The Perfect Match Detachering BV

Adres: 25 Stycznia 27, Helmond

NIP: 7772749500 KRS: 0000174891

The Perfect Match Detachering BV
2 263 6 1

Opinie o The Perfect Match Detachering BV

Malwa123489

Najgorsze biuro w całej Holandii. Mieszkanie to porażka malutki pokój z połamanym łóżkiem i brakiem szafek za 115€ tygodniowo. Dodatkowo na każdym kroku wypisywali by kary po 50 €. Jeżeli chodzi o pracę i wypłaty nigdy nic się nie zgadzało. Cały czas gdzieś gineły pieniądze w powietrzu. Na h wychodziło nam wkoncu po 7 euro. Jeżeli chodzi o dojazdy to za 20km w dwie strony dziennie płaci się 7.5euro. A jak dzwoni się do biura to oni nic nie wiedzą i urywaja rozmowę bo brak im argumentów. Ale wiedza doskonale jak nie przelać pieniążków na konto albo solaris nie dac. LUDZIE UWAGA BO TO MEGA (usunięte przez administratora) NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!

popolupo

TPM to porażka ; koszty zakwaterowania to ok 400 euro; pokoje syf minimum 2-3 osobowe ; dla jasności mieszkam w NL na tzw mieszkaniu socjalnym z gminy i płacę za 62 m2 mieszkania do mojej wyłącznej dyspozycji z opłatami 570 euro ( ze wszystkimi opłatami czyli prąd i gaz 110 e/m, woda ok 22 e/m śmieci ok15 e/m) To pokazuje jakie są barbarzyńskie koszty w TPM; do tego trzeba doliczyć dowozy do pracy ok 40 e/miesiąc za dowóz busem; kwestia kaucji za mieszkanie to ok 100 e i ewentualnie rower 100 euro; kaucje za chipy do stepu do zakładu ok 50 euro/szt ; no i ubezpieczenie ok 25 euro ; razem to ok 150-200 euro brutto samej daniny dla TPM Reasumując : TPM działa na zasadzie dużo pracowników i mało pracy ; wyjaśniam mają wielu zleceniodawców praca jest ale..... no właśnie na 40 godzin pracy przypada 2 czasem 3 kandydatów; i zwykle jest że każda z tych dwóch osób pracuje po 2-3 dni w tygodniu ; polityka lepiej mieć 2 gości którzy zapłacą TPM powiedzmy 400 euro tygodniowo ( każdy po 200 e) niż jednego.....ich nie obchodzi że Ty przyjeżdzasz tu zarobić; masz zarabiać w pierwszej kolejności na nich a dopiero potem na siebie ; musisz sobie także uzmysłowić jedną rzecz : dla firmy która zamawia pracowników w TPM obojętnym jest czy w poniedziałek pracuje Kowalski a we wtorek Nowak więc nie oszukujcie się ... Oczywiście od tej reguły s ą wyjątki np praca w firmie Van Rooi ; tu możesz liczyć na to, że jak się sprawdzisz to będą chcieli właśnie Ciebie z imienia i nazwiska ; wynika to z tego, ze jest to rzeźnia pra ca jest powidziałbym katorżnicza ( trzeba przerzucać po kilkadziesiąt ton mięsa na dniówkę; praca czasem po 14-15 godzin na dzień bo to mięso i trzeba zrobić i ludzie po prostu nie wytrzymują fizycznie i odchodzą- to praca dla silnych psychicznie ); i tu np można zarobić "nawet" po 300 euro tydzień dla siebie ale kosztem nadgodzin i to wielu ; reasumując : aktualnie min stawka za godzinę w Holandii to około 9,80 brutto/h ; przy 40 godzinach to ok 392 euro brutto/ tydz; podatek to od 392 euro to dokładnie 38,38 euro czyli netto ok353 euro ; i od tego odejmij koszty TPM powiedzmy 150 e/brutto tydzień to dla Ciebie zostanie ok 180 euro ; bardzo mało i to pod warunkiem 40 godzin w tygodniu oto i cała prawda ; wg mnie TPM ma swoich pracowników gdzieś ; dla władców biura jesteście niewolnikami którzy mają na nich zarabiać i działają tak żęby swoje dostać od każdego ; a co z wami to już nikogo nie obchodzi . życie pozdrawiam jak ktoś ma pytania to mój mail to barnaba174@o2.pl; mieszkam w NL 8 lat i chętnie pomogę w miarę możliwości

