Tarczyński S.A.

2 Dodaj opinię
Tarczyński S.A.
2 528 6 1

Opinie o Tarczyński S.A.

Kabanos

Czy ktoś wie dlaczego odszedł główny technolog? Co się stało?

Kim
@Kabanos 14.02.2019 22:37

Cały czas wesoło w Ujezdzcu widzę ???? Reality show się kręci. To dobrze, Nie da się tam popaść w rutynę...

Były technolog
@Kabanos 14.02.2019 22:37

Szukał spokojnej głowy i nie wytrzymał gnojenia lub Jacco mistrz Tybetu i okolic jako dziki i nieokiełznany dzik go pogonił

Buła
@Kabanos 14.02.2019 22:37

Chłopak był dobry i w wariatkowie nie chciał pracować

Merch

Te wszystkie negatywne opinie mnie totalnie zaskakują, czyżby ból niezatrudnionych ? Aplikowałem na stanowisko Mobilny Merchandiser, po 3 tygodniach się odezwali, zaprosili mnie na rozmowę w miejscu zamieszkania (Pomorskie). Trzy dni potem dostałem zaproszenie do współpracy, mogłem sobie wybrać termin rozpoczęcia, wiązało się to z wyjazdem na 5 dni do Trzebnicy, koszty dojazdu na własna rękę, za to zakwaterowanie zapewnli i to w całkiem niezłym 4 gwiazdkowym hotelu Trzebnica, śniadania tez opłacili. Szkolenie polegało na poznaniu każdego działu w firmie w głównej siedzibie, Ujescisko. Zakład totalnie profesjonalny, świetna organizacja, dużo kontroli (alkomat na wejściu itd.) ale to normalne przy tak dużych zakładach. Standardy czystości itd. bardzo wysokie. Ludzie za równo szkoleniowcy jak i przełożeni mili, pomocni, wyrozumiali. Służbowe auto (3 letnie) po 3 msc pracy możliwość robienia prywatnych kilometrów. Stały kontakt i wsparcie ze strony przełożonych podczas pracy, trochę nadgodzin nie płatnych, ale można je sobie odebrać wcześniej kończąc w luźniejsze dni. O ile ktoś sumiennie wykonuje obowiązki to nie ma problemów. Zarobi w porządku, umowa o prace, pełne ubezpieczenie. Nie wiem jak ludzie z produkcji, ale ja jestem osobiście bardzo zadowolony. Polecam, zwłaszcza ze firma jest w fazie totalnego rozwoju, a ostatnio doszła do porozumienia z producentami zza oceanu i wchodzi na rynek USA ;)

Zdeniu
@Merch 04.08.2018 12:10

Kto Ci odda tam nadgodziny ? Co ty piszesz... "to nie apteka" Trochę nadgodzin ? Popracuj jeszcze chwilę i zobaczysz, z nowymi zawsze obchodzą się jak z jajkiem. Do pierwszej zjebki szefa że np za szybko jesteś na przerwie albo ktoś z kolegów z biura obchodzi urodziny i składasz mu życzenia w biurze.... marketing coś o ty wie, spytaj kolegów z działu ;) Coś mi tu śmierdzi wpisem hr. Umowa o pracę z pełną kwotą czy z premią uznaniowa którą Ci zabiorą jak za dużo będziesz prywatnie korzystał tym swoim 3letnim autkiem albo za mało nadgodzinek wyrobisz. Pełną opiekę medyczną też masz szkoda że l4 musisz konsultować z przełożony czy możesz skorzystać.... Z urlopikami też ciężko bywa :) Produkcja tam ma chyba najlepiej....8h i do domciu. Nadgodziny płatne.

oneba
@Merch 04.08.2018 12:10

Widać, że jesteś bardzo zaznajomiony z firmą, w której jesteś ztrudniony :) Ujeścisko? srsly? :D

ABC
@Merch 04.08.2018 12:10

O stary, ale pracownicy czytający to forum (a jest ich mnóstwo) będą mieli z Ciebie polewkę :) nick Merch naprawdę był bardzo oryginalny, zwłaszcza, że napisałeś na jakim rejonie działasz :D a serwisantów tam jeśli nie Ty jeden to max 2. Tylko się nie posikaj jak dostaniesz nowe auto bo zaraz Ci się w obecnym leasing skończy.

