TZF Polfa
3 53 6 1

Opinie o TZF Polfa

Pm

Słyszałam ze afera z nowym koordynatorem jest w specjalistyce ... za długo nie popracował ... tak to bywa gdy sodowa uderzy do głowy.

Pm
@Pm 28.01.2019 21:31

Bo to chłop z Mazur ;)

TT
@Pm 28.01.2019 21:31

Podobno po trupach do celu. Wysyp afer u was ostatnio ;-)

Ghhhgg

Gify i pipy by się zainteresowały tematem ...

Ghhhgg
@Ghhhgg 07.02.2019 21:39

jeśli Firma nic z tym nie zrobi to sprawa zajmą się już na poważnie inne instytucje.... (usunięte przez administratora)to tylko cząstka problemu... już w innych firmach o Was mówią.

Repo
@Pm 28.01.2019 21:31

Prócz podejrzenia mobbera poważniejszy tam jest temat prawny... od razu do konkretnych instytucji zgłoście bo takie sytuacje już miały miejsce. W przeciwnym wypadku wyleci cały zespół z Przodownikiem Bilemmmm . Piękny profil na znanych portalach ????

Fragola

Firma dalej milczy. Kolejne osoby wzywane na przesłuchanie a mobber-kiero hasa dalej na wizytach podwójnych.

Pmed
@Pm 28.01.2019 21:32

I kto tu jest MISZCZEM ??? ????

pracownik

Cześć, Gdzie zakłada się taką sprawę o mobbing? Pytam, bo nie znam się na tych procedurach.

pracownik

Jak cały zespół przeciwko niemu to po co tutaj pluć żółcią jak można jechać wspólnie do centrali i porozmawiać z jego przełożonymi. Mam takie wrażenie, że młody kiero chce się wykazać i dociska ludzi, a oni przyzwyczajeni do niewielkiej aktywności zawodowej zaczęli jęczeć i się wspólnie nakręcać zamiast wziąć się do roboty, pokazać na co ich stać i wystąpić o ewentualne podwyżki itp. Najlepiej to narzekać i krzyczeć, że wszędzie jest lepiej. Mam dość duże doświadczenie zawodowe i wiem, ze nigdzie nie jest różowo. Także jak nie pasuje to trzeba zmienić pracę, a nie trzymać się kurczowo i jęczeć. Ja nie narzekam na warunki pracy. Polfa mogłaby więcej płacić ale ogólnie jest dobrym pracodawcą. Pozdrawiam wszystkich.

Ark
@pracownik 13.02.2019 14:16

Można zgłosić do przełożonych wyższego szczebla lub samego Pana (usunięte przez administratora). Warto się przyłączyć.

Oki

Z doświadczenia wiem że nie zwalniają oskarżyciela z pracy. Chyba że to bubel nie pokryty faktami . Trochę to dziwne .

Bileees
@Oki 13.02.2019 18:03

Nie zawsze trzeba od razu zwalniać... wystarczy nie przedłużyć dalej...

Yes
@Bileees 13.02.2019 22:03

Na początku kariery zaangażowanie, na końcu podważanie. Z echa słyszałem z próbny okres . To i poszła kariera i opinia w środowisko. A branża mocna i zamknięta , w dwie strony może zaszkodzić

Play
@Pm 28.01.2019 21:31

A może to nie sodowa,tylko mierzenie innych swoją miarką. Najwyraźniej ktoś nie zmieścił się w wyznaczone ramy i są gorzkie żale. Patrzmy na siebie, a potem oceniamy innych-świat będzie lepszy.

Bileees
@Yes 13.02.2019 23:08

Co firma zrobiła w kwestii złożenia zgłoszenia mobbingu i zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa na drodze oficjalnej wraz z dowodami ? Zgłaszający już tam nie pracuja a główny powód nadal jeździ i stosuje swoje praktyki... czas na konkretne działania wyższych instytucji oraz mediów .

ARKADIA polfoska
@Pm 28.01.2019 21:32

To powiedzcie szczerze kiedy ta ARKADIA polfoska się skończy?ile jeszxze czasu ?

Bil Miszcz

A po poprzedniej firmie pół roku bez pracy... daremne było szukanie z takimi referencjami az Polfa się zlitowała ... teraz żałuje

Play
@Bileees 13.02.2019 23:24

Mam wrażenie, że to nagonka. Nie sądzę żeby firma nie zajęła się sprawą uczciwie. Takie sprawy o mobbing nie są ani łatwe, ani przyjemne dla żadnej ze stron. Nikt, żaden pracodawca nie zwalnia dobrego pracownika! Ludzie ogarnijcie się! Zgłaszający- niepracujący widocznie nie powinni tam pracować. A kierownik młody i nie doświadczony? No cóż- każdy zaczynając jest młody i nie doświadczony. Mam nadzieję, że nad niedoświadczonym są mądrzy doświadczeni.

pracownik
@Bileees 13.02.2019 23:24

To chyba zgłaszający powinien zgłosić sprawę do sądu jeśli uważa, że jest "na prawie" i wg niego firma nie zrobiła wszystkiego co należy w tej sprawie?

Gggv
@pracownik 14.02.2019 11:17

Myśle wszystko po kolei. Zgłoszenie do firmy a jeśli nic nie zrobią to już prokurator sąd gify pip Policja No i oczywiście media (Uwagi i inne podobne) Sprawiedliwość musi być.

JaPracownik 2
@pracownik 13.02.2019 14:25

Tak właśnie zrobił cały zespół jak piszesz. Powiedział jednym głosem :D. a co się tu dzieje nie mi oceniać. Koordynator przesadził, po trupach do celu - też byś tego nie wytrzymał. Jak byś rozmawiał i pracował z człowiekiem o wielu twarzach na dodatek z problemami prawdomówności !!!

JaPracownik 2
@Play 14.02.2019 07:20

Plus cały zespół za nimi, mówiący jednym głosem. Czyżbyś chciał powiedzieć, że nie mogą mieć racji ? A niedoświadczenie tłumaczy mobbing i łamanie prawa farmaceutycznego ? Chyba sam koordynator przemówił ........................

Miszczuuu
@JaPracownik 2 14.02.2019 17:14

Zobaczycie lada chwila zachoruje pewnie z tego wszystkiego i ucieknie na L4. Kolejne wezwanie do firmy będzie już miało określony cel ... Koniec Arkadii

Rocky
@Gggv 14.02.2019 16:37

Zgłaszajcie gdzie się da. Firma wszystko schowa pod dywan jak zwykle. Nie tylko w takich sprawach.

Pm
@Ghhhgg 07.02.2019 21:52

Szkoda ze nikt nie mowi o 2 slabych pm ktoryn nie przedluzpno umowy bo byly słabe a na dodatek szukaly hakow

Kandydat

Jakiej podstawy brutto można się spodziewać na stanowisku PM.

