Virtu Production Sp. z o.o.

5 Dodaj opinię
Virtu Production Sp. z o.o.
5 1291 6 1

Opinie o Virtu Production Sp. z o.o.

ja

Witam. Przeczytałam że firma Państwa poszukuje pracownika na stanowisko - pracownik administracyjny magazynu. Proszę o informacje ile się zarobi na tym stanowisku. Chciałabym aplikować ale wiem że podczas rozmowy pada pytanie jakie wynagrodzenie chciałabym otrzymywać.

Była
@ja 07.11.2018 11:10

Zamiast pracy administracyjnej dzwga się towar. Nie jet to lekka praca. Cały czas siedzisz na magazynie, mało to się ma do pracy biurowej

Urszula
@Była 13.01.2019 21:41

Czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź i napisać, na jakie warunki zatrudnienia można liczyć na wspomnianym przez Ciebie stanowisku? Czy zagwarantowana jest umowa o pracę? Porusz tę kwestię w swojej wypowiedzi, ponieważ może ona zainteresować @ja oraz innych użytkowników obecnych na forum.

Ona

Czy dostaje się na święta Bożego Narodzenia benefity w postaci pieniędzy czy bony?

Ona
@Ona 21.11.2018 13:32

Pierw pokaż czy umiesz pracować

Urszula
@Ona 21.12.2018 12:10

Co konkretnie masz na myśli poprzez swoją wypowiedź? Czy wspomniane profity i ewentualne premie są tylko dla wybranej grupy pracowników? Jeżeli tak, to napisz proszę, jakie wymagania należy spełnić, żeby kwalifikować się do ich otrzymania w Virtu Production.

Anna

jaka kasa? jaka umowa? ktos cos?

Ania

napiszcie proszę jaka stawka i czy umowa o pracę dzięki!

Zawiercie

Witam czy pracownicy dostają jakieś benefity na świeta Bożego Narodzenia??

pracownk888

Pracowałam jakiś czas temu w tej firmie i szczerze jeśli ktoś chcę pracować to wcale nie jest tak źle. Na początku nadzorowała nade mną jedna osoba, która tłumaczyła mi powoli co i jak, wprowadzając mnie w całą 'politykę' firmy. Na resztę pracowników z danej zmiany także mogłam liczyć. Jeśli chodzi o kierownictwo też nie było na co narzekać, zazwyczaj szli mi na rękę. Zarobki, nie wiem jak na innych stanowiskach ale ja byłam zadowolona, zawsze wypłata + premia wpływała na konto terminowo . Jedynie jeśli chodzi o kadry tam załatwić coś było ciężko, lepiej sprawę było kierować do np. kierownika zmiany . Zwolniłam się ze względu na 3 zmiany, które na dłuższy okres nie pozwalały mi realizować innych planów. Ogólnie polecam ten zakład pracy .

Bogdan
@pracownk888 14.11.2018 09:16

Czy wynagrodzenie i warunki zatrudnienia zmieniały się wraz ze stażem pracy w Virtu Production? Zachęcam Ciebie także do napisania, od czego zależała ewentualna premia w firmie. Warto poruszyć te kwestie, gdyż niektórym użytkownikom pomoże ona w podjęciu decyzji o ewentualnej aplikacji do niej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Arkadiusz

Panie Jerzy to nie prawda, praca na linii produkcyjnej w Virtu jest przyjemna i godna polecenia. Pracuje rok i nie zamierzam odchodzić. A co do przerwy i odbijania się to taki jest regulamin w wiekszości zakładów i podpisał go pan przy podpisaniu umowy...

Jerzy
@Arkadiusz 20.11.2017 11:53

Nawet w innych obozach pracy w okolicy nie ma czegoś takiego... Czy w czasach kiedy to firmy szukają pracowników warto marnować czas na pracę w tak niemiłej atmosferze i w dodatku za głodową pensję? W sąsiedniej Dąbrowie Górniczej w każdym zakładzie produkcyjnym płacą kilkaset złotych więcej na rękę...

Arkadiusz
@Jerzy 25.11.2017 01:50

Panie Jerzy, wolne żarty... To może wszyscy zrezygnujmy z pracy i jedźmy opalać się na Bahamy. Chwila, tylko za co?

Jerzy
@Arkadiusz 28.11.2017 09:51

A czy ja napisałem, że mamy nie pracować? Chodzi mi o to, że jest w okolicy wiele ciekawszych alternatyw. Za dużo większe pieniądze i w lepszej atmosferze.