Akcent
@Merch 04.08.2018 12:10

Hahahaha nowy dział HR widzę działa ;) Żałosne jest takie mydlenie....ktoś kiedyś za te kłamstwa dobierze wam się do (usunięte przez administratora) i zostanie wam tylko szukanie Ukraińców do biur, lecz z nimi też ostatnio ciężko;)

anonymous
@Akcent 05.08.2018 16:52

Jaki HR ? HR by mądrze napisał, a tu widać że chłopak ma pierwszą pracę i mało rodziny nie sprzeda za pomarańczowy :) P.s Niech się dowie dlaczego Jego poprzednik zrezygnował :)

dg
@Merch 04.08.2018 12:10

ahahahhaa ja pamiętam jak ja byłem zachwycony po szkoleniach. pożyjemy zobaczymy

Była
@Merch 04.08.2018 12:10

To jest ta Psedureklama a jest tam tam jak pisza. Wole wode i suchy chleb niz tam prqcowac.

Szuwarówszum
@Merch 04.08.2018 12:10

Nie wiedziałem, że są już takie silne dopalacze, nie bies tego bo się wykoncysss

Merch
@Merch 04.08.2018 12:10

Pracuje dalej i zdania nie zmieniłem :) I nie macie pojęcia jak mnie bawi wasz ból (usunięte przez administratora) :D

Karolina P.

Ja podziękowałam po drugiej rozmowie kwalifikacyjnej, praca 7 dni w tygodniu w nocy mówię w dwóch językach mam skończone 3 kierunki studiów w tym managerskie.(usunięte przez administratora)Tak mnie to zniesmaczylo że w sklepie nie wybieram już produktów Tarczyński, a kupowałam je z dumą mówiąc nasze.

Ada
@Karolina P. 31.01.2019 22:42

A ten filmik można gdzieś obejrzeć? Warto pokazywać patologie

Trąba
@Karolina P. 31.01.2019 22:42

Tam na studia menadżerskie nie patrzą i na języki. Wystarczy że masz skończona podstawówkę lub cku i biegle władasz wulgaryzmami. Wtedy masz szansę aplikować na managera działu i doskonale się odnajdziesz w tym towarzystwie :)

Łukasz
@Trąba 02.02.2019 08:33

Rzeczywiście jest tak, że pracodawca nie zwraca uwagi na ukończone szkoły oraz umiejętności posługiwania się językami obcymi w przypadku aplikowania do pracy w firmie Tarczyński? Skąd w ogóle wzięła się u Ciebie taka opinia na ten temat? Obecnie widzę, że firma poszukuje kilku pracowników http://grupatarczynski.pl/kariera/#oferty-pracy W każdej z ofert widnieją wymagania stawiane przed potencjalnymi kandydatami, dlatego zastanawia mnie, czy w rzeczywistości nie są one aż tak bardzo niezbędne?

Xxxxxxo
@Łukasz 05.02.2019 10:21

Jeżeli będziesz blisko produkcji to jedyny język obcy jaki Ci się przyda to na pewno rosyjski/ ukraiński. Poza tym nie spotkałem się z tym, aby inny język obcy był pożądany no chyba, że zalapalbys się do działu eksportu(usunięte przez administratora)Co do innych umiejętności/ wymagan to są one wspomniane, na rozmowie też o nie pytają, ale w rzeczywistości lepiej za bardzo się nie wychylaj(usunięte przez administratora)

Zainteresowany
@Karolina P. 31.01.2019 22:42

Dzisiaj niestety studia nic nie znaczą to zwykły papierek nic nie warty niezależnie co się kończyło!! Liczą się umiejętności i co potrafisz takie niestety czasy są ja skończyłem 2 kierunki studiów ekonomię i zarządzanie znam dwa języki o pracuje w Niemczech na produkcji o zarabiam 2300 euro

Nick
@Zainteresowany 06.02.2019 18:18

Więc jedyne o potrafisz to praca na produkcji....gratuluję umiejętności :)

Zainteresowany

Mam pytanie jak się pracuje na magazynie, atmosfera, ile zmian, zarobki Doświadczenie mam, uprawnienia na wózki widłowe, i dojazd czy firma dowozi bo mieszkam 40 km od Trzebnicy

Miły Pan

Witam, Chciałbym aplikować na głównego technologa bo słyszałem że szukają wykształconego, z wysoką kulturą osobistą, szanującego pracowników.

