patrzą podejrzliwie jak na wroga bo jakim prawem mówisz, że coś trzeba zrobić. Przecież zawór kosztujący 500 czy 600zl możemy wysłać pojutrze na swój koszt dokładając do interesu 200zl, jeśli na tyle w tym szczęścia, że to chociaż Polska. Nie trzeba chyba pytać gdzie jest marża i jakikolwiek zysk.

ja wiem
@To się nazywa logika 04.08.2018 17:25

po prostu jest nadwyżka pracowników biurowych . Zrobić przegląd stanowisk i połowie podziękować za współprace .

co to da
@ja wiem 06.08.2018 15:28

Jak można komuś podziękować za współpracę jak ktoś nic nie umie a po prostu jest "czopkiem". A po prostu to ZETKAMA to zakład w którym wielu pracowników nic nie umie i nic nie wie, w zamian brak doświadczenia na swoim stanowisku nadrabia donoszeniem. Dobrze ,że taka stronka jak gowork jest i może kiedyś prezesura Zetkamy przejrzy na oczy co się dzieje w jej oddziale

...
@co to da 06.08.2018 19:48

Panowie władza na swoim podwórku w Ścinawce mają dokładnie to samo, tam to dopiero jest donosicielstwo i kolesiostwo, a kapusie są doceniani, nagradzani i awansowani. Przecież władza musi mieć swoje wtyki na dole, a kto się na to zgadza... no wiadomo, że lenie, nieroby i miernota, w zamian mają pewne posadki i nic nierobienie!

Prawda
@... 07.08.2018 23:01

W Sosnowcu każdy kto jest coś wart i ma możliwość innej pracy nawet w dłuższej perspektywie niż od razu odchodzi i to rzucając papierami bez zbędnego tłumaczenia, bo wiadomo o co chodzi. Ile można się użerać z wieczną pracą na 3 etaty i donosicielstwem jak to ująłeś miernoty w myśl zasady sam nie będę potrafił nigdy lepiej więc podkopię go inaczej.

Kabel
@Prawda 08.08.2018 13:19

Donosicielstwa pewnie by nie było, gdyby nie było na co i kogo kablowac. Jakby wszyscy robili swoje to nie trzeba by było donosic.

Antykabel
@Kabel 08.08.2018 17:08

Albo udajesz, że nie rozumiesz albo jesteś faktycznym kablem. Problem sytuacji polega na tym, że donoszą osoby, które same powinny być obiektem donosów. Tematy jakie podejmują są natomiast wyssane z palca tylko po to by kogoś oczernić i zdyskwalifikować przed pracownikami lub szefem. Na niektóre teksty na mój temat czy innych osób brakowało nawet wyobraźni by uwierzyć, że komuś się chce chodzić i p......takie. żałosne bzdury. Niestety jeśli jest się tak tępym, że nie rozumie się podstawow tego co się robi trzeba sobie radzić szukaniem haków na innych, choćby wyimaginowanych haków .

Antykabel
@Antykabel 08.08.2018 20:55

Często chodząc czy to po części biurowej czy produkcyjnej zastanawiam się czy to przedszkole czy zakład pracy. Kolesiostwo, donosy, lenistwo są wszędzie ale tylko tu są tak jawnie eksponowane a wręcz nagradzane.

...
@Prawda 08.08.2018 13:19

Większa fluktuacja jest w Ścinawce, a w 2017 była w ogóle największa w historii firmy, czasy, że na tym zadupiu wszyscy trzymają się rękami nogami Zetkamy już dawno minęły, niestety pan prezes nadal uparcie twierdzi, że na miejsce jednego odchodzącego czeka 100 chętnych, co oczywiście potwierdza fakt, że miesiącami nie mogą znaleźć chętnych na wakaty.