Ja
@Kandydat 26.11.2018 23:58

3500 netto

Znający układy
@Kandydat 26.11.2018 23:58

Obstawialbym 4500-5000 brutto chyba że akurat trafisz na moment w którym kobieta na stanowisku dyrektora (bo absolutnie nie zaslugujaca na to miano) będzie potrzebowała wykazać się w Excelu poprzez podniesienie średniej pensji

Grażyna
@Znający układy 19.01.2019 08:37

Może się wydawać, że sporo wiesz o sposobie funkcjonowania firmy TZF Polfa. Czy w związku z powyższym zechcesz powiedzieć nam coś więcej odnośnie tego pracodawcy? Wiemy, że obecnie zatrudnia on ponad 1150 osób, które pracują w fabryce w Warszawie. Z kolei większościowym właścicielem jest Skarb Państwa (85,69% udziału), pozostałe udziały posiadają pracownicy. A czy jako pracownicy macie tam dostęp do ubezpieczenia zdrowotnego?

Znający układy
@Grażyna 28.01.2019 13:12

Ubezpieczenie zdrowotne jest, ale czy to jest argument za tym że to dobra firma, wg mnie nie

anonymous

Kadencja jest trzyletnia i to nie jest ten powód. Chyba inne względy są przyczyną.

Joanna
@anonymous 06.04.2018 09:43

Przecież trzyletnia kadencja się właśnie kończy. Poprzedni konkurs był w ramach kończącej się kadencji.

do anonymous
@Joanna 06.04.2018 14:44

Masz wyjaśnione w Intranecie. Niepotrzebne sianie zamętu na publicznym forum. Konkurs jest podyktowany końcem kadencji. Poprzedni zarząd zmienił się przed jej upływem. Na tym forum jest taka pożywka dla konkurencji, że aż przykro czytać. Zastanówcie się zanim coś tu wysmarujecie bez sensu.

Mickey
@do anonymous 06.04.2018 18:54

Myślę, że to akurat nie my powinniśmy się zastanowić...a i o każdej konkurencji można poczytać jeżeli zaczyna działać nie fair wobec pracowników. To jest świetna firma , z dobrym zapleczem i doświadczonymi fachowcami. Tutaj dobre chęci nie wystarczą -musi iść za tym coś więcej.

do Mickey
@Mickey 09.04.2018 18:26

O tym pisz bezpośrednio do przełożonych. Wylewanie pomyj na publicznym forum niczemu nie służy. Wewnętrzne problemy nie są tematem do dyskusji na takim forum. Dotychczasowe wypowiedzi już poszły w eter i są pytania od klientów czy w Polfie źle się dzieje. Czas zmian jest trudny ale to zmiany na lepsze. Cierpliwości. Nowy przedstawiciel załogi zapewne jest otwarty na pracowników i może warto z nim rozmawiać a nie uskuteczniać anonimowo bezsensowny lincz. Poza tym są związki zawodowe. Jeśli się komuś nie podoba to droga wolna. Konkurencja czeka na pracowników Polfy bo to jedni z najbardziej cenionych pracowników pod względem wiedzy i kompetencji. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Każda firma to ludzie, ale mądrzy i robiący swoje, a nie anonimowi forumowi pieniacze.

Laura
@do Mickey 10.04.2018 20:02

Może na publicznym forum lepiej jest komentować traktowanie pracownika w Polfie, bo wewnątrz to jeszcze jest część starego układu, który będzie zamiatał sprawy pod dywan - tak jak to robił do tej pory. Preze3s powinien pozbyć się tych ludzi, bo pomimo tego, że będą Jemu wchodzić po ............., to przy pierwszej lepszej okazji zrobią to co zawsze ( aby pozbyć się niewygodnych). Jeśli mówisz o związkach zawodowych to jest to kpina - myślą o swoich sprawach. Zapomniałeś jak oddali nasze nagrody jubileuszowe za utrzymanie swoich pensji- jeszcze załatwili sobie waloryzację wynagrodzenia co dwa lata. Zobacz ilu ludzi wypisała się ze związków - pozostał stary beton, którzy płacą składki, aby przewosniczący mógł się bawić.

maria
@Laura 17.04.2018 19:42

Nic dodać, nic ująć. Z jednym wyjątkiem. Ten związkowy, płacący składki stary \ chociaż cholera dlaczego stary tylko czterdzieści lat pracy\ beton, jeszcze ma tę co umiera ostatnia.

do Laura i Maria
@maria 17.04.2018 22:38

40 lat pracy brzmi dumnie. Jeszcze chwila i emerytura. Na forum publicznym to wygodne krzykaczctwo - nie z imienia i nazwiska, żadnych konkretów, bicie piany. Przy okazji zapytam: Ile razy w ciągu tych lat byliście zmuszeni do podnoszenia kwalifikacji (studia, studia podyplomowe, szkolenia we własnym zakresie)? Ile razy sprawdzane były Wasze kompetencje i realizacja zadań (w najprostszym systemie SOP)? Jeśli chcecie wymiany betonu to tak do spodu z szeregowcami włącznie. Wszystko złe. Polfa zła, związki zawodowe złe, pogoda zła. Wybraliście przedstawiciela załogi? Też zły?

maria
@do Laura i Maria 18.04.2018 14:59

Gratuluję, same konkrety. Kolejna frustracja? Zazdrość, cholera, znów nie dali, a może urażona "dosrojność"- fotel zabrali. Boli co? Prawda. Przedstawiciel czy? się okaże. Vide. Dla mnie najlepszy bo mój. Brawa za odwagę przedstawienia się z imienia i nazwiska. Dixi.

do Maria
@maria 18.04.2018 17:05

Ujmujące jest wykorzystanie łaciny w odpowiedzi. Szkoda, że pozbawione sensu i nietrafione. Na emeryturę polecam fotel bujany. EOT - to z angielskiego.

maria
@do Maria 18.04.2018 17:44

Bo trzeba czytać ze zrozumieniem ale jeśli koniec to koniec.

MAJKA
@do Laura i Maria 18.04.2018 14:59

Widać, że jesteś z tego układu, bo dla Ciebie wszystko jest ok. Może tak jak Pani Przewodnicząca związków miała opłacane kursy i egzaminy na członka rady nadzorczej ( których i tak dwukrotnie nie zdała) tak i Ty korzystałeś z wieku dotacji na poniesienie kwalifikacji. Większość załogi jeśli podnosiła swoje kwalifikacje to na pewno za swoją kasę. Człowieku trochę szacunku dla tego szeregowca, bo on zapierdziela w pocie czoła za marne pieniądze, po to ażebyś Ty brał dobrą KASĘ. nOWY PRZEDSTAWICIEL ZAŁOGI TO zielone światełko w tunelu, KTÓRE PALI SIĘ OD WIELU LAT I NIC Z TEGO NIE WYNIKA - tylko korzyść dla siebie. A związki zawodowe to szkodliwa organizacja, która pilnuje swoich interesów nie pracownika, bo nawet zgodziła się na zmiany w terminie wypłat dla pracowników ( w sumie różnie to bywa) - zostawiając pracowników na święta bez kasy. BRAWO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO jeśli twierdzisz, że jest wspaniale. Powodzenia.

Zbigniew
@do Mickey 10.04.2018 20:02

To nie wylewanie pomyj tak ludzie mogą się tylko wypowiedzieć bo jak wyrazisz swoje niezadowolenie w jakikolwiek sposób wewnątrz zakładu to Cię zleją ktoś wspomniał o związkach kpina!!!!! podpisali wszystko teraz nie mamy nic prócz wynagrodzenia nawet grusza to 100zł na świeta po 50zł

Edziu

Witam, Jaka podstawa na Przedstawiciela Medycznego? 3.5 netto osiągalne? Jak z samochodem i korzystaniem? GPS jest w aucie? Ile wizyt dziennie, jak z ciśnieniem?