Zarząd
@Miły Pan 21.01.2019 23:13

Tak. Zgadza się. Poszukujemy i serdecznie zapraszamy. Cechy, które Pan wymienił są kluczowe na tym stanowisku, gdyż cała firma opiera się na koleżeństwie, szacunku, poszanowania innych, doceniania zdania odrębnego, oraz wyjątkowej wrażliwości na krzywdę ludzi i niesienie im pomocy

Xxxxxxo
@Miły Pan 21.01.2019 23:13

Nie pomyliłeś ofert?? :D

Adam
@Miły Pan 21.01.2019 23:13

A prawo jazdy Pan posiada?

Miły Pan
@Xxxxxxo 22.01.2019 14:20

Oczywiście, że pomyliłem ????... W mej wypowiedzi jest przekaz podprogowy i ukryty sarkazm... ???? W sensie, że właśnie takich ludzi o jakich pisze to tam brakuje.....

Zarząd
@Adam 22.01.2019 17:03

Ależ po co? Na tym stanowisku gwarantujemy szofera. Proszę przybywać i się nie obawiać. Zaopiekujemy się Panem

Zarząd
@Miły Pan 22.01.2019 21:10

Bardzo nas Pan rozczarował swoją wypowiedzią. Liczyliśmy, że dołączy Pan do naszego zespołu i nawet zwolniliśmy już obecnego technologa, aby zrobić miejsce dla Pana. Gdyby zmienił Pan zdanie to zapraszamy

Cyna
@Zarząd 23.01.2019 07:47

Panie D....Pan wie, że elokwencja i inteligencja nie muszą iść w parze z mądrością,a czego Pan jest przykładem.

Xxxxx

Witam. Pracuje w firmie od kilku miesięcy, więc jakiś pogląd już mam na realną sytuacje i na komentarze. W działach, wokół których się obracam, ludzie są bardzo mili i sympatyczni, wiec istotny jest zespół do którego się trafia. Mój Dyrektor stoi murem za swoimi pracownikami i jest naprawdę ludzki i sympatyczny. Sytuacje w firmie są różne, raz jest wesoło, raz każdy jest z nastawieniem „bez kija nie podchodź”, ale tak jest w każdej firmie, w której dotychczas stanęła moja noga. Szef to Szef, może jest specyficzny, ale tłumacze to sobie i innym w ten sposób: wyobraźcie sobie was na takim stanowisku, ze zbudowaliście TO WSZYSTKO własnymi rękami i latami ciężkiej pracy, ludzie was robili w ciula niejednokrotnie, więc to normalne, że panuje zasada ograniczonego zaufania. Jeśli jesteś pracowity, masz w sobie coś, co da wartość dodaną dla firmy, to nie czytaj tych pomyji pracowników produkcji, technologii - walka szczurów, czy ewentualnie sprzedaży (która raz wychodzi, a raz nie). Jeśli jesteś rozsądnym człowiekiem to przyjdziesz i się sam przekonasz, sam zbudujesz sobie opinie na temat Tarczynskiego. Tyle ode mnie.

Trolololo
@Xxxxx 23.01.2019 07:09

O jakim dziale piszesz, HR? :D

ddf
@Xxxxx 23.01.2019 07:09

"Mój Dyrektor stoi murem za swoimi pracownikami i jest naprawdę ludzki i sympatyczny." To chyba jakiś nowy dyrektor ??? Znani mi to stoją murem ale za sobą a nie za pracownikiem :) Ci o których piszesz są szybciutko zwalniani bo ich profil nie pasuje polityce firmy jaka jest prowadzona czyli zamordyzm i siedzenie cicho, prawo głosu i wyrażania opinii ma tylko jedna osoba.