Lolek
@Jerzy 25.11.2017 01:50

Panie Jerzy zapraszam do firmy Brembo na dział odlewnia można tam zarobić 2100-2200

Jerzy
@Lolek 03.03.2018 10:10

Akurat pracowałem w Brembo na odlewni i mimo cięzkiej pracy nikt nie kazał mi odbijać się przy wyjściu i wejściu na hale niczym więzeń, kartą. Poza tym obecnie w Brembo na odlewni zarabia się bez nadgodzin 2600 netto.

ANAWA
@Lolek 03.03.2018 10:10

PANIE LOLEK ALE ILE NADGODZIN TEGO CZLOWIEKU NIE PISZESZ

Mimi
@Jerzy 25.11.2017 01:50

(usunięte przez administratora)ty chyba nie znasz realiów pracy na Zawierciu,tu narzekasz to idź do Villa Verde,gdzie mówią,że praca po 8 godzin a wychodzisz po 11,13 bez zapłaty i odbioru. Spróbuj tam,gdzie kłamstwo pogania kłamstwo za psie pieniądze,gdzie pupilki kierowniczki mają widoczne względy i dopiero opiniuj. Inne miejsce po 8zl na godzinę ,gdzie musisz zasłużyć sobie na wypłatę albo bar,gdzie robisz wszystko,a twoja wypłata jest tajemnica zawodowa.

Natalia

@krokiet k/g, rozumiem, że nie jesteś już pracownikiem firmy Virtu? Czy poziom organizacyjny i wysokość zarobków były głównymi powodami Twojej decyzji? Czy próbowałeś negocjować swoje wynagrodzenie? Obecnie pracownicy z doświadczeniem zyskują coraz bardziej na wartości. Przyczyną tego są braki wykwalifikowanych pracowników na rynku pracy.

Musia
@Natalia 28.06.2018 11:10

Chyba nie w tej firmie. Tu nie docenia się w ogóle pracownikow z doswiadczeniem - dodaje się im jedynie obowiązków co nie jest równoznaczne ze zmianą wynagrodzenia.

ktos
@Musia 18.07.2018 15:10

niestety to prawda.

Kandydatka

@Natalia, to była rekrutacja na stanowisko biurowe. Na początek umowa na okres próbny, standardowo 3 miesiące. Benefity typu zniżki na produkty firmy i wejściówki na basen w Łazach.

Musia
@Kandydatka 11.07.2018 15:29

benefitu przysługują również w okresie próbnym - tylko czy o benefity chodzi kiedy szukasz pracy ??? możliwość zakupu produktów - jak lubisz codziennie jeść gotowe jedzenie to się opłaca - ceny towarów bardzo korzystne, a basen - 2h/ miesiąc - dużo ??? Ważne jest chyba jednak wynagrodzenie podstawowe, jakie uzyskach po okresie próbnym - to ustal na początek ...

ktos
@Kandydatka 11.07.2018 15:29

w jakim dziale jeśli można spytać?

Tymon

Virtu Production to świetna firma i jeśli komuś nie odpowiada praca to powinien ją zmienić !!!

Gogol

Niektórzy tylko narzekać potrafią?

Natalia

@Kandydatka Rozumiem, serdecznie dziękuję za odpowiedź. Wspomniałaś, że na początku jest trzy miesięczny okres próbny. Czy możesz powiedzieć, jaką formę zatrudnienia wtedy oferuje firma Virtu Production takiemu pracownikowi? Ponadto, orientujesz się może, czy podczas okresu próbnego opisane przez Ciebie benefity przysługują już pracownikowi? Gdybyś mogła jeszcze rozwiać te wątpliwości, to będę zobowiązana.

Natalia

@Kandydatka Dziękuję za wypowiedź. Chciałabym spytać o to, jakie warunki zatrudnienia zostały Ci zaproponowane? Ponadto, jakbyś mogła napisać, na jakie stanowisko aplikowałaś to będzie super. Oczywiście, nie pytam o takie kwestie jak wynagrodzenie, gdyż to kwestia indywidualna. Chodzi mi o pozostałe warunki.

Kandydatka

Dzień dobry, Uczestniczyłam ostatnio w procesie rekrutacyjnym firmy Virtu i jestem mile zaskoczona. Bardzo profesjonalne podejście do kandydata, merytoryczna rozmowa i przyjazne nastawienie. Chociaż w efekcie procesu nie została podjęta współpraca, zdecydowanie pozytywnie oceniam sam proces rekrutacji. Mam nadzieję, że inni lokalni pracodawcy będą brali przykład z Virtu przynajmniej w tym aspekcie.