Grażyna

@Dawid, @in, widzę że chyba pracujecie w firmie TZF Polfa, moglibyście napisać coś więcej na temat warunków pracy i płacy tutaj? Jesteście zadowoleni z atmosfery i podejścia do pracownika? Każda szczera i dokładna opinia bardzo pomaga przyszłym pracownikom w podjęciu decyzji na temat zatrudnienia w tym miejscu.

in.
@Grażyna 24.06.2018 16:49

@Grażyna, domyślam się, że jesteś moderatorem forum, które jest chyba najsłabszym "opiniotwórczym" ogniwem social mediów. Piszą tu zazwyczaj bardzo niezadowoleni (bez względu na firmę i jej pozycję w rankingu pracodawców). Jednym pracuje się dobrze, drugim źle - wszystkim nie dogodzisz. Chcesz wiedzieć więcej, to weź udział w dowolnym procesie rekrutacji.

Dawid

Dlaczego tak piszecie? Taka firma da sobie radę!!

in.
@Dawid 17.06.2018 21:11

Piszą malkontenci. Nie ma sensu tego ani czytać ani tym bardziej komentować.

Olek

Tak rzadko zaglądacie na forum to chyba jest dobrze?

maria
@Olek 04.06.2018 19:12

Nawet bardzo. Wzorem ministra zdrowia zaczynamy się modlić. O INRI.

Grażyna

@maria, a jaka atmosfera panuje w tym miejscu pracy? Czy ludzie są pomocni? @Robin, rozumiem, że pracujesz w TZF Polfa. Jak oceniasz tego pracodawcę i warunki, które oferuje? @Paź, @Kalinka, po Waszych wypowiedziach wnoszę, że także pracujecie w tej firmie. Jakie widzicie plusy i minusy pracy w tym miejscu?

maria
@Grażyna 15.05.2018 21:58

Atmosfera super jak w Nagasaki po. Ludzie mocni, pomocni wg zasady,,Homo homini lupus,, szeregowi pracownicy ok.

Robin

Może jest ktoś zorientowany czy na majoweczkę będą wypłaty?

Kalinka
@Robin 26.04.2018 12:04

w majóweczkę będzie zagryzanie ząbeczków dla tych, którzy poza pensyjką nic nie mają bo 30 kwietnia będzie echo na koncie

Paź
@Robin 26.04.2018 12:04

Nie będzie.

Stella

Co aktualnie słychach w firmie? Warto aplikować?

maria
@Stella 23.04.2018 11:07

"Słychać" vacat na stołku Dyr. ds. Produkcji. Próbuj.

Ikar

Jestem zainteresowany pracą w kJ jak są zarobki, dodatki i oczywiście atmosfera, bardzo proszę o odpowiedź

chris

Konkurs na nowego prezesa. Obecny nie doczekał nawet roku. Co się dzieje ?

luizka
@chris 04.04.2018 15:28

jaki konkurs???

cinek
@chris 04.04.2018 15:28

Zapewne standardowa procedura bo kadencja się kończy. A może szansa na powrót normalności bo obecni z innej branży nie rozumieją na czym to wszystko polega? Oby to drugie. Obecna ekipa nie radzi sobie z zadaniami.

Mickey
@cinek 04.04.2018 20:21

To smutna prawda - czasami bawi nieznajomość pewnych niuansów a czasami żal patrzeć na pewne ruchy wskazujące na brak wiedzy w poruszaniu się w tak delikatnej i specyficznej branży. Tutaj każdy gwałtowny ruch odbija się „czkawką” przez kilka, kilkanaście miesięcy.

maria

Przyznaję pomyłkę. Zmieniono termin realizacji wynagrodzenia na 03.04. pierwszy dzień roboczy po 01. Bez sensu i bez komentarza.

wasserman
@maria 30.03.2018 12:16

Sens to jest. Jak 4 miliony poleżą kilka dni na koncie to będzie akurat na premię dla prezesa.

maria
@wasserman 30.03.2018 12:44

Lub w końcu na premię za 3qw. Bez sensu w aspekcie wyrafinowanej złośliwości pozbawienia załogi dania na tacę.

poncjusz
@maria 30.03.2018 13:05

na tacę trzeba dać załoga ma w czasie świąt przeżywać tajemnicę zmartwychwstania a nie żreć przy stole. zjemy po świętach

maria
@poncjusz 30.03.2018 18:18

Słusznie, zje po, jeśli przeżyje. Ale od czego zmartwychwstanie. A na tacę dać w intencji tych geniuszy, którzy wymyślili pensję w prima aprilis. Alleluja.

Kijek
@maria 30.03.2018 12:16

Kilka cytatów z Twoich wypowiedzi i pytanie co zrobiłaś by zmienić rażący Cię status quo? Jak bardzo dla Ciebie jest niewygodny i co dalej? Twoje wyszukane odpowiedzi na poniżej cytowane wypowiedzi wskazywały, że coś można zrobić z art 85 k.p.. Pytanie co zrobisz Mario? Jeśli chcesz wzburzać sprzedaż to musisz być bardzo merytoryczna, bo tu ludzie z niejednego pieca chleb jedli. Poniżej kilka cytatów i prośba o odniesienie się do tego. "Art. 85 kodeksu pracy. Tyle w temacie" "Cytat podany literalnie i tego pracodawca musi przestrzegać, wyjątek termin wypłaty ustalony przez strony w umowie." "Zarzut kompletnie nie trafiony. Ani to agitacja, ani demagogia tylko właśnie zwrócenie uwagi na problem. Być może nikt nic nie zrobi. Być może taki status quo, jest dla jednych bezpieczny dla drugich wygodny. Czas pokaże. Dzięki za życzenia chodziaż dla mnie są to tylko dni wolne od pracy. Wzajemnie."

amelung
@Kijek 30.03.2018 19:30

Kijek , widzę że jesteś dobry z filozofii , to powiedz mi taką rzecz. Czy wypadek w czasie rozmowy kwalifikacyjnej może być uznany jako wypadek przy pracy? (rozmowa w siedzibie pracodawcy , termin był uzgodniony).

maria
@Kijek 30.03.2018 19:30

Zauważam wnikliwą atencję moich wypowiedzi. Szacunek. Co do meritum. Wyjaśniam. Prezentowane poglądy są ideą z którą nie wszyscy muszą się zgadzać, nie zaś próbą "wzburzenia". Wywieranie nacisku na pracodawcę , w przypadkach rażących, przybrać może różne formy choćby PIP niekoniecznie baseball, o co mam wrażenie, ktoś mnie podejrzewa. A zresztą niech podejrzewa, jeśli tzw. związki dają ciała. Tyle w temacie.