radek
@popolupo 22.09.2017 11:28

miałem właśnie wyjezdzać przez to biuro ale po tym co tu pisze to sie jednak rozmysliłem a ty jestes w stanie załatwić prace? Radek 691626579

mma7
Zweryfikowany użytkownik

Fatalne biuro. Ciężki kontakt z paniami z księgowości, zazwyczaj tłumaczą się tym, że system wszystko dobrze policzył. Z wypłaty zostają osiągnięte duże kwoty, w żadnym innym biurze się z tym nie spotkałam. Właściwie nie wiadomo kto jest koordynatorem, kierowcy uważają się za koordynatorów, nie przekazują sobie nawzajem istotnych informacji. Koordynatorzy w godzinach pracy palą zioło z podopiecznymi i dowożą im towar. Nowi ludzie traktowani są z góry, także bardzo niemiło kiedy są brani za Rumunów. Nie zapewniają nawet wymiany dentki w rowerze, którym jeździ się do pracy ale za zgubione zapięcie za 1€ odciągają 20€. Generalnie nie polecam. Najgorsze biuro w jakim miałam okazję pracować

mulat1971

Firma w Holandii tpm oszukuje pracowników. Ściągają ludzi do pracy, ale pracy nie ma. Jak juz jest to pensja jest obcieta. Nie wyłączają pieniędzy wakacyjnych, praca codziennie jest "na telefon " albo wcale. Mieszkania na hotelu w Best z narkomanami i alholkoholikami, roi sie od dealerów, co weekend bujki. Brak ogrzewania w zimę a za to wszystko kolosalne kwoty. Zarobki czasami na minusie. Niektórzy przyjeżdżają i nie mają gdzie spać. Ostrzegam z daleka od tej firmy. Kuba kierowca kłamca zgramy z szefową.uciekaj!! i nie zgadzaj się!! tylko na hotel i.b.c jak już

Madela

Witam, jeżeli ktoś chce tam jechać ODMAWIAM ! Sama czytałam opinie nie uwierzyłam, a teraz jak nigdy żałuję. Wszystko co piszą to prawda. Praca na telefon, nawet o 6 rano i czas 10 min bo auto stoi, w pracy 40 min wcześniej bo tak przyjechał kierowca. Praca dla Kobiet w chłodni nie ma innej, mieszkanie okropne zniszczone przez Polaków jak i Rumunów którzy mają największe prawo do domu bo wynajmuje to ich szef, osikane i osrane deski, nie sprzątają po sobie, żadnego kubka czy widelca , a tym bardziej czajnika. Pościel płatna używana, brak wifi czy tv, pokoje dla par jednoosobowe, w domu biegają MYSZY !!! Naprawdę uprzedzam, wiem że ciężko wierzyć w takie opinie, ale ludzie nie kłamią tak jest , biuro nie ogarnięte jak nie będziesz dzwonić i się upominać nic nie zarobisz, ja jestem stratna 3 dni pracy bo buty mi wieźli 3 dni, tragedia maślanka wedlowska w biurze jak ich mało. Nie polecam, nawet do lekarza nie chcą zabrać, ciągle grożą że jak się nie podoba to do domu, a człowiek stratna za przejazd bo nie pracy jak ich mało. Kłamią i zganiają jeden na drugiego!! Do tego agencja z Poznania przedstawiła zupełnie inne warunki niż są, ja osobiście ich oskarża o oszustwo. Ktoś kto przyjeżdża wytrzymuje max 2 dni i wraca , katastrofa do tego jedzenie ginie z lodówek, biuro wchodzi własnym kluczem do pokoju bez jakiejkolwiek zgody, gdzie nie można. Proszę jechać wszczęcie gdzie się da tylko nie do nich. Choć tak nie długo się spakują bo bardzo dużo ludzi ich zgłasza o oszustwo.