Wakaty
@... 09.08.2018 23:34

Nie mogą znaleźć bo proponują śmieszne stawki w porównaniu do wymagań a u Was odległości dojazdu gdy ktoś nie mieszka na miejscu. Moja pensja byla czymś smiesznym, najniższą krajową a obowiązki ogromne...dotyczył mnie każdy temat poza samym montażem czy produkcją a i to by było pewnie gdyby było jak w to wciągnąć biurowego pracownika. Człowiek podpisuje tą śmieszną umowę uważając, że po okresie próbnym coś się zmieni po czym nic sie nie zmienia, bez szans na rozwój bo awansują donosisciele czy osoby, które po miesiącach pracy nie znają nawet podstaw i są niesamodzielne. Tu jest zasada wycisnąć jak cytrynę jeśli ktoś potrafi pracować i zapewniać, że jak mu się nie podoba drzwi otwarte po czym o zgrozo okazuje się, że poirytowany pracownik wychodzi. Szkoda, że na rozmowie wstępnej nie podejmuje się tematu braku podwyżek nawet po próbnym, awansu, rozwoju bo o braku szacunku czy chaosie wiadomo,że nikt nie powie...

Fazzi
@Jedyna 03.08.2018 18:41

Ostatni planista został zwolniony po dwóch miesiącach bo nie zdołał opanować asortymentu i nie spełnił oczekiwać prezesów. Fakt, że był z niego trochę muł ale chyba nikt nie spodziewał się, że ktoś nowy z marszu odmieni obliczę procesu produkcji w naszej firmie. Zwłaszcza, że osoby z produkcji raczej nie pomagały mu i raczej robiły wiele, żeby pozostało po staremu. Po za tym chyba nie podpasował dyrektorowi, a jak dyrcio kogoś nie polubi to już ciężko się z nim współpracuje.

Planowanie
@Fazzi 20.08.2018 21:28

Z tego, że lubił poprzedniego tez nic dobrego nie wyszło. Całe wdrożenie systemu było nieprawidłowe. Produkcja leciała starymi zamówieniami w sensie wydrukowanymi z poprzedniego systemu a które w nowym nie zostały nawet puszczone. Wywoływało to chaos...towar a przede wszystkim części były nierozliczone systemowo, wiec także nie było wz do dostaw. Produkcja była zadowolona bo miała zajęcie ale z zaworami nie było wiadomo co robić. Wysyłać na swoją odpowiedzialność bez dokumentów.. mówić, że nadal po ponad 2 miesiącach są niegotowe? Planista był na wypowiedzeniu więc się tym nie martwił za to chętnie były rzucane teksty, że jest jak jest bo"inni nie znają systemu". No cóż..fajnie jest się zaszyć na piętrze mając jako jedyny fachową pomoc firmy z zewnątrz i robić tylko to co wygodne a reszta niech sobie jakoś radzi.

oceń siebie
@Fazzi 20.08.2018 21:28

Dlaczego mówisz o kimś, że był muł jak sam nie wiesz co o tobie ktoś myśli. Każdy jest jaki jest. Może zamiast oceniać kogoś miej trochę odwagi i sam się przedstaw, wtedy inni też beda mogli i ciebie ocenić jakim ty jesteś pracownikiem.

Sosnowiec
@Jedyna 03.08.2018 18:41

W Sosnowcu potrzeba wielu zmian zaczynając od przełożonych którzy wykonywali by swoje obowiązki adekwatnie do swojego stanowiska bez żadnego ..koleżeństwa..W biurowcu też mamy ludzi na zasadzie po koleżeńsku.

Jedyna
@Sosnowiec 02.09.2018 13:04

Po koleżeńsku czy z zaufanymi donosicielamj to można było pracować w biurze jak były jeszcze inne osoby, które pracowały na 2etaty i łatały swoją osobą cudze braki. Teraz jak się pozwalniali i odeszli na emerytury widać co się dzieje i kto został. Ale jak się pozwala odchodzić wartościowym pracownikom zamiast ich zatrzymać a innym pozwala na wszystko to jest co jest. Teraz widać przy każdej okazji wiedzę i doświadczenie tych tak chołubionych ludzi.

kaju

czy wiadomo kiedy doczekamy się nowej odlewni

Okruch
@kaju 18.08.2018 11:19

kiedy by to nie było to i tak o kilka lat za późno!!! Przespana inwestycja!!!

ekspert
@kaju 18.08.2018 11:19

Klamka zapadła- Nigdy - Nie będzie żadnej modernizacji odlewni. Stara niedoinwwstowana toczy się ku upadkowi to widać już teraz brak zamówień, nowych kontraktów. Maksymalnie 2 lata potem zamknięcie taki los czeka odlewnię w Ścinawce.