Robin
@maria 30.03.2018 12:16

Co do przyszłości w Polfie po akcji z wypłatami: serce woła „zostań” a żołądek „uciekaj”. Takim działaniem Polfa upodobniła się do firm co to w ofercie mają jedynie witaminy D i jeden antybiotyk a przedstawiciele pracują tam max 6 m-cy. Z atmosfery, klimatu wzajemnego szacunku nie zostało już nic.

maria

Ludek tarchomiński standardowo nie może się zdecydować czy wybrać wiedzę, profesjonalizm, doświadczenie i fachowość, czy populistyczny rzut na kasę. Druga tura wyborów pokaże, czy jednak zwycięży rozsądek czy niestety wygra frustracja. Oby ten pierwszy.

cinek
@maria 24.03.2018 02:10

kto z ludkiem tarchomińskim rozmawiał? ile głosów pracowników terenowych przepadło, bo ludzie nie znają kandydatów, są we wszystkim pomijani i mają gdzieś wybór przedstawiciela załogi, który ich przedstawicielem nigdy nie będzie? sprzedaż i promocja to setki głosów, których tu nikt nie słucha. premia za q4 2017 niewypłacona - gdzie są związki zawodowe?

cinek
@maria 24.03.2018 02:10

oby wygrała frustracja bo to większościowy nastrój i może wtedy ten pseudorozsądek, wiedza i doświadczenie przemyśli błędy. gorzej być nie może.

maria
@cinek 24.03.2018 14:13

Odsyłam do wyników poprzednich wyborów wygranych przez ,,frustrację,, sukces goni sukces, żałosne. Po krótkim czasie panowania, zapomina komu zawdzięcza wiktorię.

maria
@cinek 24.03.2018 13:59

Kto miał wolę, zapoznał się z programem lub przynajmniej wystąpieniem kandydatów. Nie ma powodu, by przejmować się kimś komu nie zależy. Wolna wola. W kwestii premii, na związki nie ma co liczyć. Może inna forma nacisku.

cinek
@maria 24.03.2018 16:24

Papier wszystko przyjmie i tak jest w przypadku obu kandydatów. Jeden piszę mądrze, ale nierealnie, a drugi tak prosto, że aż kłuje w oczy. Brak lidera i brak zaangażowania wyborców. Wygra jak zwykle ktoś z przypadku.

maria
@cinek 25.03.2018 14:52

Że papier wszystko przyjmie, to oczywista oczywistość. Istotą rzeczy jest, aby nie zostawiać sprawy tak ważnej jak wybór naszego reprezentanta, przypadkowi.

drab
@maria 25.03.2018 18:08

Maria obeznana jesteś więc może wiesz czy wypłaty będą w piątek czy po świętach?

maria
@drab 26.03.2018 12:35

Uprzejmie donoszę, przed.

Kijek
@drab 26.03.2018 12:35

ciekawe bo w sprzedaży po świętach.

Martulo
@maria 26.03.2018 18:32

Ojojoj czyżby w Polfie funkcjonowały dwie kategorie pracowników. Sprzedaż dostała informacje że pensje w przyszłym tygodniu.

maria
@Martulo 26.03.2018 19:33

Art. 85 kodeksu pracy. Tyle w temacie

Martulo
@maria 26.03.2018 20:37

Dziekuję Mario. W pełni to akceptuję. Stwierdzam tylko subiektywnie że kiepsko ten artykuł wygląda kiedy chcesz go na kanapkę położyć i nijak się ma do opóźnień w wypłacie premii za q4 oraz górnolotnych maili pełnych soczystych podziękowań za pracę w polu ;-). Pozdrawiam

maria
@Martulo 26.03.2018 20:54

Jedziemy, mówiąc kolokwialnie, na tym samym wózku. Mam nadzieję, że dobra zmiana, zdaje sobie sprawę z faktu że złamanie wspomnianego, jest działaniem abuzywnym i podlega penalizacji.

Kijek
@maria 26.03.2018 21:08

To nie pierwszy raz kiedy pensja będzie wypłacona z opóźnieniem i to zapoczątkowała dobra zmiana. Na Nowy Rok też zostaliśmy bez pensji. Jak dostawaliśmy wypłaty 10ego to w terminie. Nikt się tu łamaniem kodeksu pracy nie przejmuje. Państwowa firma. Żal

Martulo
@maria 26.03.2018 21:08

Dzięki Mario :-) niech ten nasz wózek jedzie dalej bo Polfa jest firmą pełną świetnych ludzi, wierzących w jej potencjał. I plus dla Ciebie za nowe słowa do podręcznego słownika :-) :-) :-)

maria
@Kijek 26.03.2018 21:17

Nie przypominam sobie sytuacji, aby wynagrodzenie nie zostało zrealizowane w terminie. Nie zgodzę się też ze stwierdzeniem, że w Firmie kodeks pracy, to pustosłowie. Oczywiście daleko do ideału, jednakowoż nie od razu Rzym zbudowano.

maria
@Martulo 26.03.2018 21:23

I o to chodzi. A to o nowych słowach, jest bardzo dowcipne i sympatyczne.

Kijek
@maria 26.03.2018 21:56

Mario. Nie jestem specjalistą od kodeksu pracy. Podany artykuł mówi że Art. 85. § 1. Wypłaty wynagrodzenia za pracę dokonuje się co najmniej raz w miesiącu, w stałym i ustalonym z góry terminie.§ 3. Jeżeli ustalony dzień wypłaty wynagrodzenia za pracę jest dniem wolnym od pracy, wynagrodzenie wypłaca się w dniu poprzedzającym. Może Ty masz zawsze pensję w terminie przewidzianym kodeksem. Sprzedaż miała już kila razy po terminie. Pażdziernik i listopad 2017 i styczeń 2018 to były wypłaty drugiego.

maria
@Kijek 27.03.2018 16:22

Cytat podany literalnie i tego pracodawca musi przestrzegać, wyjątek termin wypłaty ustalony przez strony w umowie.

Kijek
@maria 27.03.2018 17:31

Nie ma wyjątków w umowie. Jesteśmy jak wszyscy w Polfie na etatach. Ludzie w polu boją się odezwać. Tutaj powinni zadziałać kierownicy regionalni a nie szeregowcy. Nie ma wsparcia to nie ma działania. Ostatni tydzień kwartału jest bez motywacji. Ludzie myślą skąd wziąć pieniądze i jak przetrwać. Dużo ludzi ma dodatkowe roboty i na fuchach robi więcej niż na etacie. W każdej innej firmie sprzedaż jest traktowana priorytetowo a tutaj jak maszynka do robienia kasy za maila z podziękowaniami. Ktoś już napisał, że maila na kanapkę nie położysz. My na każdej wizycie robimy dobrą minę do starych leków i biegamy po aptekach, żeby były stany i wynik. Medyczny w Polfie to praca na trzy etaty bo nie tylko lekarze i farmaceuci ale marketing i papiery. Mimo to jesteśmy najbardziej nieszanowaną grupą w firmie.

maria
@Kijek 27.03.2018 20:39

Najgorsza jest bezsilność, stopniuje nastroje, zniecierpliwienie, złość, wsiekłość a na końcu śmiech. Potem już tylko nie siła argumentów lecz argument siły. Nie namawiam do ostatecznych rozwiązań lecz jeśli mogący nie przestaną bagatelizować problemu, skończyć się może źle.

Kijek
@maria 27.03.2018 23:34

Mario dziwna jest Twoja aktywność. Pusta agitacja między wierszami nikomu nie jest potrzebna. Jesteś bliżej korytka to zwróć uwagę na problem. Z dołu sprzedaży nie będzie żadnych działań. Ludzie szanują swoją pracę i spokojnie czekają na opamiętanie z góry. Wesołych Świąt.

maria
@Kijek 29.03.2018 20:07

Zarzut kompletnie nie trafiony. Ani to agitacja, ani demagogia tylko właśnie zwrócenie uwagi na problem. Być może nikt nic nie zrobi. Być może taki status quo, jest dla jednych bezpieczny dla drugich wygodny. Czas pokaże. Dzięki za życzenia chodziaż dla mnie są to tylko dni wolne od pracy. Wzajemnie.