holandżia

Wiecie cos o pracy w Maastricht lakiernik ?

angelina

Hej, wie ktoś coś o zakwaterowaniu w OMMEL? MAM JUTRO JECHAC TAM i podjac prace przy warzywach i owocach w Helmond.

worek
@angelina 26.01.2017 12:39

OMEL? uciekaj!! i nie zgadzaj się!! tylko na hotel i.b.c jak już

Krzysiek
@worek 26.07.2017 19:37

A pracujesz tam jeszcze ?

popolupo
@angelina 26.01.2017 12:39

ommel to domki letniskowe 15 m2 na jakieś 3-4 osoby ; typowe miejsce do spania i nic więcej; mikro kibel mikro kuchenka i mikro salonik; piętrowe łóżka itp itd Twój wybór

Marek
@angelina 26.01.2017 12:39

Wysmieja ci sie w twarz pracy przy warzywach nie ma nie jedz tam bo za tydzien bedziesz sam opisywal to co ja

Marek

Tragediaa warunki tragiczne !!!!wyplaty za40h 210e!!!koordynator bartek to diler ktury opycha marichuane po domkach wpada do pokoi i jesli ma jakis kaprys kaze sie pakowac i wypie..cytuje.kaucja pobrana z poerwszej wypłaty 50euro za mieszkanie i 50za bedż do pracy po odjeciu wypłata pierwsza 52euro po zakonczeniu stosunku pracy powinno byc zwrucone po czym czlowiek dostaje solarisa 100euro na minusie za te wlasnie kaucje i pieniazki wakacyjne takrze na - dzwoniac do ksiegowej usłyszalem ze karzdego tygodnia oni dokladali do moich wypłat i dlatego pobieraja borgi i wakacyjne haha bedac w pl dostałem ostatnia wypłate na konto wiec dlaczego skoro mialem jakies niedopłaty nie zostalo sciagniete z wyplat tylko z moich godzin wakacyjnych i borgu za mieszkanie i czytnik do drzwi do pracy (bedrz)sprawe zglosilem do inspekcij pracy i do prywatnego adwokata .ludzie nie dajcie sie okradac jadac tam mialem pracowac przy wazywach tak bylem rekrutowany jeszcze w pl na miejscu smiech w twarz i my nie mamy prac przy wazywach..Złodzieje wyzucaja ludzi z dnia na dzien z dokmu z walizkami i groza pobiciem osilki koordynatora jesli ktos szuka tego typu wrazen to jak najbardziej skladajcie tam Cv zobaczymy co zrobi inspekcja pracy w tym temacie przeciez to nie dopuszczalne pierwszy raz w zyciu trafiłem na takich (usunięte przez administratora)

Marta

@Balbinka rozumiem, że miałaś okazję pracować w firmie The Perfect Match Detachering BV przez kilka lat. Orientujesz się czy na ten moment poszukują pracowników? Mogłabyś w kilku zdaniach opisać jak wyglądał Twój angaż w tej firmie?

Byly pracownik

Firma w Holandii Perfect Match oszukuje pracowników. Ściągają ludzi do pracy, ale pracy nie ma. Jak juz jest to pensja jest obcieta. Nie wyłączają pieniędzy wakacyjnych, praca codziennie jest "na telefon " albo wcale. Mieszkania na hotelu w Best z narkomanami i alholkoholikami, roi sie od dealerów, co weekend bujki. Brak ogrzewania w zimę a za to wszystko kolosalne kwoty. Zarobki czasami na minusie. Niektórzy przyjeżdżają i nie mają gdzie spać. Ostrzegam z daleka od tej firmy. Kuba kierowca kłamca zgramy z szefową.

Balbinka
@Byly pracownik 20.07.2018 16:39

Potwierdzam w 100% co napisal byly pracownik-tak to wszystko prawda-niestety.