!!!
@ekspert 02.09.2018 09:10

Już od dawna Zetkama sprowadza chińszczyznę - odlewy, gotową armaturę, więc zacznie na większą skalę, będzie miała jeszcze większą ilość reklamacji, jeszcze bardziej zejdzie na psy. Masakra do czego doprowadzili tą firmę, ale najważniejsze, że zgarnęli ciężkie pieniądze z dywidendy. To wszystko wolą o pomstę do nieba!

Bartek

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować? Czy jakiś socjal jest w firmie?

Iwona

@Szkolenia czyli firma stara się prowadzić szkolenia dla swoich pracowników? To dla niektórych może stanowić całkiem sporą zachętę (niekoniecznie przykry obowiązek). Czy możesz napisać jakie dokładniej szkolenia są oferowane przez ZETKAMA S.A? Czy odbywają się one regularnie?

Niezupełnie
@Iwona 25.07.2018 12:09

Myślę, że w tej kwestii można podziękować Wam czyli portalowi Gowork, ponieważ do niektórych dotarło, że tu na prawdę co druga osoba nie wie co sprzedaje. Na spotkania z nieobecnym prezesem chodziła i chodzi jedna osoba, która pokazuje mu zafałszowany obraz zakładu i pracowników oczywiście dla zachowania własnej popozycji. Prawda nie miala nigdy jak wypłynąć gdyby nie miejsce gdzie można ujawnić wszem i wobec niewygodne fakty z życia firmy. Szkolenie było okazjonalne a podejście niektórych absurdalnie żenujące o czym huczało w połowie zakładu.

Okruch

Tu jest jak za komuny, układy, układziki, kolesiostwo i donosicielstwo. Tylko lizusi, kable i klakierzy mają szanse tu przetrwać, szanse awansować. Wśród nowej załogi straszna fluktuacja, nie ma szans na "świeżą krew", bo każdy nowy, który przychodzi z dobrymi pomysłami, ze świeżym spojrzeniem, chcący się rozwijać, szybko orientuje się w sytuacji i czym prędzej odchodzi. Do tego śmieszne płace. Nic dziwnego, że miesiącami szukają pracowników na wakaty, wymagania nie wiadomo jakie i nic w zamian, a nazwa Zetkama już dawno przestała robić na kimkolwiek wrażenie. Do tego brak rozwoju, wiele lat spóźniona inwestycja w nową odlewnię i odchodzący klienci. Taki jest dzisiejszy obraz kiedyś wielkiej Zetkamy...

No cóż ...
@Okruch 11.07.2018 22:12

Niskie zarobki nie bylyby nawet tak straszne gdyby nie zaszczuwanie kazdego kto chce pracowac i pokazuje, ze cos jest nie tak. Zrzucanie obowiazkow na kogos kto potrafi pracowac i sie stara a za plecami gowniarskie obgadywanie, ze jest cytat żądny wladzy itp. Trzeba miec tupet by przychodzic, pytac kogos kto pracuje rok czy krocej gdy samemu jest sie w firmie od 20lat a potem obrabiac mu d.....bo odpowiedzial co i jak zrobic. Firma utrzymuje pracownikow, ktorzy pracuja tylko by przeczekac do emerytury i gdy nikt im nie patrzy na rece najchetniej nie robiliby niczego. Inni nerwowo trzymaja sie stolka sabotujac kazdego. Potem mamy taki obraz nedzy jak Armak.

to i tak nic nie da
@No cóż ... 12.07.2018 16:59

Armak, Armak był i pozostał obrazem nędzy i rozpaczy . Na tym polegała praca w tym byłym upadłym zakładzie i tak dalej zwąc Zetkama nic nie wartym do póty, do póki nie zmieni się kierownictwo.

Okruch
@to i tak nic nie da 12.07.2018 21:06

Zakład w Ścinawce w niczym nie jest lepszy od zakładu w Sosnowcu. Niestety przykład idzie z góry, a ryba psuje się od głowy. Póki nie postawi się na nową młodą kadrę zarządzającą, pozwoli się aby odchodzili ludzie, którzy chcieli coś zrobić, ale nie mogli przebić się przez stwardniały beton, to nigdy w tej firmie nie będzie dobrze, bo awanse i roszady wśród tych samych twarzy, to nie jest strategia długoterminowa, tylko chwytanie się brzytwy tonącego.