Mickey

Generalnie spokojnie da się pracować. Leki znane co jest plusem ale niestety firma zatrzymana w rozwoju jakieś 20 lat temu i widać to mocno. Trzeba biegać i po lekarzach i po aptekach, gdy tymczasem w konkurencji są to dwa osobne etaty i dwie inne strategie. Regionalni bardzo w porządku -walczą o swoich. Ale to co od miesiąca wyrabiają z premiami dla PM to masakra. Termin wypłaty premii za ostatni kwartał 2017 roku przekładany 3 razy!! Ludzie w kredytach i pożyczkach. Pensja tradycyjnie 1szego ale tym sposobem zostalismy bez pieniędzy na Święta!!! Może czas zwijać żagle bo może kiedyś pensja też nie wpłynie.

Aquarius
@Mickey 26.03.2018 15:25

Oby to nie były prorocze słowa.... Zgadzam się , że zostawienie ludzi bez pensji i obiecanej premii na święta, to wielkie świństwo. Smutne.

smutek
@Mickey 26.03.2018 15:25

Na koniec kwartału zamiast motywacji i mobilizacji dostaliśmy słoną demotywację. Wesołych Świąt dla tych z pensją, którzy będą mieli za co święta zrobić. Może ktoś pomyśli o naszych rodzinach i dzieciach przy świątecznym stole. Wielkanoc to czas refleksji i niech ta głęboko towarzyszy osobom decyzyjnym.

kalbarczyk

Przeciętny człowiek wyobraża sobie przedstawiciela jako wesołego pajaca który jeździ po lekarzach i rozdaje im długopisy z nazwą leku. A tymczasem są to w większości sfrustrowani , smutni ludzie którym brak sukcesu zawodowego udało się połączyć z nieudanym życiem osobistym. Smutne jest życie PMa , takiego PMa jak ja.

maria
@kalbarczyk 24.03.2018 17:48

Trochę optymizmu proszę. Tylko ktoś z intelektem na poziomie snopowiązałki nie docenia pracy PM-a. Niestety bagaż stresu jest wszechobecny. Może wiśta wio ale do przodu.

cinek
@kalbarczyk 24.03.2018 17:48

Kalbarczyk nie jesteś przypadkiem jednostkowym. W gabinetach prywatnych psychiatrów pm to jedna z najliczniejszych grup zawodowych. Stres, nierealne plany, zrujnowane ciągłymi nieobecnościami życie osobiste i na dokładkę w Polfie zarobki na poziomie kasjerek z Biedronki. Głowa do góry. Pm z Polfy mogą być z siebie dumni, bo przy tych starych lekach trzymają wysoki poziom a to wymaga dużej wiedzy i bycia partnerem do dyskusji z lekarzami. Konkurencja mocno nas docenia i to tylko kwestia czasu jak najlepsi zaczną odchodzić.

anonymous

Dlaczego ludzie z Polfy mówią na swojego prezesa prezes król - że ma taką wielką władze czy sie naoglądali tego nowego serialu?

maria
@anonymous 21.03.2018 12:59

Bo nomen omen nazywa się Król a w nazwisku tkwi wróżba. Istotniejsze są wybory do Zarządu.

cinek
@maria 21.03.2018 15:45

Terenowi na wybory nie przyjechali bo za dużo pracy. Zjechać z całej Polski jest problem. O nasze głosy nikt nie dba.

maria
@cinek 22.03.2018 19:12

Słuszna uwaga. Dodam że wszyscy nieobecni, nie tylko pracujący delegowani ale również urlopowani lub chorujący, zgodnie z regulaminem wyborów i statutem spółki, niestety pozbawieni są czynnego prawa wyborczego. Może pora to zmienić, technika elektroniczna pozwala. Albo jak to w Firmie bywa, jak zwykle ....lat za, nie nie, nie murzynami.

amelung
@maria 22.03.2018 22:46

Chorujący na teren zakładu produkującego leki wchodzić nie powinien i to bym zostawił ale urlopowany? W końcu to jego prywatny urlop i co w tym czasie zrobi to jest jego sprawa. Może poświęcić pół godziny, podjechać i zagłosować. A tak w ogóle to kogo wybieracie bo nie chce mi się wierzyć że Zarząd. Chyba chodzi o jedną osobę nazywaną dumnie Przedstawicielem Załogi?

maria
@amelung 23.03.2018 09:20

Czytaj że zrozumieniem.

cinek
@amelung 23.03.2018 09:20

amelung Twoje zainteresowanie sprawami Polfy jest zadziwiające. Konkurencja płaci za takie informacje? Zatrudnij się i będziesz wiedział wszystko.

amelung
@cinek 23.03.2018 16:20

A wiesz że nawet miałem taki zamiar. Miesiąc temu było ogłoszenie na stanowisko - Mistrz w Oddziale Insuliny. Ze względu na system pracy konkurencja nie powinna być zbyt duża ale zanim coś postanowiłem ogłoszenie... znikło. Mimo że do końca terminu było jeszcze 8 dni. Co to oznacza w dyplomacji tarchomińskiej - pojawił się bardzo dobry kandydat i nie ma sensu żeby kolejni tracili czas czy też pracodawca sam nie wie czego chce? Piszcie śmiało ,szpiegiem nie jestem. Jeśli już to Grażyna , której styl wskazuje na dziennikarkę.

maria
@amelung 23.03.2018 17:35

Jeśli rzeczywiście ogłoszenie zostało usunięte przed upływem daty naboru bez podania przyczyny, ktoś powinien odpowiedzieć.

Grażyna

@maria, pracujesz w TZF Polfa? Jeśli tak, to napisz proszę więcej o pracy w tym miejscu :) Chętnie dowiem się na przykład, na jaką umowę można liczyć. Czy praca jest spokojna, czy racz\ej pracuje się pod presją czasu? Osoby zainteresowane pracą w TZF Polfa również na pewno będą Ci wdzięczne za bardziej rozbudowaną wypowiedź. @kalak, widzę, że jesteś zainteresowany pracą w TZF Polfa. Udało Ci się już wziąć udział w procesie rekrutacyjnym? Jeśli tak, to napisz kilka słów na temat jego przebiegu.

maria
@Grażyna 21.03.2018 20:57

Na zadane pytanie, w temacie umów, rekrutacji, potrzeb , odpowiedzi udzieli strona Polfy i kadry Firmy. Warunki pracy zależą od tak wielu czynników, że nie można ich oķreślić w systemie zerojedynkowym. Jedno jest pewne. Pracownik nowozatrudniony dostaje propozycje płacowe, dużo korzystniejsze niż płaca większości weteranów. Kwestia stresu, to też temat rzeka. Wszystko zależy gdzie, z kim, komu się podlega lub kim zarządza. Generalnie presja funkcjonuje.