Hanna
@ddf 26.01.2019 16:35

Bardzo proszę, byśmy skupili się na ocenianiu warunków pracy, a nie osób trzecich. Każdy ma prawo wyrazić swój pogląd na dany aspekt zatrudnienia, jeżeli tylko przestrzega kultury wypowiedzi i regulaminu forum GoWork.pl. http://extreme-tent-technology.com/regulamin Czy wiecie, że za podejście do pracownika i dobre praktyki HR firma została doceniona zarówno na rynku, jak i przez niezależne instytucje. Świadczy o tym przyznana nagroda "Solidnego Pracodawcy Roku" w 2015, 2016 oraz 2017 roku. W związku z tym pozytywne opinie na temat tego pracodawcy wydają się być uzasadnione, nie sądzicie?

Mark
@Hanna 28.01.2019 18:53

Haniu. Czyli 99,99% tego forum kłamie? Pracowałem tam kilka lat i uwierz mi takiego traktowania ludzi jak śmieci ( wyzywanie, poniżanie, ubliżanie, wyśmiewanie) przez właściciela i kadrę zarządzającą nie widziałem. Przyznane nagrody „takiemu” pracodawcy nie dają dobrego świadectwa organizatorowi tego żenującego konkursu

dsd
@Hanna 28.01.2019 18:53

ile kosztuje taka nagroda ? To tak jak z nagrodami na produkt roku

X.x.
@dsd 30.01.2019 14:57

Te związki zawodowe to będą jakie? Każdy będzie mógł się zapisać? Czy prawdą?

Edek

Kupiłem kabanosy tej firmy. Były niedobre . Wogole nie przyprawione. Smakowały beznadziejnie. Pies nie chciał tego zjeść. Poszły do kosza. Moje sugestie dla Tarczyński S.A.: Bardziej surowa kontrola jakości.weryfikacja smaku

Monika

Pojawiło się ogloszenie o pracę jako PH na Konin. Czy ktoś orientuje się jakie warunki gwarantuje firma, zarobki etc? Słyszałam, że panuje spora rotacja wśród pracowników?

HR Dep
@Monika 23.01.2019 18:17

Warunki są super a rotacji nie ma. Vacat jest z naturalnej selekcji. Zapraszamy

człowiek

Z tego co słyszałem, to panu głównemu technologowi z UM to już nikt prawie charakterem nie pasuje do teamu... To niech zacznie wyznawac zasadę człowiek człowiekowi człowiekiem a nie wilkiem.. I więcej pokory, mniej krzyku i zrozumienia dla młodych wykształconych inteligentnych ludzi, którzy chcą pracować i się rozwijać, tam to jedynie Pan Dyrektor to człowiek o wielkim i dobrym sercu, który nie krzyczy a pomoże i zrozumie.

Miły Pan

Witam, Chciałbym aplikować na głównego technologa bo słyszałem, że szukają wykształconego, z wysoką kulturą osobistą, szanującego pracowników.

Masmix

Spieszmy się czytać komentarze - tak szybko są usuwane :)

LoLO

Witam, jak wyglądają projekty stażowe w firmie Tarczyński ?

Stażysta
@LoLO 17.12.2018 16:55

Wspaniale

LoLO
@Stażysta 17.12.2018 21:40

Mógłbyś powiedzieć coś wiecej jak wygląda cały staż, rekrutacja, zarobki?

ex
@LoLO 18.12.2018 11:01

już mówię. zarobki jak w każdej przeciętnej firmie. byle korpo da ci więcej na stażu. Rekrutacji za moich czasów praktycznie nie było. brali jak leciało bo z 50 osób zostaje po roku może dwie. Jak się pracuje ? Domyśl się i poczytaj komentarze których jeszcze nie usunęli

loLo
@ex 19.12.2018 15:46

A kiedy odbywaleś staż ?

Xoxoxo
@LoLO 17.12.2018 16:55

Jeżeli jesteś po studiach to śmiało możesz spróbować, selekcja jest taka o jakiej wspomniano wcześniej o atmosferze nie wspomnę bo masz od tego cały temat i nie ma w tym żadnej przesady :) na pewno po takim doświadczeniu będziesz potrafił docenić przyszłych pracodawców bo w dzisiejszych czasach ciężko spotkac taki cyrk jaki dzieje się w ujezdzcu :)

loLO
@Xoxoxo 23.12.2018 18:13

A będę wstanie czegoś się tam nauczyć czy będę tam służyć jako tania siła robocza ?