Marta

@Byly pracownik czy zapoznałeś się z regulaminem forum przed dodaniem wpisu? Jest tam informacja, że nie można nikogo obrażać. Takie wpisy mogą zostać usunięte.

amelka
@Marta 23.07.2018 13:20

MAM PYTANIE ZNA KTOS MOZE KIEROWCE (usunięte przez administratora)Z Perfect Matcha to mój dobry kolega chciałabym wiedzieć czy dalej tam pracuje ?

Marta

@popolupo a czy opisany przez Ciebie stan rzeczy będzie rekompensowany w postaci dodatkowych benefitów albo możliwości awansu? Możesz się z nami podzielić jak długo pracujesz w The Perfect Match Detachering BV? Może wiecie, czy w tym momencie firma poszukuje pracowników?

Marta

W ostatnim czasie widać wiele ofert pracy w firmie The Perfect Match Detachering BV, chodzi głównie o oferty związane z pracą na produkcji. Czy ten pracodawca oferuję umowy o prace? Co z dodatkami do płacy, można liczyć na jakiegoś typu benefity? Nie ma możliwości darmowych kwater, są tylko płatne? Będziemy niezwykle wdzięczni za udzielenie nam odpowiedzi. @Maxsi, zachęcam Cię do dłuższego wpisu, chętnie dowiemy się informacji o atmosferze pracy oraz kwestii związanych z premiami, na pewno możesz coś dodać w tym wątku.

popolupo
@Marta 08.05.2018 22:32

nie polecam pracy w tej agencji ; praca tam to niewolnictwo nic więcej ; mają pozwy grupowe od pracowników i procesy sądowe ; sprawdźcie ile razy zmieniali nazwę firmy dlaczego? ano dlatego że mają problemyprawne i w ten sposób chcą się wymigać a dwa nikt nie chce dla nich pracować ; jak chcesz do końca życia pracować za 328 euro netto za 36 godzin pracy płacąc jednocześnie około125 euro za syfiaste zakwaterowanie, 37 euro za dowóz do pracy i 22 za ubezpieczenie to proszę bardzo ; zostanie Ci na rękę jakieś 150 euro powodzenia

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje nowymi informacjami] o The Perfect Match Detachering BV? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Maxsi

Pracowałem przez tę firme trochę sa (usunięte przez administratora) pokoje (usunięte przez administratora) po 105eu i rower do pracy za 150eu praca żucanie worków 25kl na paleta gdzie w holandi worki można klasc do 24kilo po wyżej musi byc maszyna nie polecam tego biura

CiachBajera

Kur** i (usunięte przez administratora)

Jowita

(usunięte przez administratora) i wszystko co najgorsze. Warunki mieszkalne jakie oferują to poprostu nie da się opisać. W pomieszczeniu które miało być pokojem w pełni wyposażonym dla pary NIE BYLO NIC!!! Był tak mały że nawet łóżko by się tam nie mieściło. Odrapane ściany, pety, puszki i zgnite jedzenie... W ŻYCIU CZEGOŚ TAKIEGO NIE WIDZIAŁAM!!! TO BIURO TO PATOLOGIA.

Krzysiek

witam, ja dostalam propozycje do nich wyjazdu w nastepny weekend i po przeczytaniu wszystkich komentarzy mam mieszane uczucia, nie wiem co robic, czy jechac czy nie. Moze ktos pomoze? Mam mies zkac w ROSUN Krzyśek

ANIELKA77
@Krzysiek 19.05.2017 20:56

Witam bardzo nie polecam tego biura,pracowalam tam 5 lat temu ,to byl moj pierwszy wyjazd do Holandii i pierwsze biuro.......PORAZKA!!!po komentarzach ,ktore tu przeczytalam widze ze totalnie nic sie nie zmienilo!!!!sprobuj Duijdam uitzendgroep albo NLjob oni maja dobre zarobki i mieszkania......bron boze TPM