Kowalski

A może powinniśmy wyjść na ulicę tak jak to zrobili pracownicy Ikei. Tak niskich zarobków jak w polfie to nawet nie ma w Biedronce i Lidlu.

bromba
@Kowalski 13.03.2018 09:12

Pensja niższa niż w Biedronce ale nie musisz wysłuchiwać uwag nie całkiem trzeźwych klientów o poziomie umysłowym przedwojennego parobka. Coś za coś.

Gluś
@bromba 13.03.2018 12:08

Bromba zostań specjalistą ds. szkoleń motywacyjnych. Wpis jest powtarzany i jestem hitem dnia. Bromba na prezydenta!

maria
@bromba 13.03.2018 12:08

Za to wysłuchujesz innych z deficytem intelektualnym.

maria
@Kowalski 13.03.2018 09:12

Odważne, ciekawe co na to związki.

cinek
@maria 13.03.2018 19:31

Związki mogłyby się zainteresować że premia za q4 2017 jest niewypłacona. Jeśli tak Polfa będzie traktowała pracowników to wypowiedzenia polecą.

amelung
@cinek 14.03.2018 19:38

Wcześniej gdzieś tu czytałem że nie macie premii. A za trzeci kwartał była?

maria
@cinek 14.03.2018 19:38

Związki powinny interesować się wszystkim co dotyczy pracowników. A zwolnienia to nam zaserwują.

Nowak
@Kowalski 13.03.2018 09:12

Ale na którą ulicę? Na Ekspresową mało kto zagląda i tylko byśmy się ośmieszyli. A zablokowanie Modlińskiej mogło by mieć poważne konsekwencje ze spowodowaniem katastrofy w ruchu lądowym włącznie. Prezes mógłby podjąć decyzje niekoniecznie związane z podwyżką.

maria
@Nowak 16.03.2018 09:29

Bez przesady. Zgłoszony protest, demonstracja legalna, organizacja związki, strefa UM, niedziela wolna od handlu po kościele. Prezes też będzie.

sufragan
@maria 16.03.2018 23:07

Legalnie , z Prezesem , i to jeszcze w niedzielę. Ciekawe ile osób przyjdzie. Pewnie tylko ci którzy chcą się podlizać Prezesowi.

maria
@sufragan 17.03.2018 21:21

To możliwe. Zauważam szczątkowe poczucie humoru. Zalecam więcej luzu, brak grozi autodestrukcją.

kalak

Witam jak dostać sie na produkcje do polfy? Dzięki za info. Pzdw

marceli
@kalak 06.03.2018 13:49

To zależy w jakim charakterze. Jeśli na operatora urządzeń produkcyjnych to wystarczy zadzwonić na infolinię , tam powiedzą co dalej. Szansa jest duża jeśli zdrowie pozwala bo operatorów brakuje a jeśli osoba z doświadczeniem na produkcji to szansa jest bliska stu procent.

kalak
@marceli 06.03.2018 16:03

jako pracownik produkcji??

marceli
@kalak 09.03.2018 15:35

A co miałeś na myśli pisząc " dostać się "? Chcesz zwiedzić działy produkcyjne? Poniżej dyrektora nikt na to zgody nie wyda a wejść można oczywiście tylko do tzw. strefy niekontrolowanej ( klasa czystości E ).

kalak
@marceli 09.03.2018 16:01

''dostać sie"- przyjąć do pracy :) o to chodzi

marceli
@kalak 10.03.2018 19:22

Aktualnie prowadzona jest rekrutacja tylko na stanowisko - pracownik fizyczny na produkcji co oficjalnie nazywa się - Operator urządzeń do produkcji wyrobów farmaceutycznych. Trzeba wejść w: Polfa Tarchomin praca i wybrać odpowiednie ogłoszenie. W ogłoszeniu podany jest link przy użyciu którego można wziąć udział w rekrutacji. Po wysłaniu zgłoszenia tego samego dnia przychodzi mail zwrotny z potwierdzeniem. W mailu są informacje o dalszych etapach rekrutacji.

Tampobiegł

Drodzy, mam za kilka dni rozmowę na stanowisko PM. Czy ktoś może mi powiedzieć na jaką podstawę można liczyc i jakimi autami jeżdżą przedstawiciele ?

Kijek
@Tampobiegł 09.03.2018 11:19

Focusy. Podstawa beznadziejna.

maria
@Tampobiegł 09.03.2018 11:19

Drogi przyszły PMie nie schodź poniżej dychy. Flota niedługo do wymiany, na razie fordy volkswageny toyoty.

cinek
@maria 09.03.2018 14:27

dychy to żaden regionalny nawet nie ma dycha to na kwartał dla pm flota do wymiany ale na co to tajemnica

maria
@cinek 09.03.2018 15:07

Żadna tajemnica, na skody.

cinek
@maria 09.03.2018 15:44

skody? miały być hybrydowe toyoty dla pm przecież.

maria
@cinek 09.03.2018 18:51

Czyli nie tajemnica, ale niestety nie w tej zmianie.

avraam
@maria 09.03.2018 19:19

To czym ten przedstawiciel handlowy ma handlować, samochodami czy lekami bo zawsze pierwsze pytanie jest jaki samochód.

maria
@avraam 09.03.2018 22:20

Wprawdzie pytanie źle skierowane ale wg mnie niech handlują obojętnie czym oby z zyskiem dla Firmy.

Kalinka
@avraam 09.03.2018 22:20

Przedstawiciel więcej czasu spędza w samochodzie niż w domu. Poza tym flota to część wizerunku firmy.

do avraam
@avraam 09.03.2018 22:20

produkcja i biuro wie jak wygląda dzień przedstawiciela? wiecie, że bez tej pracy moglibyście produkować gumki do majtek? wiecie, że 80% przedstawicieli ma kręgosłupy do wymiany albo wózek inwalidzki na wczesną emeryturę? wiecie, że przedstawiciel jest wizytówką firmy i tym czym jeździ to również promocja? pytanie o samochód jest normalne bo to narzędzie pracy.

Tosia

Odnośnie wpisu Przykro 13.02.2018 10:42 to prawda na tym nowym oddziale nikt nie chce pracować kierownictwo tam traktuje pracowników jak niewolników. Przyłączam się do wyrazów współczucia dla rodziny - szkoda chłopaka. Nie którzy po prostu za bardzo się przejmują powinien to walnąć i odejść. Tam im jest ciężko jednego dnia urlopu wziąć zakazy i nakazy i zapierdziel kierownik obsadził się masą mistrzów którzy ganiają 4 fizoli jak najdalej od tego 'nowoczesnego' oddziału.

Cezar
@Tosia 13.02.2018 18:39

Mistrzowie a mistrzowie......są tacy, którzy nic nie robią, za sytuację w nowym obiekcie i wszystko co tam dzieje się odpowiada kierownictwo, przymykają oczy, mobbing w tym budynku był znany i nagłośniony, ale nikt nic z tym nie zrobił, za co oni biorą pieniądze????????????

Tosia
@Cezar 13.02.2018 22:29

To prawda wiedzieli wszyscy o mobbingu związki zawodowe, kierownictwo, dyrekcja było wszczęte postępowanie antymobbingowe i wszystko ucichło zamiecione pod dywan a, mobbingierzy mają się dobrze tylko mobbingowani nie bardzo przykre.

anonymous
@Tosia 14.02.2018 19:01

ALe o co chodzi, fizol ma pracować, a mistrz z kierownikiem bąki zbijać. Tak było od zawsze i będzie. I jak ktoś myśli że to się zmieni to się bardzo rozczaruje. A dyrektora to już najmniej interesuje co się dzieje na dole. Interesuje go aby było cicho wtedy go prezes nie zwolni. Jest cicho jest dobrze.