Xoxoxo
@loLO 26.12.2018 00:59

A jaki staż Cię interesuje dokładnie? Kierowniczy czy technologiczny?

ex
@loLO 26.12.2018 00:59

Nie nauczysz się niczego. Większość rzeczy jest dostępna dla garstki wybranych, a próbując się coś dowiedzieć będziesz odbierany jak szpieg. Praca odtwórcza. Ktoś zleca ci zadanie, ty je wykonujesz, nie pytając dlaczego, po co i czemu

loLo
@ex 26.12.2018 11:40

A mogę wiedzieć kiedy odbywales staż ?

Kim
@loLo 26.12.2018 16:12

A co łudzisz się jest lepiej i dostaniesz tam pracę marzeń hahahaha

dsdasdasd
@Kim 27.12.2018 17:05

Co za żałosne odpowiedzi, nie dziwie się że was wyrzucali albo traktowali jak gów, bo takich pracowników sam bym cisnął do granic możliwości. Gośc pyta kulturalnie a takie smieci mu odpisujecie.

Max
@dsdasdasd 18.01.2019 22:10

Czego pyskujesz batonie. Każdy odpisał mu zgodnie z prawdą, że nie ma czego szukać w tej firmie. Jeżeli zachęcasz do pracy w Tarczynski to zaliczasz się do 2% grona ludzi a stażysta nie ma do was wstępu. Wiec nie trolluj tylko idź do pracy bo dziś sobota

Zainteresowany_tematem

A jak wygląda praca w biurze? Jestem po Zarządzaniu i inżynierii produkcji i chcę aplikować do działu jakości, analiz produkcyjnych, ewentualnie marketingu. Jak atmosfera, zarobki, szanse na rozwój?

Miki
@Zainteresowany_tematem 15.01.2019 15:45

Szkoda że na tych studiach nie nauczyli czytać ze zrozumieniem. Gdyby tak było to byś bez sensu nie pytał i nie zaśmiecał forum

Zainteresowany tematem
@Miki 15.01.2019 21:03

No właśnie nie widzę żadnego wpisu dotyczącego wymienionych działów. Jeżeli były, to podaj proszę datę, będzie prościej.

Zainteresowany_tematem
@Miki 15.01.2019 21:03

No właśnie nie widzę żadnego wpisu dotyczącego wymienionych działów. Ale jeśli Ty widzisz to podaj datę, będzie prościej. Bo komentowaniem kogo ile nauczyli na studiach też zaśmiecasz forum.

zbe
@Zainteresowany tematem 17.01.2019 15:03

co za młot.... aplikuj wstępną weryfikację tymi wpisami już przeszedłeś, teraz będzie z górki. Szukają tam takich osób

Miki
@Zainteresowany tematem 17.01.2019 15:03

Oki. Generalnie jakbyś poczytał to dział nie ma znaczenia, atmosfera jest fatalna, mobbing intensywny, ciagle poniżanie słowne, ale również podsłuchy, przegląd maili tzw oko prezesa, donoszenie. Prezio z przyboczną gwardią intelektualnych troglodytów pilnuje abyś nie czuł się zbyt swobodnie. Jeżeli to co napisałem Ci odpowiada to aplikuj i powodzenia

Tomasz

Czy napisze ktoś coś więcej o dziale Automatyzacji Procesów Produkcyjnych? Pojawiła się oferta na Robotyka lecz w kontekście poniższych opini mam mieszane uczucia czy warto aplikować ?

Nie Robot
@Tomasz 10.01.2019 18:13

Warto. Tylko robot tam wytrzyma

Milionerzy

Nie rozrabiaj, nie podskakuj... Siedź na d***e i przytakuj! :)

MM

Kasują niekorzystne opinie.Jest az tak zle? :D

Lola

Witam, jak obecnie wygląda praca w biurze? Czy pracuje się od 7:30 do 15:30 ? Czy są nadgodziny ? Jak atmosfera i podejście do pracownika ?