Natalia

@Ola, czy możesz doprecyzować swój wpis na temat firmy Virtu Production? Dla niektórych osób może być on nie do końca zrozumiały. Czy chciałaś napisać, że w ostatnim czasie wynagrodzenia w firmie wzrosły? Czy praca w tej firmie to praca zmianowa, a pracownik ma wpływ na kształt grafiku? Czy wiesz coś na ten temat?

Natalia

@Ola, Twoje wypowiedzi są dosyć lakoniczne, mogłabyś je rozwinąć? Dlaczego wypowiadasz się negatywnie o firmie? Opisz proszę swoje doświadczenia. Jakie wady dostrzegasz? Wspominasz też o częstych zwolnieniach, pracownicy odchodzą sami, czy dostają wypowiedzenie? Z czego wynika rotacja?

kierowca

Virtu jest ok jeżdżę tam dwa lata I jakoś nie słyszałem żeby magazyniezy narzekali. I żadne sie nie zwalnia

...$
@kierowca 16.03.2018 11:13

a w jakiej firmie pracujesz , mają nowe auto ? , ja myślę aby robić karierę na magazyniera w nowym zakładzie ,auto jest ważne czyli serwisowane kółka wymieni serwis ?,trust your intuition listen to your inner voice.

ANAWA
@...$ 16.03.2018 21:08

chyba jestes jakims przydupaczem

Pradawny
@kierowca 16.03.2018 11:13

Magazynierzy nie narzekaja jak sami uciekaja bo chca ich zniszczyc jak i reszte zakładu warunki sa tragiczne naprawy maszyn i osprzetu tragedia . nie dbaja o nikogo chyba ze o własne interesy .pozdrawiam

Ola
@kierowca 16.03.2018 11:13

Moze pracujesz w innym virtu bo tu na okroglo ktos zwalnia i magazyniezy tez

Natalia

Co możecie powiedzieć o pracy w Virtu Production? Zaszły jakieś zmiany w firmie od ostatniego wpisu? Piszecie, że praca jest ciężka a pracownicy mają krótkie przerwy, czy to prawda? Jaka atmosfera panuje w firmie?

Natalia

Słyszeliście już o planowanym na pierwszy kwartał 2018 roku otwarciu nowego zakładu produkcyjnego? Tym samym stworzone zostanie 130 nowych miejsc pracy. Co zapewne istotne jest dla lokalnych mieszkańców, gdyż w województwie śląskim region zawierciański jest jednym z rejonów najbardziej dotkniętych bezrobociem. Co jeszcze warto wiedzieć o tej inwestycji?

Łukasz
@Natalia 27.10.2017 10:21

Umów się ze mną

ANAWA

Piekne wpisy pochodza od gory nie sciemniajcie niech ludzie dowiedza sie prawdy jak tu sie zapier. ILE GODZIN TYGODNIOWO

Asia

Bardzo dobra firma !! Sama mieszkam w Zawierciu i jestem dumna, że ta firma tak się rozwija i kojarzy ja coraz więcej osob. Jeżeli chodzi o pracę to pracuje tam mój znajomy na produkcji i z tego co wiem jest zadowolony. Podobno dbają nie tylko o pracownikow administracyjnych, ale o produkcyjnych rowniez.

Adrian
@Asia 15.12.2017 12:25

Widzę, że pracownicy wyższego szczebla z Virtu piszą sami sobie opinię aby tylko ktoś przyszedł do tego obozu pracy. Brakuje już Ukrainców na rynku pracy?

Lewy
@Asia 15.12.2017 12:25

Hahaha dobry zart. Kadry pieknie za PR robia

ANAWA
@Adrian 18.12.2017 03:56

ZGADZAM SIE Z TO BA TA FIRMA TO WYKONCZALNIA PRACA BARDZO CIEZKA I WYCZERPUJACA I MALO PLATNA CO DO TEJ PRACY.W BIURZE JEST ICH JAK ZYDOW A MY NA NICH ZAPIER.

Beat

Chcialabym podziękować za zanizona wyplate na swieta kolejny raz wstyd. Nie szanujecie swoich pracownikow ludzie zaczna odchodzic ukraincy rowniez uciekna.

Pracownik
@Beat 15.12.2017 10:35

Tylko za święta płacą po 10 stycznia. Coś ściemniasz Beata. Ja dostałem wypłatę i jestem mega zadowolony. Nie siej fermentu

Beat
@Pracownik 23.01.2018 22:03

Trolla za to sie placi zeby wszystko ladnie pieknie opowiadali prawda?

fiszu

no nie jest łatwo, bo to produkcja a nie kawiarnia nie ? stoisz i robisz, jedziesz z koksem, tzn. z pierogami. Nie każdy ma takie szczenscie że kocha swoja prace bo to jego pasja albo jest taka mega, że oddaje sie jej w pelni. Praca w virtu daje mi zarobek i normalne życie dlatego sie ciesze

Robol
@fiszu 19.06.2017 14:50

Normalne życie brawo TY... Pracując 6 dni w tygodniu ty żyjesz....