Robiłem i widziałem
@to i tak nic nie da 12.07.2018 21:06

No nic za Armak-u rodzice przeprowadzali dzieci swoje pelnoletnie do pracy w tym kolchozie, a i tak pracując kilka lat się niczego nie nauczyli bo nie umia oprócz donoszenia nic robić. Się pytam gdzie są przełożeni. Może oni opisali by mając trochę swojej cywilnej odwagi opisać to co robią w Sosnowcu i jak traktują pracowników w szczególności nowo zatrudnionych, liderzy oprócz donoszenia za które mają dodatek nic nie robią bo nic nie umieją.

Anderson
@to i tak nic nie da 12.07.2018 21:06

Nowy Dyrektor,nowi mistrzowie bez układów i liderów co biorą za nic pieniądze i wszystko wróci do normy.

Pracownik S-ec
@Anderson 13.07.2018 19:21

To samo dotyczy biura. Te same osoby które przyprowadzają lub próbują wpychać swoje dzieci. Nieumiejętne zarządzanie ludźmi, nierównomierne rozkładanie obowiązków, brak szkoleń, szczególnie dla ludzi, którzy stanowią choćby teoretycznie zagrożenie, nagradzanie za donosicielstwo, praca od jednego może fuksem się uda do następnego, sabotowanie pracy osób, ktorych nie darzy się sympatią a nawet pracy całych innych działów. Oto biurowa codzienność Armaku. A wystarczyłoby pozbyć się dosłownie 2 kierowników. Jednej z karierowiczowskim zacięciem i drugiej z działu nic nierobieenia. Czy na prawdę zakład stać na taki ciągły bajzel, świecenie oczami przed wściekłymi klientami i wydawanie majątku na wysyłki, przeróbki błędów by zatuszować ten bałagan.

...
@Pracownik S-ec 13.07.2018 20:33

Przecież w Armaku to już praktycznie nie ma kierowników

......
@... 13.07.2018 23:17

W Armaku stale robią problem te same osoby. Na prawdę się dziwię, że pomimo opinii jaką mają nikogo nie stać na zdecydowane 2 góra 3 cięcia a atmosfera i organozacja pracy uległby zmianie. Wprowadzanie chaosu, braku sensownego podziału kompetencji to nie sposób na zarządzanie. Firma pokulałaby miesiąc czy dwa a potem wszystko zaczęłoby funkcjonować normalnie. Zresztą brak szkoleń przy nowym systemie obrazuje jak bardzo niektórym zależało na byciu niezastąpionym kosztem całego zakładu i innych działów. Kluczowe działy biura jak logistyka, ofertowanie i sprzedaż były całkowicie pominięte w szkoleniach w Sosnowcu. Pomimo, że to prywatna firma chce się dosłownie płakać patrząc jak głupio są tracone pieniądze na naprawę pomyłek produkcji, ofertowania, sprzedaży. Wystarczyłoby doslownie kilka konkretnych szkoleń produktowych i reorganizacja logistyki i magazynu, bo jedna pani w biurze i jeden magazynier na krzyż to za mało. Zajmują się tym wszyscy a w rezultacie nikt. Ludzie odchodzą, ukrywają sie na zwolnieniach, sztucznych urlopach. Dokąd to prowadzi.

Anderson
@...... 14.07.2018 06:27

A na co tyle nadgodzin ? soboty , niedziele ? wystarczy robić uczciwie 8 h czy tego nikt nie widzi ?

anonymous
@Anderson 15.07.2018 09:44

Odzywają się ci co nic nie potrafią tylko guzik zielony wcisnąć nie uda .......niki takich w sobotę i niedzielę nie potrzeba

anders
@anonymous 15.07.2018 17:22

na montazu nie ma zielonych guzików .

Szkolenia
@...... 14.07.2018 06:27

Po co szkolenia dla sprzedazy w Sosnowcu jesli pozniej przez cale szkolenie panienka z gowniarskim podejsciem do tematu pracy bawi sie komorka. Najlatwiej przeciez potem moc zawsze powiedziec nie wiem, nie znam sie a w ogole to wszyscy mi robia na zlosc.

dziki
@... 13.07.2018 23:17

No niestety albo ich panowie władza ze Ścinawki zdegradowali, albo co ambitniejsi odeszli. Kto ma pieniądze ten ma władzę, nie koniecznie coś więcej i potem tak to wszystko wygląda!