Ada
@Lola 04.01.2019 12:03

Parcujemy od 7:30 i zostajemy do momentu kiedy nasz Jaśnie Panujący Prezes pozostaje w firmie. Nadgodziny są - oczywiście niepłatne. Atmosfera - wspaniała

Lola
@Ada 04.01.2019 22:20

Jak wynagrodzenie ? ile osoba zaczynająca pracę może zarobić ?

Ada
@Lola 05.01.2019 13:54

Najniższa krajowa

xx
@Lola 05.01.2019 13:54

Po co pytasz. Chcesz (usunięte przez administratora) po 12 godzin mając płacony tylko etat ? Nie odbierać nadgodzin ? Liczyć się z tym że ktoś wejdzie i ryknie na ciebie bo krzywo siedzisz ? Zarobisz 2500 na rękę. Ja bym wolała w markecie

HONOROWY

Opinia na temat pracy na stanowisku MOBILNY MERCHANDISER : Praca nie należy do lekkich i przyjemnych.. Towaru jest dużo, rózne gramatury, smaki itp itd. Za każdym razem trzeba wszystko przeglądnąć, sprawdzić daty, zrobić ew reklamacje wad jakościowycy (tak do tej pory robili to przedstawiciele handlowi, ale przecież nie moga sie przemęczać więc dodano ten obowiązek merchom, dodam że kosztem ich czasu pracy i 0zł wiecej). Dodatkowo na większości sklepów kierownictwo, które traktuje Cie jak powietrze i nie chce Cie widzieć- bo nie jestes PH wiec nic z Tobą nie załatwią. Praca jest NIBY na etat a tak naprawdę masz jeździć dopóki nie zrobisz wszystkich punktów(robisz nadgodziny ktore nie zostana Ci wypłacone , a jedynie możesz je odebrać w jakiś inny dzień jak skończysz wcześniej) Więc zdaża się, że rypiesz po 10-12h bo ktoś ułożył Ci "świetną trasówkę" i jeździsz zygzakiem po województwie. Wizyt miało być 6 dziennie (tak mówiono na rozmowie o pracę) w praktyce okazało się że jest ze 2-3x w tyg po 7 wizyt.. Wszystko musisz notować w tablecie, a do tego jeszcze na koniec dnia pisać raport(w którym jest to samo co w programie z tableta i ktory malo kto czyta sick!) Dostajesz auto do pracy, ale nie do uzytku prywatnego (Dopiero po 3 mcach pracy) ale juz od 1 dnia masz sie tym autem zajmowac (tankowanie, mycie,ew serwis itp) wszystko musisz klepac w tableta co do kilometra, bron boze sie pomyl! Benefity : lux med - spoko za free, multisport nie mialem ale nie jest za darmo tylko za kase, zeby dostac bony na świeyta musisz wyslac do firmy PITy rodziny i swoje... swietnie podziel sie z nimi swoimi zarobkami i dochodami, pewniie lubia to wiedziec i dadza Ci moze 200zł. Przełożeni- nie dbaja o nic jak tylko o swoje targety i swoje stanowisko, maja to w (usunięte przez administratora) czy ktos Cie pobije w robocie czy zwyzywa , masz siedziec cicho, nic sie nie odzywac i robic serwis- dobro firmy najwazniejsze! A jak cos odbakniesz , to od razu wylotka bo "firmie to szkodzi". Żadnej sprawiedliwości i poszanowania dla pracownika i jego czasu wolnego po etatowych 8godzinach. Także idealny pracownik w tej firmie to taki, który nie ma swojego zdania, nie dopomina sie o swoje, robi co mu karzą jak niewolnik u Pana i do tego robi dobrą minę do złej gry. Jesli nie masz jaj, lubisz być popychadłem to praca dla Ciebie :) Aaaa i trzeba wspomnieć o awansach, obiecuja a potem i tak zatrudniają PH z kilkuletnim co najmniej doświadczeniem zamiast awansowac mercha, który juz pracuje długo. Tak obiektywnie to wygląda z mojej strony, mam nadzieje że komus pomogłem podjąć właściwą decyzję, a jeżeli nie to zobaczy w praktyce czy to co pisałem to prawda :) Pozdrawiam!