Matematyk

matematyk Ogolnie mieszkania to jeden wielki syf a praca to taka ze pozal sie panie boze zadnych dodatkow tylko caly czas kroja dla siebie

myszunia9

Ludzie nigdy w zyciu nigdy Odradzam firme jedno czyste oszustwo zlodzieje nigdy w zyciu nigdy!!!! Szczegóły moge podac bardzo chętnie

graza

Perfect Match szuka naiwniaków, którzy pracują na ich domki!!! To jedyne biuro w Holandii, gdzie naprawde nie ma pracy!!! Raz pracowałam 2 dni w ciąu tygodnia, raz 3 dni!!! Salarisy groszowe, tu sie nie zarobi!!!

fela

PRaca jest tylko dla roboli co zarobią się na śmierć ,zeby dostać 180 € może 200 za tydzień, takze słabizna, nie polecam!! Biorą około 40€ za dojzady tygodniowo, jak ktos chodzi pieszo to tez płaci 40€ za chodzenia pieszo!!! Niestety , smutna prawda!!!

Marta

@xxx jakie konkretnie zastrzeżenia masz do tej firmy? Co sprawia, że odradzasz ją innym? Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach?

Marta

@Adamco rozumiesz mówiąc, że okradają? Jeśli firma pomaga w znalezieniu mieszkania oraz transportu, to za jego wynajęcie i koszt dojazdu będzie potrącać koszty. Nie było to dokładnie omówione podczas przedstawiania warunków zatrudnienia? Ktoś jeszcze może powiedzieć coś więcej o tym jak przedstawiane warunki mają się do tego co zastaje się na miejscu? Czy są one zgodne?

Adam

To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie firma okradają ile sie da za mieszkanie 115€ za transport 40€ za ubezpieczenie tez kradną ktorego nie masz i ogolnie wszedzie pijacy ćpuny nie polecam tej firmy

Pipi

Witam. Wie ktos cos o domkach w Geldrop? Szukam numeru kontaktowego do biura z tamtad.

Ludzieludzie

Jedna wielka ściema... Oferta pracy jak i jej warunki oferowane przez agencję w Poznaniu znacznie różnią się tym co zastałam w Holandii... Kaucja za mieszkanie, za chipy ( można nawet do kilku firm w ciągu tygodnia trafić) , opłata za dojazd do pracy nawet jeśli się nie dojeżdża.. w biurze długi czas oczekiwania na dokumenty a potem poganianie i teksty w stylu " podpisuj podpisuj poczytasz w domu" , każą nawet dawać do kserowania karty kredytowe ( o zgrozo kto normalny na takie coś by się zgodził ) JEDNA WIELKIA PARODIA dobrze że uciekłam.. nikomu nie polecam nawet najgorszemu wrogowi.. o ile warunki mieszkalne były ok i ja trafiłam na domek z przyzwoitymi ludźmi to słyszałam od nich że na innych domkach ćpanie bicie kradzieże są ciagle.. ostatnio jakaś afera była ale dokładnie niewiem co bo współlokatorzy nie chcieli się tym "faktem" podzielić.. stanowcze nie !

Marta

@mieszkowidzę, że niestety nikt nie zdążył udzielić Ci informacji, na których Ci zależało. Rozumiem, że już rozpocząłeś pracę. Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy na produkcji? Co doradziłbyś osobom, które są tą pracą zainteresowane?

Balbinka

Kolejna zadyma na domku w as ten kolo Eindhoven. Zgadnijcie czyj to domek?-oczywiscie the perfect match.nie ma roku na domkach ten firmy bez morderstwa,proby zabojstwa,pobicia,kradziezy,itp.itd.Ludzie ktorzy tu dluzej pracuja-wiedza o czym mowie.ludzie ktorzy tu pracowali tez...

mieszko

Jutro wyjeżdżam do nich na produkcje 2 pytania jaki są warunki i praca jak wygląda oraz w jakim języku podpisuje sie umowe POMUŻcie PILNE!!!!

Zostaw opinię o The Perfect Match Detachering BV - Helmond

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Perfect Match Detachering BV

Dominic West | Netflix APK Free | Rolling Stone (1)