Mark

Witam, czy ktoś może napisać jaka praca na produkcji? Ile zmian? Czy czterobrygadowka? Ile przerw? Czy jest palarnia? Bo w niektorych zakaldach nie mozna palic. Jak liderzy i zarobki? Dziekuje I czy mozna sie jakos dostac z dworca pkp? Dojde na pichote? jak dlugo albo czy sa autobusy Duzo pytan, sory i dzieki za odpowiedz

Jerzy
@Mark 21.01.2018 16:08

Miałem nieprzyjemność pracować tam kilka lat temu. Mam nadzieję, że coś od tamtego czasu się zmieniło. Więc po kolei : -Przerwa jedna w trakcie zmiany, niby 15-minutowa, ale tak naprawdę góra 10minutowa. Stołówka jest daleko od hali i dojście na nią zajmuje jakieś 2.5min w jedną stronę . -Człowiek czuje się w pracy jak więzień gdy za każdym razem gdy wchodzi i wychodzi z hali musi się odbić i przejść przez specjalne bramki jak na lotnisku. -Z dworca w Zawierciu do zakładu masz jakieś 3km, więc bardzo daleko -Płaca to minimalna krajowa -Atmosfera beznadziejna, Kobiety które tam pracowały miałem wrażenie, że są zadowolone, że mają jakąkolwiek pracę i przez to nawet jak narzekały to po kryjomu. Reasumując, mam nadzieję, że w tych czasach, gdy praca czeka na nas na każdym kroku coś się zmieniło i nikt nie wykorzystuje człowieka jak jeszcze kilka lat temu za 1500zł. W dodatku w ciężkich warunkach.

Mmm

Witam,mozecie powiedziec mi jak wyglada praca na magazynie jakoe stanowiska , obowiazki,placa,atmosfera,kadra? I czy w tej firmie mozna w jakis sposob awansowac czy nie ma szans kazdy jest robolem?serio jest jedna przerwa 15min?

Arco
@Mmm 07.12.2017 19:31

Pracowalem na magazynie surowcow porazka

zainteresowany

Witam widze ze pojawiło się pare nowych ofert do pracy w virtu potrzebują na produkcje do magazynu i na dział inwestycji budowlany jak wyglądam tam praca jakie stawki atmosfera ? możecie cos napisac o dzialach

Ania
@zainteresowany 18.12.2017 09:05

Cześć, praca wygląda wspaniale, sielanka od samego rana, ludzie życzliwi, chętnie pomogą. Kierownictwo to anioły nie ludzie, chętnie pomagają nowym pracownikom a i nawet dobrym słowem uświadczą. Płace są jak na warunki na wyrost jak widzisz pasek to masz chęć oddać połowę kierownictwu bo jak na warunki Zawierciańskie to aż za dużo. A co do awansów to za przykład podam Zarząd. Jak to piszą, bardzo dobra firma!!

Andreas
@Ania 19.12.2017 23:27

Anka bierz mniej tego gówna albo zmień dilera. Jak można tak w tyłek wchodzić ....

Zawiedziony klient

Kupiłem wczoraj sajgonki firmy Virtu. Dziś je odgrzałem i spróbowałem zjeść. Okazało się, że są to zwykłe naleśniki. Po prostu nadzienie jest zawinięte w naleśnik, nie w papier ryżowy. Są tylko zawinięte tak, aby przypominały sajgonki. Jedyne co tam przypomina sajgonki to sos słodko-kwaśny. Firma ma klientów za idiotów, myśląc, że nie jedli oryginalnych sajgonek. Nigdy już nie kupię niczego, co wyprodukował Virtu. Totalny badziew.

Krisse

Na jakim dziale jest najlepsza atmosfera ? Jak podchodzą do nowych pracowników ? I czy w ogóle warto się przyjmować?

Aleksandra H.

Długo szukałam pracy i znalazłam przez agencję pracy POWERJOBS, polecam osobom, które produkcji się nie boją

anonim

(usunięte przez administratora)

Blablabla

Z eksportu????

Zostaw opinię o Virtu Production Sp. z o.o. - Zawiercie

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Virtu Production Sp. z o.o.

Descargar | Download APK | Clannad + OVA BD Subtitle Indonesia