Bartosz

Podpowiedzcie czy warto aplikować? Potrzebujecie ludzi?

dziki

Przetasowali na górze, doszedł nowy członek - oddany poddany prezesa. Co tu dużo się rozpisywać, mądrzy i ambitni odchodzą, zostają tylko wazeliniarze.

...
@dziki 10.07.2018 19:55

I wazeliniarze awansują!

Wuj

No wreszcie nowe miejsca pracy http://gornictwo.wnp.pl/kwk-nowa-ruda-wegiel-koksujacy-coraz-blizej,325836_1_0_0.html

Iwona

@Bocian, dziękuję za odpowiedź. Czy przez ten czas w którym pracowałeś w firmie ZETKAMA miałeś przyjemność uczestniczyć w jakiś szkoleniach organizowanych przez pracodawcę, które podniosły Twoje kwalifikacje zawodowe do pracy w tym kierunku? Pracodawca dbał o tą kwestię i można było liczyć na rozwój zawodowy? Wypowiedz się proszę na ten temat. @Hmm, możesz w sposób bardziej szczegółowy napisać o jakich zmianach piszesz w firmie ZETKAMA? Co takiego uległo zmianie? Sprecyzuj proszę swój wpis.

Bocian
@Iwona 29.06.2018 12:09

Żadnych szkoleń. Nic. Rozwój zawodowy? Raczej ZWÓJ. Pracodawca nie inwestował w pracowników a tym bardziej takich którzy reprezentowali lepszy poziom i czymś wartościowym się odznaczali. Nie wiem czy tacy jeszcze tam są. W każdym razie za mojej kadencji z kilkoma miałem przyjemność pracować.

Byly na szczescie
@Bocian 02.07.2018 19:29

Tu sie wrecz ograniczalo zawsze pracownikow, ktorzy byli inteligentni i zaradni. Odchodzac z tej firmy czuje sie jedynie niesmak po tej atmosferze i niestety ludziach. Nalezy jedynie zalowac czasu, gdyz w innym miejscu zostaloby sie docenionym a tu inteligentnych ludzi nieoficjalnie sie wykorzystuje a oficjalnie oczernia zarowno ciezka prace jak i ich samych.

expert

Witam wytrwałych! Śledząc komentarze widzę marazm ale, zaczynają narzekać '' kołnierzyki'' czyli wszystko po staremu. Z utęsknieniem czekamy na otwarcie nowej ⚒ kopalni w Ścinawce, może coś się zmieni. ????

Adam

Jak tam kierownik utrzymania ruchu?

Jurek
@Adam 27.06.2018 12:52

Jest ok...... spoko koleś odpowiednia osoba na tym stanowisku

Hmm

Zaczęły się zmiany...ciekawe czemu nie tam gdzie trzeba.

Gregor

Czy poza narzekaniem napiszecie coś o atmosferze w pracy?

Atmosfera
@Gregor 20.04.2018 22:12

A jaka może być atmosfera w miejscu gdzie podwyżkę, awans lub lepszy zakres pracy dostaje się przez knucie i donosicielstwo? Gdzie ludzie załatwiają sobie L4 i urlopy cichaczem a jedna osoba nagle zostaje ze wszystkimi obowiązkami? Tu nie ma atmosfery ani wzajemnego szacunku, nawet poszanowania godności osobistej.

@3
@Atmosfera 20.04.2018 23:01

A jak nowy kierownik utrzymania ruchu?daje radę?

Iwona

@11111, posiadasz doświadczenie związane z pracą w firmie ZETKAMA? Jeżeli tak to czy mógłbyś podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami i opinią na temat pracy w tym miejscu? Jak ocenisz atmosferę panującą pomiędzy kadrą pracowniczą w tej firmie? Zachęcam do wyrażenia opinii na ten temat.

11111

Sytuacja nieciekawa czytając te opinie można wywnioskować tylko jedno tam gdzie się 2-bije tam 3 korzysta ,czyli pracownicy się kłócą i wyrywają ochłapy zamiast podstawić związki zawodowe do muru i powiedzieć dosyć ,a tak pracodawca korzysta i nabija kasę.

Zostaw opinię o ZETKAMA Sp. z o.o. - Ścinawka Średnia

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZETKAMA Sp. z o.o.

Nic Pizzolatto | 9 recenzí | Black Clover 56