Pieszczoch
@HONOROWY 19.10.2018 21:41

Samochód dają pod dom czy odbierasz co rano z jakiegoś miejsca?

Książę Wielmożny Pan
@Pieszczoch 03.01.2019 18:21

Noo niestety odbierasz w firmie ale dowożą cię karocą 6 konną.

Asd-_^

Witam serdecznie forumowiczów. Widzę ze ile ludzi, tyle opinii, natomiast prosił bym o rzeczowa odpowiedz dotycząca stanowiska KAM - Key Account Manager (Śląsk); jakie uposażenie / narzędzia na w/w stanowisku, liczebność klientow, orientacyjna stawka wynagrodzenia...? Z góry serdecznie dziękuje za informacje.

Kama
@Asd-_^ 22.12.2018 05:25

No raczej wiele osób, ale opinia jedna. Wniosek: omijaj tą firmę z daleka

Asd-_^
@Kama 22.12.2018 11:58

Kama - a możesz uściślić swoją wypowiedz i podać konkrety o które prosiłem ?:-) z góry dziękuje.

Laska
@Asd-_^ 24.12.2018 21:28

jeśli masz problemy z przeczytaniem opinii o firmie to przyjmij ofertę. W tej firmie nauczyłam się jednego. Prawie każdy kto przychodził z zewnątrz szybko się zwijał, bo takie podejście tylko tu. Dlatego tak rozwinięte mają programy stażowe, bo stażyści nie mają wyboru. Chcesz to idź

Relik
@Laska 31.12.2018 21:07

Dlaczego stażyści nie mają wyboru ?

Trolololo
@Relik 02.01.2019 09:46

Program jest ustalony z góry i poniekąd nie masz wyboru bo albo przypasujesz albo sprytnie się Ciebie pozbeda

Laska
@Relik 02.01.2019 09:46

Gdzie pójdziesz po studiach ? Tarczyński cię zatrudni. A stażysta się postawi ?

Piotrek

Jak wyglądają mieszkania pracownicze ?

Ka

Proszę napiszcie jak wyglądają warunki w Tarczynskim na stanowisku Przedstawiciela Handlowego

HR Manager
@Ka 13.09.2018 19:08

Są bardzo dobre i atrakcyjne. Dostajesz ok(usunięte przez administratora), skoda superb, iPhone, ipad, macbook, bogaty pakiet socjalny ( prywatny lekarz 24 h dla Ciebie i rodziny, prywatny trener osobisty w ramach Ultra Premium Hyper Benefit) umowa o prace z zagwarantowaną roczną odprawą. Dodatkowo super atmosfera, wsparcie przełożonych na każdym szczeblu, rozwój kariery w ramach „Zostań Prezesem”, chyba większość opisałem a jeżeli coś pominąłem to zachęcam dobpoczytania wpisów poniżej na forum bi chyba nie czytałeś

HR Manager
@HR Manager 13.09.2018 23:26

A dlaczego usunęliście kwotę wynagrodzenia??? Czy to niezgodne z regulaminem??? Myślałem, że to forum służy dystrybucji informacji, ale chyba nie

Siwy
@Ka 13.09.2018 19:08

Warunki super, wysokie zarobki, tel, iPod, auto służbowe również do prywatnego korzystania. Trzeba po prostu się wykazać.Warto! Najlepsi zostają i pracują po 10, 15 lat a nieroby nawet 3 miesięcy nie przepracują. Chcieliby zarabiać ale też leżeć i pachnieć. I to właśnie oni zaraz tutaj negatywnie napiszą bo co mają do roboty jak nigdzie ich nie chcą.

Wstrząśnięty nie zmieszany
@Siwy 22.12.2018 18:52

Ho ho ho ho pan z zarządu czy właściciel? (usunięte przez administratora) albo(usunięte przez administratora)Tak panie prezesie, oczywiście panie prezesie jak najbardziej panie prezesie

Święty Mikołaj

Święta w domu czy w pracy ?

Pracownik
@Święty Mikołaj 21.12.2018 15:57

Nooo w pracy, niestety

MINISTRANT
@Pracownik 22.12.2018 07:47

Czy kiedykolwiek produkcja staje ze wszyscy maja wolne czy działa okrągły rok ?