Konopko
@Tosia 13.02.2018 18:39

O jaki wydział chodzi? Insuliny?

anonymous
@Tosia 13.02.2018 18:39

Nazywając operatorów fizolami pośrednio sama popierasz prymitywnych kierowników i mistrzów tego oddziału.

maria

Tylko logika może uzdrowić Firmę bo na razie jak widać od piętnastu lat nie wróciła z urlopu. Widocznie lepiej jej tam niż w Polfie - na razie.

zainteresowany

Chciałbym aplikować na stanowisko mistrz w oddziale insuliny tzf polfa ile zarabia się na tym stanowisku? z góry dziękuję za rzetelne info

Polfiasz
@zainteresowany 17.02.2018 18:28

Praca Ok. Przygotowujesz substancje, do ogarnięcia. Na zmianie pracujecie w 2 osoby+2 na wodzie oczyszczonej. Pozostali pracują w systemie 2 zmianowym, Oni praktycznie Cię nie interesują nadzoruję to inny mistrz. Co do zarobków jak masz fajne papiery i potrafisz negocjować to maks. 3500 brutto może dostaniesz. Dodatki za noce i święta w zależności od ilości godzin wychodzi od 450 do 650 zł na rękę dodatkowo do pensji. Premii brak.

anonymous
@Polfiasz 19.02.2018 11:46

Praca ok brać i pracować.

amelung
@anonymous 21.02.2018 17:17

A to przypadkiem nie okaże się że pracujesz w każde święta?

amelung
@Polfiasz 19.02.2018 11:46

Witaj Polfiaszu , coś mi się tutajnie zgadza. Obsługa stacji wody , przygotowanie substancji - czy to znaczy że mistrz nie siedzi za biurkiem tylko pracuje fizycznie? Bo we wcześniejszych wpisach (na temat innego działu) można przeczytać - kierownik i mistrz są od tego żeby zabijać bąki , i - 8 mistrzów nadzoruje 4 fizycznych. To jak to jest naprawdę z tymi mistrzami - bo nie chciałbym ani zbijać bąków , ani dźwigać worków z substancją.

Polfiasz
@amelung 22.02.2018 13:18

Nie pracujesz w każde święta. To praca w systemie 4 brygadowym (2 dni I zmiana, 2 dni II zmiana, 2 dni III zmiana, 2 dni wolne). Do tego co 4 niedzielę musisz mieć wolną. Ilość Twoich godzin musi być taka sama co pracownika pracującego na I zmianę. Z tego tytułu masz dodatkowo dni wolne do odbioru. Tu nie ma przekrętów system pracy jest rejestrowany elektronicznie. Nad tym czuwają Kadry, BHP, SIP-owcy, Związki zawodowe. Jeśli Kierownik danej komórki nie dopilnuje czasu pracy jest ostro upominany. Ogłoszenie dotyczy Mistrza na Insulinie pracującego w systemie 4 brygadowym. Pracowników na wodzie oczyszczonej tylko nadzorujesz. Od przygotowania substancji jesteś Ty i 1 pracownik. Są dni kiedy tylko go nadzorujesz, ale są dni kiedy musisz mu pomóc w obsłudze urządzeń. Ale bez przesady, worów nie dźwigasz. Praca jest spokojna, ale odpowiedzialna i wymaga dokładności (Insulina to nie pastylka, aplikujesz ją domięśniowo, to całkiem inne standardy niż przy produkcji pastylek). Nikt Ci nad głową nie stoi i nie pogania. Na II, III zmianie w soboty i święta sam sobie organizujesz pracę. Masz do wykonania zadanie, za które odpowiadasz. Co do wpisów odnośnie innego Oddziału. Analizując wypowiedzi, moim zdaniem nikt z tego Oddziału nie pisze na tym forum. Są to wypowiedzi zasłyszane od kogoś. Kij ma dwa końce. Żaden z tych końców się tu nie wypowiedział.

amelung
@Polfiasz 23.02.2018 12:54

Dziękuję , to jeszcze ostatnie pytanie. Załóżmy że pomyliłem się przy przygotowaniu substancji. Kto wtedy wyłapie błąd - mistrz nadzorujący przygotowanie roztworu , kontrola międzyoperacyjna czy dopiero Kontrola Jakości badająca gotowy produkt?

Polfiasz
@amelung 23.02.2018 16:05

Strategiczne operację są wykonywane na pierwszej zmianie pod ścisłym nadzorem. Procedury są tak skonstruowane aby wyeliminować każdy błąd. Od momentu przygotowania do pakowanie upływa sporo czasu. Podczas każdej operacji wykonuję się szereg analiz międzyoperacyjnych. Nie ma takiej możliwości aby nie zlokalizować błędu. Po tych wszystkich analizach następuje zwolnienie produktu. Później pakowanie.

Cezar

Sytuacja w Polfie jest stabilna. Jednak problemem od długich lat są niskie wynagrodzenia oraz kadra kierownicza! Atmosfera fatalna! Konieczne są zmiany na tych stanowiskach bo nic nie ruszy do przodu. Relacje na linii kierownik-pracownik w większości do bani. Przyjście nowego Prezesa niewiele zmieniło a tak dobrze zapowiadał się. Wyszło jak zwykle. Jego decyzja o przeniesieniu ludzi z laboratorium na produkcję to istne szaleństwo. Nie ma pojęcia o niektórych rzeczach. Powinien konsultować to a nie wydawać idiotyczny dekret! Kierownicy tych komórek zastraszeni utratą pracy wykonali rozkaz bez podjęcia rozmów. Potraktowali pracowników jak przedmioty.

Nina
@Cezar 07.02.2018 22:02

W analityce jest za dużo ludzi i trzeba coś z tym zrobić! Przez długie lata nikt nad tym nie panował! Konieczna jest restrukturyzacja tam i mam nadzieję, że Prezes to zrobi. Pracuję na produkcji gdzie brakuje ludzi do pracy a tam Paniusie siedzą na stołkach przy komputerach i narzekają. Jest ich za dużo i tyle!!! Kierownicy to masakra w tym zakładzie. Na palcach jednej ręki można policzyć tych, którzy spełniają się w swojej roli. Podwyżka dla nich to jakieś nieporozumienie!!!Wierzę, że tym razem to zmieni się a póki co to Prezes obstawia się nowymi dyrektorami niczym poprzednicy i obawiam się, że na tym poprzestanie. Panie Prezesie niech Pan nie popełnia błędów poprzedników!!! A i jeszcze jedno Panie z Zarządzania zasobami ludzkimi bo chyba tak to się nazywa niech będą milsze dla pracowników bo łaski nie robią nikomu. To straszne jak nas się traktuje kiedy tam wchodzimy. Najwyraźniej przyzwolenie idzie z góry - od kierowniczki. Już dawno powinna być wywalona. Pamiętam czasy kiedy traktowała ludzi fatalnie i nic nie zmieniło się!!!

Przykro
@Cezar 07.02.2018 22:02

Zgadzam się jak najbardziej próbuje się zapchać tymi ludźmi dużych braków w obsadzie na produkcji bo już nie można z nich wycisnąć więcej co do relacji kierownictwa do pracowników to masakra na przykładzie nowo oddanego budynku tam presja i ilość przydzielanej pracy jest taka że pracownicy nie wytrzymują zmarł pracownik tego oddziału na terenie zakładu na zawał serca moim zdaniem przyczynił się do tego ogromny stres tego pracownika przypominam o mobbingowaniu o którym było głośno to był jeden z tych mobbingowanych pracowników a na resztę pracowników wywiera się presje graniczącą z mobbingiem bo czym jest przydzielanie ilości pracy niemożliwej do wykonania i rozliczanie z tego. Wyrazy współczucia dla żony i dzieci zmarłego kolegi.

Nina
@Przykro 13.02.2018 10:42

To smutne, że taka sytuacja miała miejsce, wszyscy wiedzą co tam dzieje się tylko nie kierownictwo chyba, Pan Prezes powinien tym zająć się, a tych kierowników i dyrektora na dywanik, potrzeba nowej kadry najlepiej z zewnątrz bo zasiedziałe polfoskie towarzystwo nie wie co to znaczy kierować ludźmi, oni tylko wyciskają ludzi jak cytryny!!!!

Pracocholik

zarobki bardzo niskie podwyżki nie wiem dla kogo i za co na pewno nie za wyniki w pracy . panie prezesie jeśli pan to czyta to proszę coś z tym zrobić żeby godnie można było żyć a nie jak dziad który musi sobie dorabiać bo inaczej się nie da się żyć z tej małej pensji . pozdrawiam i mam nadzieje ze coś się zmieni na lepsze .

labo
@Pracocholik 01.01.2018 17:59

zmieni Ci się jak zostaniesz kierownikiem, inaczej możesz sobie pomarzyć i będziesz pracować na kierowników a oni będą spijać śmietankę

żenada
@Pracocholik 01.01.2018 17:59

pan prezes nie czyta. podwyżki rozeszły się po kolesiostwie kierowników. reszta dalej w czarnej (usunięte przez administratora) pensji przed nowym rokiem oczywiście nie było. odkąd zmieniono płatność z 10 na 1 to zagryzanie zębów jak pierwszy wypadnie w wolny dzień. nikt się nie zastanowił, że ludzie na nowy rok nie będą mieli co do gara włożyć. związki zawodowe? śmiech na sali.

rysio
@żenada 01.01.2018 20:49

Podwyżki? Poważnie? Kierownicy to mogą powiedzieć, że dostali podwyżki (wszyscy wiemy jakie), a my, zwykli pracownicy, dostaliśmy ale ochłapy, ciężko tą podwyżkę dostrzec jest na koncie. Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że szeregowy pracownik ma większą wiedzę i więcej umie od swojego kierownika, a jest traktowany przez niego jak półgłówek... a związki zawodowe to w tej firmie tylko niepotrzebny wytwór, myślący o swoich stołkach

Nina
@labo 01.01.2018 18:56

Całe życie pracujemy tylko na tych nierobów, którzy przychodzą do pracy i tylko modlą się, aby nikt i nic od nich nie chciał. 8 godzin siedzenia w fotelu i do domu!!! I słyszałam, że Pan Prezes chciał dać im 3 pensje w jakimś regulaminie tylko dla nich. A pracownicy powinni zarobić na ich premie!!! Na szczęście związki obaliły to. Ja nie wierzę że coś zmieni się dla pracowników. Mam niewiele do emerytury, ale modlę się, aby dotrwać.

wyzyskiwany
@Nina 07.02.2018 23:18

I co z tego jak co jakiś czas kierownicy dostają 5000zł z premii dyrektorskiej, a niektórzy nawet po 10.000zł. A jak się spytasz kierownika o podwyżkę to zaraz ucieka bo nie wie co odpowiedzieć. Najczęściej to dają swoim kolesiom. Ogólnie kadra kierownicza bez większych kompetencji, trzymają się razem bo wiedzą że tylko w Polfie mogą być kierownikami. Może jakoś dojadą do emerytury, więc Polfa tez może jakoś będzie jechała.

Kornik
@wyzyskiwany 08.02.2018 21:13

Wszyscy wiedzą, że czas na zmianę kierowników. Terenowi to żenada, brak kompetencji, zero wiedzy. Jedyne co potrafią to przesłać zbiorczą tabelkę wyżej, której zrobienie zlecają podwładnym. Marketing to scenariusz dla następców Bareji. W tą strukturę tylko granat wsadzić i wysadzić w powietrze. Budować od podstaw, bo potencjał jest.

Ali
@Kornik 10.02.2018 20:27

Pracownicy biura dostają chyba premię za bycie nieuprzejmymi - szczególnie panie zajmujące się świadczeniami socjalnymi. Premia za zniechęcanie pracowników do składania prawidłowych dokumentów????

Emerytka
@wyzyskiwany 08.02.2018 21:13

Czyli nic nie zmieniło się, kierownicy dalej pod ochroną a pozostali muszą na nich pracować. Pozostaje tylko iść na kierownika do Polfy bo jak widać z wpisów są bezkarni imają się dobrze

Nina
@rysio 02.01.2018 19:08

Dla ścisłości to tylko jeden stołek i akurat jest tam właściwa osoba. Ma dużo empatii pochyla się nad sprawami pracowników a nawet bez związkowców jak ja....nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka

Dawid

Najpierw trzeba się wykazać dobra pracą a w drugiej kolejności oczekiwać na awans. Firma ma dobrą opinię i nie narzekajcie.

pracocholik

może prezes nie czyta ale szczęście że inni czytają . niech się dowie że część moich kolegów i koleżanek odeszła z polfy i to ci co się znali na robocie ja również to samo myślę zrobić bo w polfie jest miejsce tylko dla przyszłych emerytów i specjalistów zwyczajnych i nad zwyczajnych którzy nad zwyczajnie poza polfo nie dała by sobie rady bo tata z mamo 30 lat temu przywiozła ich do warszawy do pracy w koszyku i pewnie nie było nawet w warszawie po drugiej stronie wisły bo by zginęła . niestety to już inna epoka i na pracy trzeba się trochę znać nie tylko układy i podlizywanie ale ciężka praca za którą jestem doceniany ale po za polfo .

anonymous

praca spoko płaca niska nawet bardzo . paczki nawet na dzieci nie dostaniesz tak jak w mojej sytuacji . bo polfa jako jedyny zakład jaki znam wymaga dwa razy do roku zarobki małżonki z czym bywa kłopot . ale mając takie związki zawodowe które dbają tylko o swoje interesy i ciepłe posady to normalne .

mały

Pracownicy z terenu czekają na wykorzystanie najnowocześniejszych linii produkcyjnych i spełnienie obietnic. http://www.rynekzdrowia.pl/Polityka-zdrowotna/Morawiecki-chcemy-zeby-leki-byly-coraz-tansze-i-czesciej-polonizowane,179779,14.html

anonymous
@mały 27.12.2017 16:52

to sobie jeszcze długo poczekają

łysy
@anonymous 28.12.2017 21:54

odejdą a nie poczekają

Zostaw opinię o TZF Polfa - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TZF Polfa

spotify music mod apk | Bishop Briggs | Horacio Garcia Rojas