WILCZUR
@Święty Mikołaj 21.12.2018 15:57

W pracy jak zawsze, wszyscy jesteśmy zadowoleni :)

Brodacz

Co łączy normalnych, kulturalnych, inteligentnych facetów którzy potrzebują lekkiej odmiany ? Zapuszczaja brody. A co łączy dyktatorów? Adolf, Stalin, Hussein, Pinochet? Szczur pod nosem; ) A co na to Tata? Mam i ja! :))

Pracownica produkcji
@Brodacz 18.12.2018 11:08

Pozdrawiam wszystkich brodaczy!

Brodacz

Jak na dyktaturę przystało niewygodne posty są szybciutko usuwane. No cóż, pudrem syfa nie da się wyleczyć ale próbujcie :)

skrzynek

Czytam i jestem pewien obaw co do stanowiska PH do sieci. ? Czy ktoś może konkretnie odpowiedzieć Pozdrawiam Grzegorz

Pracownik
@skrzynek 16.12.2018 15:11

A jakie inne konkrety poza tymi co masz poniżej byś chciał? Temperatura wody w kiblu? Ilość miejsc parkingowych? Rodzaj opon do samochodu służbowego? Marka sprzętu podsłuchowego? Ilość obelg w tygodniu? Czy wyzywają tylko w języku polskim? Czy po 12 godz pracy możesz buc już w domu? Co jeszcze chcesz wiedzieć?

kasia
@skrzynek 16.12.2018 15:11

Grzegorzu, jakie jest pytanie?

Kb

Cześć. Interesuje mnie praca w tej firmie jako pakowacz. Jak wyglądają stawki i czy praca jest ok?

Syn
@Kb 11.12.2018 11:08

Praca ok. Pensja ok 5000 brutto. Atmosfera super. Właściciel czasami osobiście pakuje towar. Jak kończyny to zaprasza nas na pizzę albo pyfko. Super jak w rodzinie. Kochamy go i wspieramy w działaniach. Polecam

Pracownik
@Kb 11.12.2018 11:08

Jest super. Zarobki rewelacja. Atmosfera słodka. Socjal jak marznie

Inny
@Kb 11.12.2018 11:08

Tak jak koledzy piszą, naprawdę warto, kultura pracy na najwyższym poziomie, nigdzie indziej taka nie panuje. Zarobki najwyższe w okolicy jak nie w Polsce. Potrzebujesz wyjść wcześniej z pracy coś załatwić nie ma problemu. Kazdy weeked masz wolny, kazde swieta. Właściciel pomocny i uczynny, można do niego iść z każdym problemem. Firma promuje rodzinę na każdym kroku.

DW

W firmie wmawia się ludziom, że to nie korporacja - prawda jest taka, że zatrudniają korporacyjnych oszołomów, na wyższe stanowiska, którzy wprowadzają swój coachowo-korpo bełkot i swoje dziwne zasady co sprawia, że daleko jej do firmy rodzinnej. Aby się tam utrzymać, nie wystarczy ciężko i uczciwie pracować, niestety trzeba być albo grać przed nimi cwaniaka.

Wasaty

Ciekawe co będzie jak Ukraina od nowego roku ucieknie do Niemiec :)

Bea

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: nie gnoić

Adrian
@Bea 21.11.2018 21:03

No tak, ale wtedy odpadła by mu duża doza przyjemności i satysfakcji

Nick

Mam pytanie. Czy o tej sy fiarskiejfirmie może ktoś powiedzieć coś dobrego? Ciągły mobbing i niszczenie ludzi przez właściciela i kierownictwo nie przeszkadza nikomu?

Rafał
@Nick 18.11.2018 17:49

Gdzie usłyszałeś takie kłamstwa? Jest naprawdę rodzinna atmosfera.

Miszcz
@Rafał 19.11.2018 08:31

Jeżeli należysz do rodziny to tak

Junior
@Nick 18.11.2018 17:49

Co się dziwić jak tam 90% ludzi to zacofany ciemnogród, lubią upodlenie jak w średniowieczu ;)

Zostaw opinię o Tarczyński S.A. - Trzebnica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarczyński S.A.

Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen | << here >> | แอ็คชัน